zaman ilerledikçe hayatına ne kadar yeni insan sokarsan eskisi okadar geride kalıyor inan. yeni biriyle tanışmalısın.mesela ben eşimle öyle evlendim iyikide evlenmişim ona delice aşık oldum çok mutlu etmişti beni. eskiye şöyle bir dönüp baktım ki kim için ağlayıp sızlamışım ben ne komiğim dedim.Evet biliyorum sevseydi böyle yapmazdıumarım bir an önce geçer
Bende öyle düşünüyorum mesela şu benim sinirlerimi çok bozuyor görüşmemi istedikleri çocuk üniversite mezunuymuş çok yakışıklıymış efendi birisiymiş ailesi çok düzgünmüş ama o da güneydoğulu lütfen yalnış anlaşılmak istemem benim hiç bir önyargım yok ama annem bir görüş istersen diyor eski sevgilimde güneydoğuluydu ama görüşmemizi istemiyorlardıAman yok. Aile arada olursa hemen ciddiye biner iş daha beter sarpa sarar herşey. Ben kafa dağıtmalık uzun süreedr rahat rahat tanıyacağınız sizi mutlu edecek bir alternatiften bahsetmiştim. Aşk insanı en hazır olmadığı anda bulabiliyor ben buna çok şahit oldum. Tam asla birini istemiyprum dediğiniz an hoppp çıkıcerir bana kalırsada ben eskilere dönmeyi gep hata olarak görmüşümdür. Çünkü eskilerin eski olmasının bir sebebi var. Yeniden başlayınca sorunlar değilmeyecek.
Ne güzel söylemişsin öyle gerçekten zamana ihtiyacım varzaman ilerledikçe hayatına ne kadar yeni insan sokarsan eskisi okadar geride kalıyor inan. yeni biriyle tanışmalısın.mesela ben eşimle öyle evlendim iyikide evlenmişim ona delice aşık oldum çok mutlu etmişti beni. eskiye şöyle bir dönüp baktım ki kim için ağlayıp sızlamışım ben ne komiğim dedim.
Karşıma birileri çıkacak elbet bu kadar çok sever miyim bilmiyorum gerçekten belki de kimse olmaz o kadar umutsuzum ki her şeyin hayırlısı belki ama ben şu an sadece onunla olmayı istiyorum
Yazdıklarınız gibi şeyleri çok okuyorum burda umutlanıyorum kendi kendime sonra dan diye geliyor aklımakarşına çok daha iyileri çıkıcak hatta iyi ki olmamış diyeceksin ama kalıcı hasarlar verme kalbine sevgini harcama canım kaderindeki isim bir anda bulur seni bende senin gibi düşünürdüm 2 yıl kimseyi almadım hayatıma ama biri çıkıyor karşına ve ilk görüşte aşk geliyor ve bütün herşeyi silip yok ediyor sabret dua et herkez bu tür dönemlerden geçer sende ailene arkadaşlarına daha çok vakit ayır hep söylerim
kader bir kitap gibidir sağını solunu göremessin sadece ön yüzü görür ona göre yorumlarsın her şeyi belki daha güzel bir gelecek vardır ilerde sen bilemesin Allah bilir
Yazdıklarınız gibi şeyleri çok okuyorum burda umutlanıyorum kendi kendime sonra dan diye geliyor aklımasınavlarım var onları bir atlatayım yerleşeyim daha çabuk aşarım belki ama şu an gerçekten söylerlerdi de inanmazdım canım yanıyor kemiklerim acıyor sanki o kadar özledim ki yanımda olsa hiç bırakmam ellerini sarılırım hep ay gözlerim doldu yine güzel günler görürüm inşallah
Çok üzülmüşsün anladığım kadarıyla ama mutlu olmuşsun sonunda ne güzelinan seninkilerin 3 defasını yaşadım ve iki platonik biri de 3.5 yıl çıktıgım ama ne yaptıysam kendime yaptım sonra ilk görüşte aşık oldum 6 yıldır çok mutluyum. ben birisini severken saplantı gibi delicesine seviyorum ve çok yıpranıyorum inş. en kısa zamanda atlatırsın sevgini hakedeni bulursun canım ben dinime yönelerek bu üzüntüleri hafiflettim ve yok ettim
inan söyleyeceksin.. şimdi dünyanın sonu gibi geliyordur sana dünyadaki seni mutlu edecek tek erkek o ymuş gibi geliyordur.Ne güzel söylemişsin öyle gerçekten zamana ihtiyacım varbelki bende ilerde böyle söylerim bilmiyorum ki
aile kafası işte. hep çocuklarımız için en iyisini biliyoruzya. gerekirse hayatlarını bu yüzden mahfedebiliriz ama sonuçta onların iyiliği için:)Bende öyle düşünüyorum mesela şu benim sinirlerimi çok bozuyor görüşmemi istedikleri çocuk üniversite mezunuymuş çok yakışıklıymış efendi birisiymiş ailesi çok düzgünmüş ama o da güneydoğulu lütfen yalnış anlaşılmak istemem benim hiç bir önyargım yok ama annem bir görüş istersen diyor eski sevgilimde güneydoğuluydu ama görüşmemizi istemiyorlardıeğer bu çocukla görüşürsem kendime ona ihanet etmiş gibi hissederim kendimi o kadar öfkeliyim ki aileme karşı
Aynen güya işteaile kafası işte. hep çocuklarımız için en iyisini biliyoruzya. gerekirse hayatlarını bu yüzden mahfedebiliriz ama sonuçta onların iyiliği için:)
Çok üzülmüşsün anladığım kadarıyla ama mutlu olmuşsun sonunda ne güzelbende baya saplantılı seviyormuşum onu öğrendim çok pis seviyormuşum şaka bir yana herkes sevdiği kadar seviliyorsa en güzeli daha ne istenir ki Allahtan bende çok dua ediyorum ibadetlerimde de öyle her şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?