Bu kizcagiz size ne yapti ey kk ahalisi?
Kv konularinda kv gomulue ama bu kiz ne zaman konu acsa herkes bir yuklenme kv yi aklama pesinde
Karsinizda lohusa depresyonunda bir kadin var , halden anlamayan bir koca ve cahil bir kv var
Ben jameya ile kk disinda hergun yazisiyorum , bu kadin zaten cok cok zor bir bebege bakiyor , surekli doktoruyla irtibat halinde , bilincli bir anne , bebegi icin en iyisini yapmaya calisan bir anne
3 aydir uyumiyor , bebek surekli gazli , birde ustune kv cekiyor
K3ndisini anlayan bir kocasi yok , derdini buraya anlatmaya geliyor , tek istedigi biraz anlayis
Allah askina birakin artik su kiza yuklenmeyi
Jameya dedigimi yaptin mi? Esine ruh halini anlattin mi? Seni dinlemiyorsa lutfen bir psikologa git o konussun kocanla
Bende bunu yapıyorum. Hatta bu konuyu açarken eşime tartıştığımda ona annenle zaman geçirdikçe senden nefret ediyorum dedim :)Seni çok iyi anlıyorum. Benimde bebeğim 3 aylık kv de öyle arkadaşlarımın yanında söylediği bir şeyle arkadaşlarım bana acıdılar mesela o derece ve bende şuda oluyor kv me kızdıkça eşime de kızıyorum aslında onun suçu yok ama kızıyorum ya umarım atlatırız.
Yeni Doğum yapmış bayanları bi rahat bıraksalar keşke ahh.
Ne
Yazık ki bu lohusalık döneminde yapılanlar unutulmuyor ve ne kadar öyle olduğu inkar edilse de huysuz çocuk evliliği ilişkileri zedeliyor eşini seviyorsan sabredeceksin yok sevmiyorsan şimdiden yol ver ki daha fazla yipranma
Aynen ne dese batıyor tanısanız size de batar :)) kendi kızlarına batıyor bana mı batmayacak allasenartık öyle bir duruma gelmişsiniz ki ne yapsa batıyor, gün aşırı konu açıyorsunuz resmen.
Jameya seni taniyorum kendi konularindan yada baska konulara yaptigin yorumlardan.kadinlar kulubunde fikirlerini onemsedigim kisilerden birisin.bence sen lohusaligin verdigi durumla ona karsi nefret dolmussun.benim annem normalde surekli ayni kv dedigi gibi herseye burnunu sokar.aklinca iyi niyetle yapar ama beni cildirtir herseyi elestirmesi.lohusayken konustugunda dahada cildirirdim o yuzden bi sure fazla gorusmedim.lohusalik gecince o sinirlerim kayboldu gitti.genel olarak kv cins biri ama lohusalik depresyonundan dolayi ona olan nefretin daha fazla olmus.bi sure gorusmeyin hic konusu acilmasin.ozellikle esinizle asla onun hakkinda konusmayin.yanyana gelirsenizde ne dese hic cvp bile vermeyin evet diyin ama kendi bildiginiz gibi yapin.lohusalik cok zor bi surec o yuzden bosanmayi falan dusunmeyin sular bi durulsun.hala boyle devam ediyorsa karar verirsiniz
Öf aman kınamaya da gelmez iyiysede kötüysede senin çoçuğun sanki kendileri zamanında dört dörtlük bakmış da vazifesizler. Allah yardımcın olsun
Allah sabırlar versin size, bebişinizi de sağlıkla büyütünAynen ne dese batıyor tanısanız size de batar :)) kendi kızlarına batıyor bana mı batmayacak allasen
Öyledir benim çocuğum yok ama görüyorum etrafta birde çok üstüne de düşmemek lazım milletin çocuğu nasıl büyüyor yani bi şekilde sende atlatacaksın zaten ilk çocuk öğreneceksin yani bunlar şart zatenOnu anlayabilseler keşke ya.
