- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi MissKitty86
-
Mutlaka deneyin alışınca çok da pratik oluyorDeniyeceğim bunu
Aslında başka tavsiyelerde bulunacaktım ama editi okuduktan sonra daha tıbbi cözümlere ihtiyacınız oldugunu hissettim.Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor
Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik
Peki hangi bölümden randevu alsam?Aslında başka tavsiyelerde bulunacaktım ama editi okuduktan sonra daha tıbbi cözümlere ihtiyacınız oldugunu hissettim.
Bütün sıkıntılarınıza hormonal bi sorunun sebep oldugunu düsünüyorum ben. Çesitli vücut salgılarınızı tetikleyen hormonal bi probleminiz olabilir.
Bu da cildinizin aşırı sebum üreterek gözeneklerinizi tıkayıp sivilce oluşturmasına ya da ter bezlerinizden kötü bi koku salgılanmasına sebep oluyodur belki de.
Bence bi doktora görünmelisiniz. Zira hormonal bi problem varsa dışarıdan yapacagınız hicbi müdahale istediginiz temiz ve ferah sonucu dogurmayacaktır.
Bence dermatoloji yani cildiyeden bi randevu alın, hem sivilce hem ter kokusu sorununuzdan bahsedin. Tüm vücudunuzu etkileyen sistematik bi problemden endişe ettiginizi de belirtin. Hicbi belirtiyi atlamamaya calısın, bilmiyorum belki kilo probleminiz vs. varsa mesela bunlarla bağlantılı olabilir.Peki hangi bölümden randevu alsam?
Tesekkür ederim yardiminiz icin. 1,68 boy 68 kiloyum yani biraz kilom var.Bence dermatoloji yani cildiyeden bi randevu alın, hem sivilce hem ter kokusu sorununuzdan bahsedin. Tüm vücudunuzu etkileyen sistematik bi problemden endişe ettiginizi de belirtin. Hicbi belirtiyi atlamamaya calısın, bilmiyorum belki kilo probleminiz vs. varsa mesela bunlarla bağlantılı olabilir.
Onlar gerekli vücut taramaları, hormon ve kan testlerini isterler. Uygun tedaviyi de yazarlar. Terleme sorunuyla alakalı botoks dahil pek cok cözüm yöntemi var, isterseniz bi arastırıp onları da danısın. Yani devlette yapılmayan ama özelde yapılan islemler olabilir. Doktor bizde yok ama surada su varmıs diyebilir. Bunları da ögrenmis olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?