Cok pis kokuyorum :(

Koltuk altına botoks yaptırabilirsiniz.

Acaba bir doktora gidip de hormonlarınıza veya kan değerleriniz3 fln baktırsanıZ mı? Çünkü vücuttaki bazı sorunlar sivilce koku vb şeyler yapabiliyor vücut tepki veriyor.

Çok özür dileyerek söylüyorum vücut temizliğinizin sıklığını artırabilirsiniz bu da bi etken olabilir.
Gün asiri dus aliyorum, kil temizligime önem veririm. Ama bilemedimki hergünde yapabilirim tabiki banyo. Ama bazen öyle tuhafki, banyodan cikar cikmaz daha üstümü giymeden koku oluyor

Gün asiri dus aliyorum, kil temizligime önem veririm. Ama bilemedimki hergünde yapabilirim tabiki banyo. Ama bazen öyle tuhafki, banyodan cikar cikmaz daha üstümü giymeden koku oluyor

Sadece koltuk altın kokuyorsa banyodan sonra havluyla suyunu alıp karbonat sür, bir haftaya düzelmiş olur. Neyi bozduğunu hatırlamıyorum ama rolon kol altındaki bir şeylere zarar veriyormuş, sonra pis koku oluşuyormuş. Bende de aynı sorun olunmuştu, rolonu bıraktım koku kalmadı. Başka yerlerinde kokuyorsa doktora görünmende fayda var.

Vücutta toksin oranı yüksek olduğu zaman , koku yapmasi normaldir diye biliyorum.
Herşeyin bi sebebi var . Sebebini bulup ona göre çareyi uygularsanız daha kalıcı bi çözüm olmuş olur

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Kesinlikle tuyleri kökünden almak lâzım hatta mümkünse lazere gidin konu sahibi.

Bir de çemen ya da pastirma gibi cemenli gidalari cok tuketiyor musunuz? Ya da soğan sarmisak? Hayatinizdan bir sure cikarin ve koltuk alti temizliğine cok dikkat edin. Bir de triko gibi cok terleten kiyafetler giymemeye ozen gosterin. Cok hassas bir konu umarim kisa surede cozersiniz koku cok onemli birşey. Bir de pudrali deodorant alin eger yoksa.

eger jiletle aliyorsaniz tuyleri ondan olabilir sir agdaya gecin derim birazda disinizi sikip agda sonrasi limon surun ne bakteri kalir ne koku hemde limon agdadanhemen sonra surunce tuyleri azaltiyor

Karbonat sürmelik vs. Bir seye benzemiyor. Kocaman sivilceler vs. Diyorsunuz. Kesinlikle bir cildiye doktoruna gorunun. Temelinde ne yattigini bulursunuz.

Deotak aloveralı kullanın mükemmel çözüm.
Safra kesesinde taş olanlarda,hormon bozukluğu olanlardada oan birşey,doktorada görünün.

Ben koltuk altımı epilasyon ile alıyorum. Hiç uzamadan hemen alırım ardından acısa da limon sürerim deneyin derim.

Yüzün içn yeşil kil maskesi uygula çok iyi gelecek..

Koltuk altına bildğmz herhangi bi el sabunu köpürtüp sür sadece havluyla üstünden sil .. aklına geldikçe lavaboya girdikçe yap .. bide parfüm bulundur orda arasıra sık.
yazın bi yere çıktığnda ıslanıyorsa günlük ped yerleştir koltuk altına.

Ben yıllardır koltuk altıma hergün pişik kremi sürüyorum.ne ter ne koku izi bile yok.Bebekler için satılan pişik kremleri varya.Bence dene sonuç harika.

ben değil ama benim de eşim kokuyordu nişanlıyken falan yanına gitmek dahi istemiyodum sonra hediye parfüm ve deodorant aldım evlenince de söyledim giydiği gömleği ertesi gün giydirtmedim hep temiz kendi unutur diye sıkmaz diye kıyaftelerinin koltuk altlarına hep deodrant sıktım limonlu tuzla koltuk altını ovdurdum şimdi öyle koku yok bizde bebekleri doğunca tuzlarlar kokmasın diye ne kadar doğru bilemem ben hep eşime diyodum yatırcam seni tuza turşu bidonu diye şükür geçti kalmadı yazın illa ki oluyo bunda tek çözüm sık sık yıkanmak koltuk altı temizliğine dikkat etmek

Driclor deneyebilirsiniz
Terlemeyi neredeyse tamamen bitiriyor.
El terlemesi için hiç inanmayarak almıştım ama ilk hafta düzenli kullandıktan sonra haftada 1 kez kullanmak bile yeterli oluyor.

Birincisi kıllarını uzatma hemen al İkincisi karbonat sür dahada bişey demem yani

Rengi açıyorsa limon suyu ben de kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…