Kimse dört dörtlük bakmıyor bi çocuğa hele ki bu karmaşada gerçekten imkansız birşey. Bi düzen otutturmak 4 ayı buluyor.
Bu konuda seni anlıyorum. Benim kayınvalidem de saçma saçma konuşup hareketler etti, Doğum yapan benim her şeye o alındı. İrtibatı kestim, o ararsa açıyorum o kadar. Çünkü bir laflar demiş ki arkamdan şok oldum.
Asla affedemiyorum. Affetmem de. Ha ben ona lafını çat çat veriyordum.
Benim bebeğim hasta hastanede yatmışız, canımdan can gitmiş, kadın diyor bebeğe bakamadı, kesin bebeğin çok önemli bir rahatsızlığı var bana söylemiyorlar! Ulan ağzını hayra aç aptal mısın sen? Bebeğimin önemli bir hastalığı olsa (Allah korusun) ay babaannesi üzülmesin diye mi düşünücem? Sen kimsin?
5 gün hastanede kalmışım eve gelmişim haber vermeden sabahın köründe çıkıp gelmiş. Ulan ben de hastayım sen ne yapıyorsun? Evim kirli olsa arkamdan tonla dedikodu yapacak!
Gelmiş “yok kilosu hala az, torunuma siz bakamadınız, ben bakacaktım da şimdiye 10 kilo olmuş yürüyordu, onu hasta ettiniz!”
Delirdim çıldırdım! Suratına bakmadım! Eşim gereken cevabı veriyordu ama zor tutuyordum kendimi.
Nefret ediyorum böyle insanlardan nefret.
Öyledir benim çocuğum yok ama görüyorum etrafta birde çok üstüne de düşmemek lazım milletin çocuğu nasıl büyüyor yani bi şekilde sende atlatacaksın zaten ilk çocuk öğreneceksin yani bunlar şart zaten
Allah sabırlar versin size, bebişinizi de sağlıkla büyütün
Sevindim canimTeşekkür ederim milana şimdi okuma fırsatım oldu. Eşimle konuştum evet,eşim beni aslında anlıyor.
Ben biraz sert konuştuğum için benimle inatlaşıyor.
Ama çok şükür o günden sonra çok daha iyiyim hatta bugün güldüm neden bu kadar taktığımı anlamış değilim.
Paikoloğa gitmeyi eşim de teklif etti hatta ikimiz gidelim istedi.
Buradaki kişileri de artık takmıyorum çünkü çoğu kişi laf olsun torba dolsun diye konuşuyor.
Çocuğu olmayan,lohusa depresyonun ne olduğunu bilmeyenler konuşuyor.
Gerçekten kötü bir durum ama atlatıcam herşey daha iyi olucak :))
Sevindim canim
Ama kendini yine kotu hissedersen esini dinle ve beraber bir uzman destegi alin
Lohusa depresyonu hafife alinacak bir durum degil
Yeri değil ama sizin bebeğiniz nasıl oldu. Çok üzülmüştüm okuyuncaBenim bebeğim hasta hastanede yatmışız, canımdan can gitmiş, kadın diyor bebeğe bakamadı, kesin bebeğin çok önemli bir rahatsızlığı var bana söylemiyorlar! Ulan ağzını hayra aç aptal mısın sen? Bebeğimin önemli bir hastalığı olsa (Allah korusun) ay babaannesi üzülmesin diye mi düşünücem? Sen kimsin?
5 gün hastanede kalmışım eve gelmişim haber vermeden sabahın köründe çıkıp gelmiş. Ulan ben de hastayım sen ne yapıyorsun? Evim kirli olsa arkamdan tonla dedikodu yapacak!
Gelmiş “yok kilosu hala az, torunuma siz bakamadınız, ben bakacaktım da şimdiye 10 kilo olmuş yürüyordu, onu hasta ettiniz!”
Delirdim çıldırdım! Suratına bakmadım! Eşim gereken cevabı veriyordu ama zor tutuyordum kendimi.
Nefret ediyorum böyle insanlardan nefret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?