• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok özlüyorum, hep ağlıyorum,

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Gecenin bu saatinde kendimi çaresiz hissediyorum,uyumaya çalıştım ama uyuyamadım,
içim o kadar daralıyorki sadece ağlıyorum kimseye anlatamıyorum,
bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim,
4 yıl önce görücü usülü biriyle tanışmıştım sadece 1 kez görüşmüştüm babamda tanışmak istedi çocukla o da kabul etmemiş ve tekrar görüşmedik bizde ve kapandı konu.Yaklaşık 1 yıldır bu çocukla arkadaş aracılığı ile msnde görüşmeye başladık ailemlede tanışmak için sabırsızlanıyordu ama aileme durumu anlattığımda görüşmemi istemediler,babam zamanında benimle görüşmeyen adama kız vermem görüşme dedi, bu durumu ona açıkladım ailen haklı kesinlikle ailenle arana giremem kararını sen vereceksin dedi bana, bi süre görüşmedik ama sonra dayanamadım çok özledim tekrar görüştük msnde, onu çok seviyordum ve yakın hissediyordum kendime,
ve sonraki görüşmeler hep resmi oldu, öncekiler kadar samimi değildi, o kafasında beni çoktan bitirmişti belkide ama ben bitiremedim hala da unutamıyorum, 1 ay önce msnde görüştüğümüzde ailesinin biriyle tanıştırdığını ,bu sefer ciddi düşündüklerini söyledi, bende hayırlı olsun dedim mutluluklar diledim ama içim çok acıdı ,uyuyamadım günlerce, boğazımda düğümlendi herşey canım çok yandı,çok zor dönemlerdi acımı kimseye anlatamadn gecelerce ağladım ,msn de karşılaştığımız bigün bana kızla ilgili şüphelerim var falan dedi ama hiç sormadım soramadım, hayatında artık biri var görüşmeyelim dedim ve sonra o kızla da olmamış ayrılmışlar, uzun süredir görüşmüyorum onu çok özlüyorum ama olanları hazmedemiyorum bensiz yapamayacağını asla ayrılmayacağımızı söylerken başka bir kızla tanışmayı kabul etti, çaresiz hissediyorum kendimi, lütfen akıl verin unutulur mu nasıl unutulur?yeniden başlamak isterdim onunla ama olanları sen bilirsin deyip benden uzaklaşması gurur meselesi yapması onurumu incitiyor ama kalbim ve mantığım orta noktayı bulamıyor, sevgim onur gurur tanımıyor

Babanızla görüşmemiş, ilginç... CADIARZU
Aileniz tepki gösterince "Haklılar, kararı sen vereceksin." diyerek sizi arada bırakmış ve böylece "Aramızdaki duruma ben sahip çıkmam, kendin kabullendir, olmazsa ben çekilirim." diyerek çekilmiş bir bakıma, bu da ilginç... CADIARZU
Sizden asla ayrılamayacağını söylerken ailesiyle birlikte başka bir kız için "ciddi" düşünmüşler, bu daha da ilginç... akannehir
Şimdi iyimserlik yapalım, o da sizden vazgeçememiş, o nedenle bir kızla görüşme yalanını ortaya atmış, maksat tepkinizi ölçmek diyelim... Bu durumda yukarda yazdığım olay yaşanmazdı ve bu yalan bu kadar uzun sürmezdi. Böyle bir ihtimal yok, sahiden görüşmüş kızla... :1closedeyes:
O zaman gerçeklere dönelim... :delphin:
Öyle samimi anlatmışsınız ki derdinizi, üzüldüm gerçekten, uzun süre ailenizin de karşınızdaki adamın da sahiplenmediği bir durumu kendi kendinize yaşamışsınız. :teselli: İçinizde öyle büyütmüşsünüz ki, bu umursamazlıkla sağlıklı bir ilişki yaşayamayacak adama sevgiyle bağlanmışsınız. Oysa dışardan baktığımızda çok net görebiliyoruz ki sizinle ciddi düşünülen safhayı geçtikten sonra msn muhabbetine giren ve sizsiz olamayacağını söylerken başkasıyla görüşen bu adam aynı anda yine başkalarıyla farklı siteler ve programlar aracılığıyla iletişimi sürdürmüştür. Bunu kesin bir dille söylüyorum çünkü sizinle evlilik konusu kapandıktan sonra samimileşmiş, üstelik dayanamayıp görüşen siz olmuşsunuz, o adım atmamış, düşünsenize yıllar evvel ailenizin tepkisini çektiği için artık istenmediğinin farkında, doğal olarak sizden evlilik talebi vs. gelemez, rahatça gönlünü eğlendirebilir, istediği an başkasına gidip sizinle sanal sohbetini kesebilir(ki başkasıyla da görüşmüş), sıfır sorumluluk, pek rahat... :kızgın:
Unutulur mu?
Sizin unutmaya çalıştığınız,sevdiğiniz o adam değil, kendi kafanızda sohbetiyle oluşturduğunuz adam... Nasıl kendiniz öyle bir tipi idealize ettiyseniz kendiniz sileceksiniz zira kafanızdakiyle karşınızdaki aynı adam değil, yukarda açıkladım. Kafanızdaki adama gelince... Yeterince iyi niyetliyseniz ve insanlara hak ettiğinden çok değer vermeyi bırakırsanız aklınızdan, gönlünüzden geçen adamı bulabilirsiniz... sengözlerimebaksanab
"Sevgim onur gurur tanımıyor." demişsiniz, aman ha... Uzun sürenizi israf etmişsiniz, daha fazla çalmayın hayatınızdan... Siz kafanızda yarattığınız, aslında karşılığı olmayan bir adamı sevmişsiniz kendi kendinize... Gerçekleri mantığınız görmeyi başarırsa sevgi bitecek ve size bir tek onurunuz kalacak... Bir an önce "kurtulmanızı" diliyorum... şutarafagitti

