Evin giderlerini uzerinize nasil yikiyor ki,o evde siz de yasiyorsunuz ve hayat musterek. Maasli ve calisan bir kadinsiniz,esiniz bos mu oturuyor? Hadi diyelim bos oturuyor,siz kendi geciminizi cocugunuzum gecimini maasinizla karsilayamadiniz mi? Bunlari ille erkek yapmak zorunda degil. Farz edin ki öldü adam. Nolacakti?Yillardir, evin giderlerini üstüme yikti, Çocuklaa bana daha cok ekonomik Siddet uyguladi, Cocugu büyüttüm kendisi güclendi bu arada beni zayiflatti, simdi kendime güvenim Sifir cocukta ona yakinlasti
Esim Benimle oyun oynadi sirtimdan para kazandi , beni istemedigim bir hayata mahkum etti, cocuk ta hic olmaz diye korktum yaptim simdi de cocuk üstündwn sömürüyor
Evin giderlerini uzerinize nasil yikiyor ki,o evde siz de yasiyorsunuz ve hayat musterek. Maasli ve calisan bir kadinsiniz,esiniz bos mu oturuyor? Hadi diyelim bos oturuyor,siz kendi geciminizi cocugunuzum gecimini maasinizla karsilayamadiniz mi? Bunlari ille erkek yapmak zorunda degil. Farz edin ki öldü adam. Nolacakti?
Bazen insanlari hic anlamiyorum turuncum. Kadin evde oturup erkegin calismasina okey diyenler erkek evde oturup kadin calistiginda auuuuuv oluyorlar hemen. Tabi bu konu icin bilemeyecegim cok ayrintili okumadim eskilerini. Ben de kesinlikle calisiyorsam,meslegim varsa kocamdan para beklemem yahu. Mis gibi evime de bakarim cocuguma da kendime de. Bir sure sabrederim,kocam adam degilse bosar gonderirim nedir yani. Bulunmaz hint kumasi sankitam tersi evi çekip çevirecek kazancı oluyorsa çalıştığında, bu özgüvenini yükseltmez mi?
neden bitmiş gitmiş oluyor?
Ben kandirildim
Aman Allahım 10 gün banlanma da var deme10 günlerden bu günlere geldik
Bir de eve destek oluyorum versiyonları var bunların :)Bazen insanlari hic anlamiyorum turuncum. Kadin evde oturup erkegin calismasina okey diyenler erkek evde oturup kadin calistiginda auuuuuv oluyorlar hemen. Tabi bu konu icin bilemeyecegim cok ayrintili okumadim eskilerini. Ben de kesinlikle calisiyorsam,meslegim varsa kocamdan para beklemem yahu. Mis gibi evime de bakarim cocuguma da kendime de. Bir sure sabrederim,kocam adam degilse bosar gonderirim nedir yani. Bulunmaz hint kumasi sanki
Yani erkegi korumak hayatta yapacagim son sey ama fazlasiyla salak yerine koydugumuzu dusunuyorum onlari. Saymakla bitmez simdi toplumun erkekten beklentisiBir de eve destek oluyorum versiyonları var bunların :)
Evet ve bu korumaktan öte bir şey. kadınların kendini mıymıylaştırması ( Ne demekse artık icimden geldiYani erkegi korumak hayatta yapacagim son sey ama fazlasiyla salak yerine koydugumuzu dusunuyorum onlari. Saymakla bitmez simdi toplumun erkekten beklentisi
Daha ne özeti bacım nokta mı koyalım
Sevmedigim bir ülkeye okumaya geldim sevmedigim bir isi yaptim , mutsUz sOrunlu bir evlilige cocuk yaptim, cocuk sonrasi esim ayrialim dedi ayrilmadim, kizim büyüyor Ben depresifim66
Verdigim kararlara cok pismanim geri dönüsüm yok herkes bikti benden artil
Sevmedigim bir ülkeye okumaya geldim sevmedigim bir isi yaptim , mutsUz sOrunlu bir evlilige cocuk yaptim, cocuk sonrasi esim ayrialim dedi ayrilmadim, kizim büyüyor Ben depresifim66Kızlar okuyamadım zamanım yok. Birisi özet geçebilir mi ?
Eşim istediği için de mutsuz olucağım bir hayatı yaşamak ta çok zalimce, eşim bana emri vaki yaptı ve o istediği için ömür boyu yıllarca gurbette olmak ta çok acımasızca, burada psikolojim düzelmiyoreski konulara biraz bakındım öyle geldim.
pişmanlığınız ne bilmiyorum.
ben olsam sizin yerinizde evlendiğime pişman olurum
hala yapmadıysanız, yapacak olduğunuzu söyleyeyim.
eğitiminiz ve mesleğiniz var, işe girin.
kocanızdan ayrılın ama yurtdışında yaşamaya devam edin.
ailem, gurbet, yalnızlık diyorsunuz ama ailenizin yanında da mutlu olmamışsınız. kendinize yetmeyi öğrenin.
ayrıca çocuğunuzu bu şekilde babasından ayırmaya hakkınız yok.
sizin ailenize ihtiyacınız olduğundan daha çok onun babaya ihtiyacı var. baba yurtdışında, çocuk türkiye de, olmaz.
eğer eğitiminiz, işiniz orada yaşayabileceğiniz bir hayatınız olmasa da eşiniz size eziyet etse farklı söylerdim. ama zaten orada okumuş ve çalışmışsınız.
gerekirse çocuğu ayda bir babasına haftasonu bir kaç gün yatılı bırakır gider görürsünüz ailenizi.
bu kadar dramatize edip aylardır süründüreceğinize bir karar verseydiniz çoktan hayatınızı kurmuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?