Yukseleni de basakTüm ikizler(ler) düzgündür. Hele yükseleni de ikizlerse ortada sonsuz bir doğrusallık vardır
Görüşmüşsünüz hayırlısı olsun, sonrasını yaşayıp görmek lazım, diyeceğim tek şey -sonradan zarar görmemeniz için- konuyu ilk yazdığınızdaki gibi karışık ruh haline sık sık girmemeniz, girdiyseniz de çabuk çıkmanız.
Ben tam bir kovayım o ikizler
Yukselenimde akrepEvet tam tahmin ettigim gibi. Arkadaş olarak yaklaşıp daha sonra aşık olabiliyorlar hatta aşık olduklarıni farkediyorlar kovalar.Hep şaşırmışımdır bir akrep burcu olarak
hayirli olsun ozaman umarim hersey guzel olurAttık gitti
@Mathildamati C ChillOutt dün aradım.
Görüştük ve bana şey dedi attigin mesajı okuduktan sonra o kadar kötü hissettim ki sanki sana zarar veriyor gibi hissettim .
Ben uzak durursam daha iyi olacağını hissettim . Bu yüzden aramadım ama hayatınla ilgili her şeyle ilgili fikrim var ( çok ayrıntı biliyor gerçekten)
Bende açıkça söyledim her şeyi . Hislerimi . Sonra yakınlaştik istediğim kadar sarildim
Sonra evime gittim , henüz bir iletişim olmadı .
Ama mutluyum. Haberin demiştiniz bir şey olursa
Verdiği sözleri tutmayan, yapacağım dediklerini yapmayan üstelik para konusunda dahi sizi ortada bırakan biriyle yakınlaşmak cesaret işi.
Sizi bu konuda tebrik ediyorum.
O benim 8 aylık sevgilim yalnız.niye cesaret işi olsun ki?
yaşayacak görecek ha belki sevgililiği arkadaşlığından kötü çıkar aklında kalmamış olur. acaba dememiş olur.
çocuğa nişan elbisesi fotosu atacak değil ya ortada fol yok yumurta yokken...
Verdiği sözleri tutmayan, yapacağım dediklerini yapmayan üstelik para konusunda dahi sizi ortada bırakan biriyle yakınlaşmak cesaret işi.
Ya sabır.Konu sahibi evlenmek icin ugrasip terk edilmemisevlenmek istemeyen biri icin dertli degil yani tebrik edebilirsiniz :)
Çok sevindim güncellemeyi okuduğumdaYıllardır arkadaş olduğum biri vardı , hep en yakınımdaydı . Zor dönemlerimde hep arardı . Ama her zaman verdiği sözleri tutmazdı yapacağım dediklerini yapmazdı bende ona güvenir sonra ortada kalırdım .
En son geçen sene çok kötü zamanlar geçirdim . Bi gün aradim ağlamaktan boğulmak uzereyim ; bu hallerine bile tanık oldu. Bu arada arkadaşım erkek.
Daha sonraki dönemlerde bir gün elimi incittigimde dikiş gerekir mi bakalım dedim bakmak istemedi ve bana şey dedi " yesyess sana karşı farklı bir merhamet besliyorum , bakmak istemiyorum , canının acıdıgini görmek istemiyorum " bu konu öyle kapandı gitti.
daha sonraki zamanlarda bir para mevzusunda beni yine ortada bıraktı . Basit bir seydi ama son noktaydı .
Bende ona açıkça yazdım ' hep böyle yapıyorsun çok ofkeliyim sana , bana biraz deger veriyorsan bu şehre geri döndüğümde ararsın görüşürüz(15 gün sonra dönecektim) şu mesaja cevap yazma , yazsan bile anlamayacak kadar kirginim ' oda sadece özür dilerim yazdı.
Ve bir daha konuşmadık hiç aramadı beni . Bir dönüm noktam oldu o günde
n sonra büyük bir başarı kazandığım, o zaman tebrik etti .. sureci uzaktan bir yerden takip etmis ,bende teşekkür ettim .
Ama çok özlüyorum . Sen neden aramıyorsun derseniz hislerim değişti .
Direkt hoşlanmak diyemiyorum ama sımsıkı sarılmak istiyorum artık . Biz 5 6 sene tokalasmamisizdir bile animsamiyorum hic .
Ve artık onunda böyle şeylere kayıtsız kalamayacağını düşünüyorum .
Sonrası bizim için korkunç olur. Dünyamız tamamen farklı , tamamen .
Aynı şeyi yaşadım sonu korkunç bir yere çıkıyor.
Ama özlüyorum. Gerçekten özlüyorum.
Dağınık yazdığım için özür dilerim . Bu aralar çok duygusalım sanırım, üzüldüm ve paylaşmak istedim .
Hepinize güzel günler diliyorum
Güncelleme; aradimbana yazdigin mesaja çok üzüldüm sana zarar verdigimi , hayatında olmamın iyi olmadığını hissettim o yüzden uzak durdum dedi . Ve yakınlaştik. Olan oldu yani , sonrasında da henüz konuşmadık. bundan sonra ne olacağını bilmiyorum ama çok mutluyum
Hayatımda ilk defa bir ilişkide kendimi güvende hissediyorum.
Bu ne demekVe yakınlaştik. Olan oldu yani
Bakış acısına göre değişir ya tv de gösterilecek kadarBu ne demek
+18 mi oldu yani çözemedim
Hayır , yakınlaştik sadece:)Güncelleme de anladığım birlikte mı oldunuz yani
Görmek istediğiniz kısımları göründüğünuzu düşünüyorum . Orada her kotu gunumde yanimda olduğu da yazili .Verdiği sözleri tutmayan, yapacağım dediklerini yapmayan üstelik para konusunda dahi sizi ortada bırakan biriyle yakınlaşmak cesaret işi.
Anladım.. inşallah dediğiniz gibi olur ve mutlu olursunuz o halde.. ben kendimce fikrimi belirttim.Görmek istediğiniz kısımları göründüğünuzu düşünüyorum . Orada her kotu gunumde yanimda olduğu da yazili .
Ayrıca para konusunda yüzlerce kez yanimda oldu , en son kısımda biraz sorumsuz davrandı hepsi bu.
Cesaret işi degil aksine hayatımda hiç onun yanında hissettiğim güveni hissetmiyorum .
6 yılda bir kere bile sözüyle kalbimi kırmamıştır .
Evet sorumsuzluklari oldu ama hepsi telafi edilebilie seyler.
Cok tesekkur ederim ne kadar incesinizÇok sevindim güncellemeyi okuduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?