Canım unutmak da mümkün tabi ama acının zamanla hafifleyeceği kesin.
Ve sakın laflara, seni bırakmam, asla ayrılmayız gibi sözlere itimadın tam olmasın.
Sözler boş. Gerçekten çaba gösterip göstermediğini ölçmen lazım.
Sana bin türlü yalan söyleyip başka kızla görüşen adamdan hayır gelir mi hiç?
Bence önüne bak sen.
Zaman lazım sadece. Geçecek emin ol.
Umarım çok daha iyi biri çıkar karşına.

Umarım geçer en kısa zamanda ama unutamayacağım kesin,
Üniversite yıllarımızda en yakın kız arkadaşımla tek duamız ilk tanıştığımız kişi eşimiz olur inş derdik,
ikimizinde hiç erkek arkadaşı olmamıştı, ilk tanıştığımız kişi, ilk erkek arkadaş,ilk sevgili ve eşimiz olsun isterdik, öyle dua ederdik,
O ilk tanıştığı kişiyle nişanlandı sonra ayrıldı tekrar nişan ve ayrılık 4 yıl sonra tekrar birleşip mutlu bir evlilik yaptılar, duası kabul oldu,
Benimde ilk tanıştığım kişi o olmuştu, sonra uzun süre görüştüğüm ilk erkek arkadaşım oldu ama devamı gelmedi malesef belkide bu duam çok etkiledi beni aradan geçen yıllardan sonra yeniden başlamak çok heyecanlandırmıştı ama hayatta herşey güzel gitmiyormuş,
Sanki hayatıma artık kimse girmeyecek gibi hissediyorum onu hala çok özlüyor seviyorum

Ee daha yeni bitmiş böyle düşünmen normal.
Aradan 1 yıl geçince acın azalır.

Tamam işte azalacak ama geçmesi için başka büyük bir aşkın hayatına girmesi lazım.
Belli olmaz belki eskisinen daha da çok seveceğin biri çıkar karşına ve geçmişe üzülmekten vazgeçersin.
Olumlu düşünmeye çalış. Zaman lazım sadece.
Bir de o kişiyle hiçbir şekilde iletişim kurmaman gerekiyor.
Bakmaman, görmemen, neler yapıyor diye araştırmaman işini çok kolaylaştırır. ;)

Tamam işte azalacak ama geçmesi için başka büyük bir aşkın hayatına girmesi lazım.
Belli olmaz belki eskisinen daha da çok seveceğin biri çıkar karşına ve geçmişe üzülmekten vazgeçersin.
Olumlu düşünmeye çalış. Zaman lazım sadece.
Bir de o kişiyle hiçbir şekilde iletişim kurmaman gerekiyor.
Bakmaman, görmemen, neler yapıyor diye araştırmaman işini çok kolaylaştırır. ;)

bakmamak görmemek ... peki ya kafandaki görüntüler nasıl silinicek nasıll ... :(

aklımdan hiç çıkmıyor ki
spora başladım kafam dağılsın zaman geçsin diye, ama ortamlarda uzun süre kalamıyorum, hemen o aklıma geliyor yalnız kalmak istiyorum,
Ayrıca aynı mahallede karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz, arabasını görüyorum hergün bu bile yetiyor bana, bazen işe giderken bazen işden gelirken görüyorum ,süreç uzun ve çok acı verici

Ya arkadaşlar benim biteli 1 yılı geçti.
Çookkk uzun bir süredir suratını da görmüyorum.
Peki sonuç ne? Hiiççç...
Her an aklımda. Hiç çıkmıyor,gitmiyor.
Ama acı azaldı. Azalıyor. Beyinden silinmez ki...
Hafifleyecek ve daha iyi hissedeceksiniz. Olay bu.
Zamanla da etrafınızdaki yeni insanları keşfetmeye ve hoşlanmaya başlayacaksınız.
Sizi istemeyeni , siz hiç istemeyin.

:enbuyukkk:

Back
X