Cok özlüyorum .

Zıt kutuplar birbirini çeker
Belki farklılıklarınızdır sizi bir yapacak olan

Bilmiyorum , tek bildiğim benim kaydigim. Bu yüzden arayamiyorum . Ama adım attım geçen gün fotoğrafına yorum yaptım '' yazdım.
Sadece beğendi.
Yaaa cok tatlısınız yorum mu yaptiniz bence sizinki hoslantidan öteye geçmiş oda mesafe koydugu icin sizden cekindi duygularindan cekindi belki o cicekli yorumuza ilani aşk edecek degil ben mesafeli oldugum cok kisiye o tarz emojiler ile yorum yapiyorum

Hayır arayabilirdi yazabilirdi . Ama yapmadı. Eskiden hep o arayan olduğu için bunun bilinçli bir tercih olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu arada

Hayır arayabilirdi yazabilirdi . Ama yapmadı. Eskiden hep o arayan olduğu için bunun bilinçli bir tercih olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim bu arada

Karsisinda bu kadar dini ve toplumsal konu diyen birini sizce yeterince tanimiyor mudur? Yani aramak onun da canini yakmaz mi? Zaten her zaman arayan oymus bu sefer de siz arayin ne olur ki? Ben olsam icimde kalmasin derdim. Hayat cok kisa hic bir sey icin keske demeyin derim. Onyargili da olmayin yasamadan bilemezsiniz. Bazi konularda farkli olabilirsiniz her konuda ayni olsaniz sikici olurdu ve cazip gelmezdi :)

Maalesef oyle olmuyor heleki dini ve toplumsal konularda ..
Daha önce yasadim , çok canım yandı
Din eger bi taraf cok bağlıysa sorun olabilir tabi ama toplumsal konu dediginiz arkadas olmanıza engel olmamış evliliğede olmayabilir

Din eger bi taraf cok bağlıysa sorun olabilir tabi ama toplumsal konu dediginiz arkadas olmanıza engel olmamış evliliğede olmayabilir
Aynı şey olmuyor ama, duygusal ilişki daha çok hayatı paylaşmayı gerektiriyor.

Acaba hislerimiz karşılıklı mi bilmiyorum ki , bilsem belki daha rahat olur .

Bence sizi aramama nedeni sizinkiyle aynı. O da olmayacağının farkında ve hislerini engellemekte zorluk çektiği için kendini geri çekmiş. Ama sizi takip etmekten de geri kalmıyor ki hayatınızdan da haberdar..

Bence sizi aramama nedeni sizinkiyle aynı. O da olmayacağının farkında ve hislerini engellemekte zorluk çektiği için kendini geri çekmiş. Ama sizi takip etmekten de geri kalmıyor ki hayatınızdan da haberdar..
Bundan eminim değilim ama öyle olsa bile hislerimin azalmasını ya da gecistirmemi saglayamiyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

''Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım . ''
Size önem vermediğini kanıtlamak için başka ne yapması gerekli acaba ??
Pardon işteydim ve yorumunuz telefon olduğu için arada kaynamış .
Yıllarca yanımda olan bir adamdan bahsediyirum . Yillarca her zor animda beni arayan beni yanimda olan.
Sorumsuzluklarini savunamam ama bence deger vermemek boyle bir şey degil , teşekkür ederim yorumunuz için

Genelde mantıklı düşünen hesaplar yapan bir insan olmama rağmen ilişki konularında hep içimden geldiği gibi davrandım. Sonu kötü olduğu zamanlarda bile en azından denedim, aklımda kalmasından iyidir diye düşünürüm. Sonunda üzülmezsiniz, her şey harika gidecek diyemem ama yerinizde olsam ne olacaksa olsun deyip duygularımın peşinden koşardım sanırım.

Sonu yüzde yüz belli bir hikaye olurdu maalesef. Kaldiki bir adım atarsam dönüşü konusunda garanti düşünmüyorum,
Negatifte pozitifte olsa o kadar farkliyiz ki paramparça olacağım en net olan şey ..
Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Durumunu az çok biliyorum tatlım. .
Bu adam bir gün zincirlerini kıracak fakat onun açısından çok geç olacak ..

Sen kendini toparla ama bu hislerini kenara koy bir gün onun pişmanlığına şahit olacaksın.

Hayır bu başka biri

Farklılıklarınız neler peki? Aslında ilk başta ben şöyle düşündüm, acaba konuşmak istemediğinizi düşündüğü için mi aramıyor sormuyor diye. Ama fotoğrafına yorum yapmışsınız ve eğer kendi de istiyorsa mutlaka mesaj atar size ya da atar.

Şu an yoğun bir şekilde özlem duygusu yaşadığınız için bu özlemin niceliği sizi hissettiklerinizin niteliği hususunda yanıltıyor olabilir. Gerçekten arkadaşınızdan hoşlanıyor musunuz yoksa bu hissettikleriniz sadece niceliği yoğun olan bir özlem mi bunu anlamanın tek bir yolu var biliyorsunuz. Hayatta bazen “keşke” dememek için risk almak gerekiyor. İnanın günün sonundaki pişmanlığınız “keşke” demiş olmaktan daha tatmin edici olur. Sözün özü; ben oyumu arkadaşınızı! geri kazanın ve hayatı akışına bırakın yönünde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…