çok pişmanım ve çaresiz hissediyorum

Şiddet ve aldatma ile siz durumları eşitlemiş gibi kabullenseniz de her ikinizinde içinde yara olarak kalmış anladığım kadarıyla bu nedenle bence çocuk için bekleyin derim bir kaç sene daha sonrasında ortada bir çocukla kalırsanız daha kötü sizlere değil o masum yavruya üzülürüm.
Bu nedenle zamana ihtiyacınız var gibi duruyor.

Duygusal olarak cinsel olarak ne fsrk eder aldatilmis bir adam siddet goren bir kadin cocuk isteyennb ir bayan zaman diyen bir adam inanin ne olursa olsun siddet gorseydim giderdim aldatilsaydimda giderdim siz nasil birbirinizin yuzune bakıyorsunuz ben sahsen yapamazdim vicdaniizda rahat dehil olmamalida keske yenik dusmeseydiniz nefsinize biraksaydiniz adami kendi ayibiyla kahrolsaydida gitseydiniz yazik cidden yazik yine aynı şiddeti görsen yapacakmısin olan doğacak o çocuğa yazık bence böyle bir aile bireyleri böylesine ciddi bir karar verip günahsız melek dünyaya getirmemeli sizinkisi hazımsızlıktan kaybetmeyi kabullenememekten ayakta duran birliktelik sadece. Ndemek o neDEsee yapıyorum vicdanın rahatsız diyemi yoksa seviyorsun die mi sevsen nasıl cinsel anlamda birliktelik yasaya bildiriniz ki Yanlışlar üzerine yanlış bırakın gitsin bu evliliği zaten ortada bir aile göremedim çoktan yıkılmış bitmis bir hayat hikayesi

Ya eşiniz size güvenecek oyle çocuk olacak yada ayrılacaksınız... Çocuk benden mi diye de düşünebilir... Güvensizlik cok kotu bisi

Eşin şiddete eğilimli, sen aldatmaya bence de kesinlikle çocuk yapmayın.

Bir de bir halt yeyipte duygusal boşluk, seytana uyma vb. cümleler kurmayın.
Bir sürü çıkış yolu varken bunu seçmek tercihtir.. biz de çok sorunlar yaşıyoruz hayatlarımızda diplere vuruyoruz yeri geliyor.. bu bi bahane degil.
Yaptım bir hata de geç daha samimi olur.

Ayrıca bugün dayak yemedin diye aranızın güzel olduğunu söylüyorsun ama tekrarlamayacağına garantin var mı?
Ne yaparsan yap, hiç bir gerekçe onun seni dövmesini hakli çıkarmaz!
Bir de böyle bir adamdan çocuk istiyorsunuz..
Sırf annelik duygularınızı tatmin etmek için bence günahsız bir cana kıymayın

Harika ..

Herkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..

Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.

Herkese sevgiler..Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Önce sizin geçmişinizi silmeniz lazım .unutun kötü günleri.önce siz unutun ve öyle yaşayın.zamanla eşinizede bu hissi aşılayın.çocuk için uygun ortam müsait değil belliki.vardır bundada bi hayır

çocuk yapmayın bi zahmet.ilk önce karı koca buyuyun. evliliğin ne demek olduğunu öğrenın.

Aldatmanın manası olmaz.
Canınız istemiş aldatmışsınız,nice psikolojisi bozuk,kocasıyla kavga eden kadınlar var onlar niye aldatmıyor?
Adamın yerinde olsam bende çocuk yapmam.

KK nın ikiyüzlülüğü bu konuda da kendini göstermiş.

Hergün dayak yiyen kadın, boşanmaya cesareti yokken yatağına erkek alacak kadar cesurmuş. Detaylara insek kimbilir ne iğrençlikler vardır.

Ve kocasına yalan söyleyerek barışıyor. Çünkü kocasına hala aşık(!), kutsal yuvasını kurtarıyor. Bir de çocuk istiyormuş.

