Nasılsam öyleyim erkek arkadaşım da bütün duygularımı biliyor.O kızdan artık nefret ettiğimi bir kaşık suda boğabilecegimi biliyor.Ki ben rol yapmadım kalın derken.Gece vakti soğukta gitmelerine vicdanım el vermedi.Nasılsan öyle ol
Erkek arkadaşının yanında ciciş kız olayım diye kalın edin diyorsun
Burda gebertme naraları atıyorsun
burdan kızlara ben gıcık oldum yani. sevgilinden hoşlanıyo bence tatlım. hoşlandığı içinde kıskanıyo seniBen çok çekingen bir insanım başlarda öyle hemen konuşamam ama onları ilk gördüğümde kendime inanamayacak şekilde sıcak davrandım.
Yani ortada hiç bir sebep yok bana böyle davranması için
Ben odadan hiç çıkmadım ki.Ve orada da kalmayacaktım. Biraz daha oturup geri dönecektim evime.Küçücük evde zaten 4 kişi tıkışmışlardı muhtemeln. Bir de siz gidince 5 olmuş. 5 kişi aynı tuvalet banyoyu kullanıyor zor. Muhtemelen bizim burd olduğumuzu bile bile neden gelip kalabalık evi kalabalıklaştırdı diye size bozulmuş.
Ben kıskanmadım ki kız beni kıskandı büyük ihtimalle ki böyle şeyler yaptı.Okuduysaniz kıza karşı kötü bir davranışım olmadığını anlarsınız
Hayır tabiki de kalmadı böyle birşeye asla müsade etmem.
Kızdan ve kalmasından rahatsız olduysan (ki olman normal olanı) neden bir gece daha kalın diyorsun, acı çekmekten hoşlanan mazoşist bir ruhun mu var ? Fazla iyi niyet bol kazık olarak geri döner, bilmelisin.İyi geceler.
Şuan o kadar sinirliyim ki kızlar. Erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz.
Erkek arkadaşımın ev arkadaşının ise bu hafta sonu erkek kardeşi ve kız kuzeni geldi.Ve erkek arkadaşımda kaldılar.Evleri 2+0 yani o 3 kişi minicik odada kaldılar.Bende birşey söylemedim tabiki haddim değil ama o kızdan nefret ediyordum.
Sebebi ise kız daha önce geldiğinde hep birlikte cafeye oturmaya gitmiştik ve kızla ilk kez tanışmıştım kız da bana benim duymayacagim şekilde hakaret edici bir söz kullanmıştı ve ben o an şok olmuştum. Masada erkek arkadaşım var diye kıza duymamış gibi davrandım.O günden sonra da kızı bir daha görmedim.
Bugün ise erkek arkadaşımın evine gittim.Kapidan girdim ve kıza gülümseyerek hoşgeldin dedim.Nasilsin iyi misin dedim.
Ve erkek arkadaşımın odasına geçtim .
Kız ve erkek arkadaşımın ev arkadaşının kardeşi bu akşam dönecekken bir gece daha kalalım diye dönmemisler ama ne hikmetse ben gittikten 1 saat sonra eşyalarını topladılar ve gitmek için yola koyuldular.
Ve çok barizdi rahatsızlık duydukları için gitmek istemeleri..
Bende iyi niyetimle gerçekten iyi niyetimle hava çok soğuk yollar belki buzludur kalın sabah gidersiniz dedim kız suratıma dahi bakmadan kuzeniyle konuşmaya devam etti.
Ve ben o kadar sinirliyim ki hala kendimi sakinleştiremiyorum.
O kızı gebertmediğim için o kadar pişmanım ki.
Böyle birşey düşünerek iyice kendimi doldurmayı da istemiyorum.Bir de içimi rahatlatan şey şu erkek arkadaşım da gerçekten sevmiyor o kızı.O evde olduğu sürece bi kez arkadaşında kaldı kalan tüm zamanlarda da benimleydi bunu ben istememiştim kendisi istemişti.Bu iyi bir olay ama kızı hiç gözüm tutmadı.bu kadar iyi niyetli olma. hakareti duyduğun halde neden hiçbişey olmamış gibi davranıyorsun? o an ilgiyi sıcaklığı kesmeliydin. ayrıca sevgilinle aynı odada kalmasa bile sevgilinle konuş, rahatsız olduğunu belirt. ev arkadaşı da kafasına göre onların orda kalmasına müsade etmesin, bir ev arkadaşın varsa onunla ortak almalısın bu kararları bence. birinin rahatsız olduğu şeyi diğeri yapmamalı.
ayrıca durduk yere sinir olmaz kimse kimseye. o kız senin sevgilinden hoşlanmıyorsa göz koymamışsa ben de gizem değilim. var böyle tanıdığım birinin hikayesi. eve gelip giderken, akrabasının ev arkadaşına göz koyan aşık olan.. üstelik oğlanın sevgilisi olduğunu bildiği halde. sevgilisiyle tanıştığı halde, aynı ortamda oturup sohbet ettikleri halde. sahip çık sevgiline, kimseye de gereksiz iyi niyet gösterme.
Ne kadar kolay değil mi ya ikiyüzlü demek.Bu fikir nasıl bir fikir.Bu sizin için ikiyüzlülük olabilir ama benim için değil.Birine olumlu şeyler düşünmüyor oluşum onun kötülüğünü isteyebilme hakkım olduğunu düşündürmez bana.Cunku ben iyi bir insanım ve zorla iyi bir insan olup iyilik için kendimi zorlamama gerek yok.Ikiyüzlü davranmissin,elektrik almamissin madem ıyilik yapmak için kendini neden zorluyorsun ki
Mazoşist değilim tabiki ama gece o saatte gitmelerini istemezdim birini sevmiyor olmam onun kötülüğünü yada karşı tarafa olumsuz dönecek bir hareketimin olabileceği anlamını taşımıyor.Kızdan ve kalmasından rahatsız olduysan (ki olman normal olanı) neden bir gece daha kalın diyorsun, acı çekmekten hoşlanan mazoşist bir ruhun mu var ? Fazla iyi niyet bol kazık olarak geri döner, bilmelisin.
Bundan şüphem gram olsa bile yok.Zaten bir gece aynı evde kaldılar onda da erkek arkadaşım kendi odasında kaldı. Buna şüphe duyacak olsam erkek arkadaşımla birlikte olmamın manası kalmazdıMüsaade etmem mi? Kaldıysa kalmıştır ruhun bile duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?