O kadar insanın içinde bunun yapılması sebepsiz yere gerçekten kötü bir duygu.Umarim bir daha o dengesizle karşılaşmamİnsanın adam yerine konmaması kötü bi duygu ama boşver yaa. Kuzen muzen
Ben beni sevmediği ve konuşmadığı için değil bana hakaret edici bir söz söylediği için hemde bunu yaparken kuzenine sessizce söyleyip sonra benim yüzüme gülerek konuştuğu için sinirliyim ayrıca tüm bunlara rağmen iyi niyet gösterip kalın bu gece hem tehlikeli olur şimdi dememe rağmen suratıma bakmadığı için sinirliyimKız sizi sevmiyor ve konuşmak istemiyor..
Bunun için onu gebertmeye gerek yok..
Sadece konuşmasaydınız siz de yeterdi..
Hayır.Tam olarak aynı masada oturup bana sessizce hakaret edip sonra yüzüme gülümseyerek hiç birşey olmamış gibi konuştuğu için ve iyiliklerini düşünüp bir teklif sunduğumda suratıma dahi bakmadığı için.Bence çok geçerli bir sebepŞimdi niye kızı gebertmek istiyorsun arkadaşım. Hem sevgilimin evinde kaldı hem benimle konusmadi diye mi ?
Tamamen haklısın kızın dengesizliği dedi.sadece sevgilim değil sevgilimin bİr başka arkadaşı da oradaydı ve o da aynısını söyledi.Sevgilimin ev arkadaşı da dengesiz sinir etti beni demiş.Sevgilin ne dedi bu olaylara ?
Ben aramı iyi tutmaya çalışmadım ki.Benim yapım bu.Iyi niyetliyim.Iyi niyet gösteririm.Anlasamadiginiz kisilerle anlasiyormus gibi davranmayin.
Kiz kuzeniyle aranizin iyi olmasi size arti puan saglamaz.
Bosverin. Iyi iliski kurmak icin cabalamayin.
Ben beni sevmediği ve konuşmadığı için değil bana hakaret edici bir söz söylediği için hemde bunu yaparken kuzenine sessizce söyleyip sonra benim yüzüme gülerek konuştuğu için sinirliyim ayrıca tüm bunlara rağmen iyi niyet gösterip kalın bu gece hem tehlikeli olur şimdi dememe rağmen suratıma bakmadığı için sinirliyim
Kız beni ilk kez o masa muhabbetinde gördü daha önceden tanışmışlığımız yok.Kız sana neden takık? Yani ilk biraraya geldiğinizde neye sinir oldu? Şu olaylarda sende bir problem yok gayet makul ve iyi niyetli davranmışsın. Bence gerçekten evde kimin kaldığına müdahale etmen haddin olmazdı sende misafirsin o evde ama kalmalarını teklif etmen kesinlikle iyi niyetli bir davranış. Buna cevap vermiyorsa onun terbiyesizliği. Kız belli ki masa muhabbetinden önce takıntı yapmış seni ama dış kapının dış mandalı, sevgilinin ev arkadaşının kuzeni yani dıdısının dıdısı, gül geç bir daha denk gelirseniz. Al sevgilini çekil odaya muhattap olma hiç.
Arada sevgilim olmasa o kızın suratına dahi bakmazdım ama içeri girince direk karşımda o vardı selam vermek durumunda kaldım.Size bunu yapan biriyle konuşmamalıydınız..
O hareketleri yaptığı için gebertecek olsaydınız o kelimeyi duymanıza rağmen hoşgeldiniz falan demezdiniz..
Sizinle konuşmak istemiyor, sizi sevmiyor keşke siz de o yokmuş gibi davransaydınız..
Bence sizin sinirlenmenizin sebebi herşeye rağmen normal davrandığınız halde sizi umursamaması..
Arada sevgilim olmasa o kızın suratına dahi bakmazdım ama içeri girince direk karşımda o vardı selam vermek durumunda kaldım.
Ben gittim diye bozuldu kız resmen.
Bir de ben gerçekten anlayışlı biri olduğumu düşünüyorum.Sevgilime oturup içelim birlikte bile dediler ben istiyorsan yap dedim.