Erkek aldattığında "hala o adamla nasıl evli kalabiliyorsun, onursuz, gurursuz" diye gömerken; aldatan kadın olunca "temiz sayfa aç" diyecek kadar naifler.

Riyakarlar!!!

Hergün dayak yiyen kadın, boşanmaya cesareti yokken yatağına erkek alacak kadar cesurmuş. Detaylara insek kimbilir ne iğrençlikler vardır.

Ve kocasına yalan söyleyerek barışıyor. Çünkü kocasına hala aşık(!), kutsal yuvasını kurtarıyor. Bir de çocuk istiyormuş.

Erkek aldattığında "hala o adamla nasıl evli kalabiliyorsun, onursuz, gurursuz" diye gömerken; aldatan kadın olunca "temiz sayfa aç" diyecek kadar naifler.

Riyakarlar!!!
+1
Rezillik.

Keşke demeden önce bu işi yaparsam sonucu ne olura odaklansaydınız ama madem ki çok pişmanlık duyuyor Tövbe de etmişsin bundan sonrası için kocanın güvenini kazanmak zordur ama başkada bu güvensizliği gidermenin yolu yok eşin sen dışarda bulunduğun her seferinde yaptığın milyon kez pişman olduğun yanlışını ya gözünün içine sokuyor olması dayanılır çile değil bence Eşinde sana artık güvendiğin sana belli etmeden çocuk düşünmeyin derim yoksa bu güvensiz ortamda mutsuz bir çocuk olacak

Eşin demek ki bu Yüzden guvenmıyor. Peki o neden Evliliğin ilk Zaman'ları seni dövmüş hakaret etmiş vs buna ne demeli Kebdi yaptığı icin bşy deniyor mu
Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidecek

Riyakarlar!!!
+1500 Arkadaşım

Riyakarlar!!!
Kocası da affetmeseymiş hayatım. Kımse kafasına silah dayamadı boynuzuna alış karını affet diye, kendi tercihi. Adam kabul ettiyse bize de mutluluk dilemek düşer.
Diyeceksin ki adamın haberi yok, bir erkek karısının böyle bişeyini yakalayıp da araştırıp ortaya dökmez mi istese, adam da affetmek istemiş demek ki yani alan razı veren razı anlayacağın.

Şeytana uydum aldattım. Duygusal boşluk vardı vs. Yahu kardeşim bu cinsel birleşme dediğimiz olay öyle sokak ortasında çat diye yapılmıyor. Bir hazırlık gerekiyor. Hani uygun ortam ayarlanacak oraya gidilecek ön sevişme olacak vs. Hani bu uzun zaman dilimlerinden birinde bile "ulan ben ne yapıyorum" diye sorgulamıyor ise kendini, kusura bakma ben tekrar etmeyeceğine falan inanmıyorum.

Dün benim kapıma dilenci geldi. Kendi kendime dilencilere asla para vermeyeceğim diye söz verdiğim halde adam gittikten sonra yarım saat kendimi sorguladım. Acaba verse miydim, ihtiyacı mı vardı ne kaybederdim keşke verseydim diye. Şimdi diyeceksin konu ile ne alakası var dilencinin. Şöyle alakası var. Biz hayat akışında ufacık eylemlerimizin üzerinde uzunca düşünüp kendimizi ve vicdanımızı sorgularken, cinsel birleşme ve aldatma için öyle boşluğuma denk geldi savunmasını kabul edemiyorum ben. Nasıl bir boşluktur ki o, bir an bile sorgulatmıyor vicdanı.

