• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım

Acemianne_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
83
38
3
Merhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Çünkü adet düzensizliğim ve polistik overim vardi.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Evlendigime cok pismanim keske bekar kalsaydim
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam

İşiniz çok zor gerçekten.. henüz evliliğiniz çok yeni. eşinizin çok büyük hataları var bence halen devam ediyor
insann kendi çocuğu nasıl umrunda olmaz ? sen bu haldeyken kıyafetlerin bile olmuyor ihtyaçlarn varken
Adam halen ailesine para gönderiyor.. pes yani gerçekten ben tahammül edemezdim sonuna kadar haklsınız.
Sağlam bir diş gösterip cinnet durumu gerçirmeniz rest cekmeniz gerekiyor çok pasif gördüm sizi
k bkmayın ama şu düşüncenizede katılmıyorum annesi babası tabiki yardm edecek para gönderecek
yok öyle bir dünya ailesi çok zorda darda kalır tamam gönderir ama ailesinin öyle bir durumuda yok
bu durumda para göndermesini gerektirecek bir durum yok üstelik çocuk geliyor .. elde beş kuruş para yok
eşinin kıyafetleri yok vs vs nasıl göz yumuyorsunuz yapmayın lütfen.
siz böyle yaparsanız ohoo daha neler olur neler..
ayrıca eşiniz bence ailesine düşkün değil bagımlı biran evvel olaya el koyun. oturun konuşun güzelce anlamaz ise anladığı dilden konuşun gerekirse cıngar cıkartın
bu pasifliğinize içim şişti resmen :ssz:

Bence bu kdr kendinden kısmayı bırakmalısınız giyecek kiyafetim kalmadı bu hafta alışverişe çıkalım diyip gönderdiği 500 lirayı kendine harca hastaneye gitmeniz gerekiyor test vakitleri gelmiş git özel hastaneye devlette sürünme zaten ihtiyacında yok o göndereceği parayi kendine harca

Hala ailesiyle yaşadığını düşünüyor herhalde. Oturun konuşun, duzelir mi bilmem de kendine gelmesi gerekiyor. Karısına hamile kıyafeti almayan birisi bir zahmet ailesine de para göndermesin. Ayrıca ihtiyaçlarınıZı açık şekilde belirtin. Cocuk olduktan sonra bir ton ihtiyaç çıkacak ve hic de oyle az miktar para gitmiyor. Bir bebeğin aylık ihtiyacı bazen 500 lira bile oluyor, su anda aile sorumlulugunu almalı ki cocuk olunca " elinde olanla idare et" diyen bir adama donusmesin.

Merhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Çünkü adet düzensizliğim ve polistik overim vardi.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Evlendigime cok pismanim keske bekar kalsaydim
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam
Canım,moralini bozmak istemem ama nasıl başlarsa evlilik öyle devam eder altınkarını verme şakın..keşke takılan altınları da vermeseydin.çalışıp bi an önce atan,kendini ve çocuğunu garantiye al.eşin yalan söylüyor ve eksik bilgi veriyor.böyle yapmaya devam edecek emin ol.(ben de aynı şeyleri yaşadım,tecrübeyle sabit yani)

Esimin ailesinin gercekten ihtiyaci yok aslinda kayinpederim emekli maasi var evleri kira degil bekar evde erkek kardeşi var o da çalışıyor ama her para konusunda annesi eşimi ariyor ve ona hallettiriyor.esim annesine asik bir adam.
Benim kirildigim nokta 3.ayimda yuzugumu satmis olmasi zaten kullanmiyordun diyor bana birde temizlik yaparken elimden cikiyordu bende cikarip koyuyordum sonra takmak üzere cok ağladım yuzuge belki hamilelikten bilmiyorum ama cok zoruma gitti yaptigi

Esimin ailesinin gercekten ihtiyaci yok aslinda kayinpederim emekli maasi var evleri kira degil bekar evde erkek kardeşi var o da çalışıyor ama her para konusunda annesi eşimi ariyor ve ona hallettiriyor.esim annesine asik bir adam.
Benim kirildigim nokta 3.ayimda yuzugumu satmis olmasi zaten kullanmiyordun diyor bana birde temizlik yaparken elimden cikiyordu bende cikarip koyuyordum sonra takmak üzere cok ağladım yuzuge belki hamilelikten bilmiyorum ama cok zoruma gitti yaptigi
Esiniz elinde ne var ne yok veriyor iste. Böyle bir adam size sinyal vermedi mi en basndan ? Ne demek yüzük satmak ??? Allah askina sessiz mi kaldiniz bunca olay karşısında? Adamın dini imanı para olmuş

Olaylar karsisinda neden sessiz kaldiniz ki? Kiyafet ihtiyaciniz varmis esinizin dusunmesini bekliyormussunuz. Ne istediginizi acikca soyleyin karsi taraftan incelik beklersen hayal kirikligina ugrarsin.
Biz kucuk bir ilcede yasiyoruz her aradigimi bulamiyorum.hani merkeze gidince alirim diye bekliyordum.

Cok basit yapacagin sey canim, oraya 500 birak, kiyafet alacam, orayaca 200 birak hastaneye gidecem, oraya 200 birak ayakkabi lazim, oraya 500 birak bebege esya bakacam. Bu liste böööyle uzarrr gider. Coook basit. Kendini acindirmayi birak yok hastaneye gitmiyorum daaa, yok pantolonum yoktaaa ISTE

Esiniz elinde ne var ne yok veriyor iste. Böyle bir adam size sinyal vermedi mi en basndan ? Ne demek yüzük satmak ??? Allah askina sessiz mi kaldiniz bunca olay karşısında? Adamın dini imanı para olmuş
Sessiz kalmadim aksine ben konusup kizdikca bana ne kadar paraciymissin diyor.evlendigimizden beri harcadığım para belki de 50 lira bile degil o da annesinin yanina giderken hediyelik birsey almistim o yani.

Back
X