Çok özledim

Evet biliyorum sevseydi böyle yapmazdı umarım bir an önce geçer
zaman ilerledikçe hayatına ne kadar yeni insan sokarsan eskisi okadar geride kalıyor inan. yeni biriyle tanışmalısın.mesela ben eşimle öyle evlendim iyikide evlenmişim ona delice aşık oldum çok mutlu etmişti beni. eskiye şöyle bir dönüp baktım ki kim için ağlayıp sızlamışım ben ne komiğim dedim.

Bende öyle düşünüyorum mesela şu benim sinirlerimi çok bozuyor görüşmemi istedikleri çocuk üniversite mezunuymuş çok yakışıklıymış efendi birisiymiş ailesi çok düzgünmüş ama o da güneydoğulu lütfen yalnış anlaşılmak istemem benim hiç bir önyargım yok ama annem bir görüş istersen diyor eski sevgilimde güneydoğuluydu ama görüşmemizi istemiyorlardı eğer bu çocukla görüşürsem kendime ona ihanet etmiş gibi hissederim kendimi o kadar öfkeliyim ki aileme karşı

Ne güzel söylemişsin öyle gerçekten zamana ihtiyacım var belki bende ilerde böyle söylerim bilmiyorum ki

Karşıma birileri çıkacak elbet bu kadar çok sever miyim bilmiyorum gerçekten belki de kimse olmaz o kadar umutsuzum ki her şeyin hayırlısı belki ama ben şu an sadece onunla olmayı istiyorum

karşına çok daha iyileri çıkıcak hatta iyi ki olmamış diyeceksin ama kalıcı hasarlar verme kalbine sevgini harcama canım kaderindeki isim bir anda bulur seni bende senin gibi düşünürdüm 2 yıl kimseyi almadım hayatıma ama biri çıkıyor karşına ve ilk görüşte aşk geliyor ve bütün herşeyi silip yok ediyor sabret dua et herkez bu tür dönemlerden geçer sende ailene arkadaşlarına daha çok vakit ayır hep söylerim

kader bir kitap gibidir sağını solunu göremessin sadece ön yüzü görür ona göre yorumlarsın her şeyi belki daha güzel bir gelecek vardır ilerde sen bilemesin Allah bilir

Yazdıklarınız gibi şeyleri çok okuyorum burda umutlanıyorum kendi kendime sonra dan diye geliyor aklıma sınavlarım var onları bir atlatayım yerleşeyim daha çabuk aşarım belki ama şu an gerçekten söylerlerdi de inanmazdım canım yanıyor kemiklerim acıyor sanki o kadar özledim ki yanımda olsa hiç bırakmam ellerini sarılırım hep ay gözlerim doldu yine güzel günler görürüm inşallah

inan seninkilerin 3 defasını yaşadım ve iki platonik biri de 3.5 yıl çıktıgım ama ne yaptıysam kendime yaptım sonra ilk görüşte aşık oldum 6 yıldır çok mutluyum. ben birisini severken saplantı gibi delicesine seviyorum ve çok yıpranıyorum inş. en kısa zamanda atlatırsın sevgini hakedeni bulursun canım ben dinime yönelerek bu üzüntüleri hafiflettim ve yok ettim

Çok üzülmüşsün anladığım kadarıyla ama mutlu olmuşsun sonunda ne güzel bende baya saplantılı seviyormuşum onu öğrendim çok pis seviyormuşum şaka bir yana herkes sevdiği kadar seviliyorsa en güzeli daha ne istenir ki Allahtan bende çok dua ediyorum ibadetlerimde de öyle her şeyin hayırlısı

Ne güzel söylemişsin öyle gerçekten zamana ihtiyacım var belki bende ilerde böyle söylerim bilmiyorum ki
inan söyleyeceksin.. şimdi dünyanın sonu gibi geliyordur sana dünyadaki seni mutlu edecek tek erkek o ymuş gibi geliyordur.
bunu en az birkere herkes yaşamıştır

aile kafası işte. hep çocuklarımız için en iyisini biliyoruzya. gerekirse hayatlarını bu yüzden mahfedebiliriz ama sonuçta onların iyiliği için:)

aile kafası işte. hep çocuklarımız için en iyisini biliyoruzya. gerekirse hayatlarını bu yüzden mahfedebiliriz ama sonuçta onların iyiliği için:)
Aynen güya işte çok özlüyorum seviyorum içime atıyorum bir yerden patlak veriyor cildimde alerji olarak psikolojik olarak çok etkiliyor beni sonra niye böylesin diyorlar iyi olabilmem için sebep var da ben olmuyorum sanki çok doluyum herkese her şeye karşı

aynen boş yere çok yıpratmışım kendimi anlatsam roman olur :) ama hepsinde aradığımı tek kişide buldum onun her yaptığı eskiden beklediğim her şeyi anımsatıyor o zamn olsa dünyalar benim olurdu ama şimdi biraz buruk sevinç daha fazlası zorla oluyor sevsende olmuyor sana tavsiyem bu duyguları gelecekteki eşine sakl benim gibi tüketme inan ölüme bile alışıyor insan . çok şükür çok sevdiğim birisi var hayatımda beni mutlu etmek için akla karayı seçiyor inş. sende mutu olursun bir ömür her şeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…