Geçenlerde eşim oğluma bakıyordu ben de alışverişe çıktım. Sığırın biri yanaşıp tanışmak istedi. "benim oğlum var, evliyim ben yürü git işine" diye çemkirdim avm ortasında. Benim de gururum okşansın madem, boşluğa düşeyim. Çünkü boşluğun dibindeyim. Sorunlu bir evliliğim var. Cinsel sorunlarım da var. Ortam da pek uygun. Yok öyle dünya işte. Şimdi çıkar birileri büyük konuşma der. Yok efendim ben kocamı aldatırsam o evliliği sürdürmem. Bir halt etmişsem bedelini öderim. Ben seni aldattım seni böyle bir kadına maruz bırakacak kadar kötü değilim. Boşanalım derim.

Şiddet konusunda yorum bile yapmıyorum. Şiddet görüp devam etmişseniz müstehak size. Eşiniz de aldatmaya göz yummuş zaten. Leş gibi bir evlilik. Daim olsun da çocuk yapmayın. Çocuğa yazık.

Kocası da affetmeseymiş hayatım. Kımse kafasına silah dayamadı boynuzuna alış karını affet diye, kendi tercihi. Adam kabul ettiyse bize de mutluluk dilemek düşer.
Diyeceksin ki adamın haberi yok, bir erkek karısının böyle bişeyini yakalayıp da araştırıp ortaya dökmez mi istese, adam da affetmek istemiş demek ki yani alan razı veren razı anlayacağın.
Yattığını bilse affetmezdi belki de.

Sonuçta iki taraf da sağlıksız.
Aralarına bir erkek girince aşklarının(!) ve evliliğin(!) kıymetini anlamışlar.

Böyle konularda kadına çok tepki verilmiyor olmasının, empati kurma çabasının sebebi esasında erkeğe verilemeyen tepkidir. Erkek adam yapar, affet diye düşünen tipler böyle olaylarda "hep erkek mi yapacak bir kere de kadın yapsın" fikri ile hareket ediyor işte. Çünkü derinlerde bir yerlerde kin var, intikam duygusu var.

Aldatmanın kadın erkek ayırmaksızın Leş bir eylem olduğunu düşünüp kabul eden birey, her iki cinse de aynı tepkiyi veriyor. Eşime ta en başından böyle bir şey yaparsan direkt boşanma protokolüne imzayı at. Üzerinde konuşmayalım bile dedim. Keza ben yaparsam da aynı durum geçerli. Bunun kıskançlıkla, paylaşamamakla da ilgisi yok. Zerre kıskanç bir insan değilim. Bu, kendime duyduğum saygıyla ilişkili. Aldatsam da, aldatılsam da o evlilik sürmemeli. Demek ki evlilikte eksik bir şeyler var. Demek ki temeli oluşturan güven, sadakat, sevgi yok ki başka birine ihtiyaç duyuluyor. E o zaman neden sürsün evlilik. Bir başka bedene dokunup bu hususta rahatlıkla yalan söyleyebilen bir insan benim gözümde kötüdür, güvenilmezdir. Bilirim ki böyle bir konuda yalan söyleyebiliyor ise, kanser olsam yanımda olmak yerine "karım/kocam kanser bana yetmiyor o zaman aldatayım" diyecek. Çünkü vicdan yok. Ay sinirlendim yok yere :)

Aman boşver her gün erkekler şeytana uyuyor aldatıyor sonra karıları affediyor, bu sefer de kadın aldatmış şeytana uymuş kocası da affetmiş :)

bu evliliği bi çocukla taçlandırmasanız olmazdı zaten. inci tanesi doğuracaksınız sanki.
Ne kırıcı incitici bi yorum bu böyle yaa, karşında yolunda gitmeyen bi evliliği ve yaptığı şeyden pişmanlık mutsuz bi sıkıntılı bi kadın var, kırıcı yorum yazmanızı geçtim doğacak çocuğa böyle aşağılayıcı, çirkin yorum yapmaya hakkınız yok, ne kötü kalbi birisiniz böyle yaa, konu ile alakam olmadığı halde daha doğmamış olan çocuğu için yaptıpınız bu yorum beni o kadar üzdü ki, kim bilir konu sahibini ne kadar incitmiştir.

Back
X