- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Acemianne_
Beni Allah korumuş diyorum sadece.Merhaba herkese derdimi paylaşmak için üye oldum bana yol gösterin buna ihtiyacım var.
Yeni evli sayilirim bu dördüncü ayim ve hamileyim ilk geceden hamile kalmışım nasil oldu bilmiyorum ama hamileyim.
Çünkü adet düzensizliğim ve polistik overim vardi.
Gelelim konuma geç evlendim sayilir yaşım 33 iki yılın sonunda evlendik.ben ogretmen adayıyım atanamadim esim memur benim sorunum eşimin nasil desem bilmiyorum ama ailesine çok düşkün düğün yaparken çok masrafi olmadi zorlamadik onu beyaz eşyaları onun bekarken kullandiklarini kullaniyorum sadece salon takimi ve oturma grubu aldilar yatak odasi ve diger mutfakla ilgili herseyi biz aldik zaten düğünde sadece 3 bilezik takildi başka birsey yok.esim sozluyken nisan yuzugunu kaybettigini soyledi birsey soylemedim dugunde takilan ceyreklerin hepsini bozdurdu kendisi kaza yapmış bana soylememisti kaza yatigini araba baskasina aitmis masraflar icin kredi çekmiş onu odemek icin ceyrekleri bozdurdu.dugunde takilan paralari dugun salonu icin vermis o da gitti.
Bu arada eşim 10 yillik memur kazanci iyi 4000 bine yakin para aliyor ama eşim hic para biriktirmemis hep ailesine yardim etmis elindeki arabasini satip kardesine vermis kardesinin kredi borcunu odemis felan bunlar benden oncesi beni ilgilendirmiyor ama benden borcunu odemek icin para istiyor ama benden gizli ailesine 1000 kusur lira para göndermiş ilk ayimiz da çok zoruma gitti gizlimesi tek oglan degil kendisi cok kardesler düğüne yakin küçük ogullarina kredi çekip en lüks arabadan aldilar esim yukluyor her ay annesinin telefonuna para
Ben para da değilim paraci da değilim tabiki anneye babaya yardim yapilir yapacakta ama borc var diye altın bozdurup odeyelim diye bana gün vermiyen adam benden gizli surekli para gonderiyor.ilk ay 1000 lira sonraki ay 500 lira ve bu adam benim yuzugumu sattı ve benden gizliyor.bana ne ayakkabi aldi ne kıyafet artik karnim belirginlesmeye basladi ve kizken olanlar olmuyor pantolonlarimi onu açık sekilde giyiyorum uzun gomlegin altına.
Istediğim bizim aile oldugumuzun farkina varsin ben kotu birsey demiyorum ki cocugumuz olacak ve bizim elimizde bes kurusumuz yok dogru durust hastameye kontrole gitmiyorum bile çünkü umrunda degil adamin
Evlendigime cok pismanim keske bekar kalsaydim
Napabilirim duzelir mi bu adam.ailem arkamda herseyimi onlar karşılıyor eve dogru duzgun birsey almiyor bu adam
Sende bian gelecekteki halimi gördüm tabiki o eski sevgilimden ayrılmamış olsaydım
Benimde sevgilim polis memuru 4.500 tl maaş alıyodu ve 4 senedir tek yaptığı şey ailesine kredi çekmek onlara para göndermek ortada evlenecek olan bi çift var birikim yok para yok maaş yok
Bende ayrıldım ohh iyide yaptım korkuyodum onunla evlenmekten
Şuanda sana yorum olarak hemen boşan ayrıl o adamdan yazmak geliyor içimden
Ama çok zor biliyorum çünkü daha 3 gün öncesine kadar bu cümlelerin aynısını ben yazdım burada
Allah yardımcın olsun