Sadece bu değil sanırım sizin ki iç pişmanlık gibi. Neden ısrarla dönmediniz peki?
Olan olmuş, baban belli ki aklı selim birisi. Uzunca pişmanlığını aldığın dersleri anlat ve asla tekrarı olmayacağını söyle.Hepiniz haklısınız kendimi savunacak en ufak bi nokta yok. Yediğim nanelerden kastım; ilk defa alkol kullandım ki annem çok karşıdır, arkadaşımla beraber dövme yaptırdık ve arkadaşımın sevgilisi de bizimle kaldı. Bunlar ailemin kesinlikle istemediği, hoşlanmadığı şeyler.
Alkole yorum yapamam, ben de sizin yaşınızdayken içiyordum.Hepiniz haklısınız kendimi savunacak en ufak bi nokta yok. Yediğim nanelerden kastım; ilk defa alkol kullandım ki annem çok karşıdır, arkadaşımla beraber dövme yaptırdık ve arkadaşımın sevgilisi de bizimle kaldı. Bunlar ailemin kesinlikle istemediği, hoşlanmadığı şeyler.
Vur dedik öldürmüşsün. Sadece ev tutup kaldığınızı ailene açıkla, annen daha kötü şeyler yaptığını düşünüyor bence. Erkek arkadaşınla kaldığını falan. Sırf bi gece azla kaldın Die anne baba sana küsmez. Başka bişey olduğunu düşünüyorlar muhtemelenHepiniz haklısınız kendimi savunacak en ufak bi nokta yok. Yediğim nanelerden kastım; ilk defa alkol kullandım ki annem çok karşıdır, arkadaşımla beraber dövme yaptırdık ve arkadaşımın sevgilisi de bizimle kaldı. Bunlar ailemin kesinlikle istemediği, hoşlanmadığı şeyler.
İzmirde yapmaman gereken, annene ters gelen şeyler gerçekten yanlış şeyler mi yoksa annenin gereksiz yere koyduğu kurallara karşı gelmen mi?
Aranızdaki ilişki nasıl bilemeyiz, her ailenin yapısı farklıdır ama üniversiteye gidiyorsun yetişkin sayılırsın. Kendi doğrularını ve yanlışlarını biliyor olman lazım.
Ailenin kendi doğruları olsa da senin kötülüğünü istemezler. Gerçekten pişmansan onlar da zamanla unutur bu mevzuyu.
Burada ebeveynlerin normal bir şekilde karşı çıkacağı şeyleri yaptığını varsayıp konuşuyorum. Bazı aileler çok gereksiz şekilde yasaklayıcı olabiliyor. Eğer öyle bir durum varsa da bırakın istediği kadar surat yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?