Kız da ki neyin nefreti.Inanamazsiniz dün bana o hareketi yapınca boğazını sıkıvercektim.
daha anlaşılır yazarsanız yardımcı olabilirz.
Kusura bakmayın sinirden yazamadım. Sevgilimin ev arkadaşının adı x olsun.Bu xin kardeşi ve kuzeni bundan birkaç ay önce x ı ziyarete geldiler.O akşam bizde yemek yiyecektik ayıp olmasın diye onları davet ettik.Ben gayet sıcakkanlı olarak hoşgeldiniz diyerek tanıştım ki gerçekten çekingen biri olmama rağmen bunu yaptım.Oturduk bir kafeye müzik felan çalıyor sipariş verdik bekliyoruz sonra bu xin kuzeni xin kulağına doğru beni kastederek hakaret edici söz söyledi ben bunu duymama rağmen sevgilim var arada diye hiç birşey demedim oturdum o masada ve kız bunu dedikten sonra bana gülümseyerek birşey söyledi.Bu kadar da yüzsüz bir insan.Bisey anlamadım
Bazi insanlar oyledir, hic bi sey yokken afra tafralar, nefret dolu bakislar.. Bi ogrencimiz var, insanlara karsi hep bi kotu niyet, bi cumleyi hareketi farkli anlayip/bilerek farkli yere cekip surekli afra tafra trip atmalar, cok kisiye karsi nefret dolu bakislar.. Rehberlik servisi ilgileniyor ama anladik ki bu cocugun karakteri olmus bu artik..Ben çok çekingen bir insanım başlarda öyle hemen konuşamam ama onları ilk gördüğümde kendime inanamayacak şekilde sıcak davrandım.
Yani ortada hiç bir sebep yok bana böyle davranması için
Ben kıskanmadım ki kız beni kıskandı büyük ihtimalle ki böyle şeyler yaptı.Okuduysaniz kıza karşı kötü bir davranışım olmadığını anlarsınızNiye kıskandınız bu kadar kızı? Sevgilinizle aynı odada mı kaldı acaba?
Teşekkür ederim yazdıklarınız için haklısınız.Bazi insanlar oyledir, hic bi sey yokken afra tafralar, nefret dolu bakislar.. Bi ogrencimiz var, insanlara karsi hep bi kotu niyet, bi cumleyi hareketi farkli anlayip/bilerek farkli yere cekip surekli afra tafra trip atmalar, cok kisiye karsi nefret dolu bakislar.. Rehberlik servisi ilgileniyor ama anladik ki bu cocugun karakteri olmus bu artik..
Eger bsy yapmadigindan eminsen ve muamele bu ise, iyi gecinmek icin çaba gosterme (mesela 1 gece daha kalmalari yonundeki muhabbet cok gereksiz olmus)..
Tripli tavirlar da degil, mesafeni koy ve gercekten umursamaz davran.. Bak 'gercekten' diyorum, bazilari umursamaz olayim derken yaptigi hareketlerle (umursadigi icin)cok komik duruma duser.. Biraz rahat ve cool davran, bsy yok gibi..
Erkek arkadasina da o hakaret olayini soyle derim..
O kiz hakkinda da fazla konusma, emin ol sustukca yucelirsin..Teşekkür ederim yazdıklarınız için haklısınız.
Erkek arkadaşıma söylediğimde neden o masadan kalkmadin diye kızmıştı bana.Yani şükürler olsun ki benim yanımda ki bence o kızdan başka herkeste bana hak verdi.
Bir daha görürsem mesafeli olup muhattap olmamaya çalışacağım yani bazı insanlara iyi niyetli olmak fazlaymış.Gercekten anlamıyorlar.
Ben mi ikiyüzlülük yaptım .kızdan bu kadar nefret edip kalın demek baya iki yüzlülük
Herkes çok edepli olacak diye birşey yok. Kız inadına gıcıklık etmişte olabilir, farketmeden davranmışta olabilir. İki durumda da evet sizin için belki küçük düşürücü olmuş ama kız umursamıyor işte. Bu kadar takılmanızı ben anlayamadım.Sizce bu ahlaki ve düzgün bir davranış mı? Hakaret edilse size ve iyi niyetiniz suistimal edilse bu hoşunuza gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?