Babanızla görüşmemiş, ilginç... CADIARZU
Aileniz tepki gösterince "Haklılar, kararı sen vereceksin." diyerek sizi arada bırakmış ve böylece "Aramızdaki duruma ben sahip çıkmam, kendin kabullendir, olmazsa ben çekilirim." diyerek çekilmiş bir bakıma, bu da ilginç... CADIARZU
Sizden asla ayrılamayacağını söylerken ailesiyle birlikte başka bir kız için "ciddi" düşünmüşler, bu daha da ilginç... akannehir
Şimdi iyimserlik yapalım, o da sizden vazgeçememiş, o nedenle bir kızla görüşme yalanını ortaya atmış, maksat tepkinizi ölçmek diyelim... Bu durumda yukarda yazdığım olay yaşanmazdı ve bu yalan bu kadar uzun sürmezdi. Böyle bir ihtimal yok, sahiden görüşmüş kızla... :1closedeyes:
O zaman gerçeklere dönelim...
Öyle samimi anlatmışsınız ki derdinizi, üzüldüm gerçekten, uzun süre ailenizin de karşınızdaki adamın da sahiplenmediği bir durumu kendi kendinize yaşamışsınız. :teselli: İçinizde öyle büyütmüşsünüz ki, bu umursamazlıkla sağlıklı bir ilişki yaşayamayacak adama sevgiyle bağlanmışsınız. Oysa dışardan baktığımızda çok net görebiliyoruz ki
sizinle ciddi düşünülen safhayı geçtikten sonra msn muhabbetine giren ve sizsiz olamayacağını söylerken başkasıyla görüşen bu adam aynı anda yine başkalarıyla farklı siteler ve programlar aracılığıyla iletişimi sürdürmüştür. Bunu kesin bir dille söylüyorum çünkü sizinle evlilik konusu kapandıktan sonra samimileşmiş, üstelik dayanamayıp görüşen siz olmuşsunuz, o adım atmamış, düşünsenize yıllar evvel ailenizin tepkisini çektiği için artık istenmediğinin farkında, doğal olarak sizden evlilik talebi vs. gelemez, rahatça gönlünü eğlendirebilir, istediği an başkasına gidip sizinle sanal sohbetini kesebilir(ki başkasıyla da görüşmüş), sıfır sorumluluk, pek rahat...
Unutulur mu?
Sizin unutmaya çalıştığınız,sevdiğiniz o adam değil, kendi kafanızda sohbetiyle oluşturduğunuz adam... Nasıl kendiniz öyle bir tipi idealize ettiyseniz kendiniz sileceksiniz zira kafanızdakiyle karşınızdaki aynı adam değil, yukarda açıkladım. Kafanızdaki adama gelince... Yeterince iyi niyetliyseniz ve insanlara hak ettiğinden çok değer vermeyi bırakırsanız aklınızdan, gönlünüzden geçen adamı bulabilirsiniz... sengözlerimebaksanab
"Sevgim onur gurur tanımıyor." demişsiniz, aman ha... Uzun sürenizi israf etmişsiniz, daha fazla çalmayın hayatınızdan... Siz kafanızda yarattığınız, aslında karşılığı olmayan bir adamı sevmişsiniz kendi kendinize... Gerçekleri mantığınız görmeyi başarırsa sevgi bitecek ve size bir tek onurunuz kalacak... Bir an önce "kurtulmanızı" diliyorum... şutarafagitti