Çok pişmanım :(

bende yaşadım eşim anne tarafından akrabaydı birgün evlerine gitmiştim bir ziyaret için eşim çay demlemişti bana çok kılıbıkça gelmişti dedimki allahın seversen bununla kim evlenir bu çocukla evlencek olan kadını görmek isterdim demiştim bak evliyim pişmanmıyım bilmiyorum.öylesine karmaşalı bir evliliğim varki pişmanmıyım değilmiyim onu bile bilmiyorum aptal gibiyim bence sen çok özür dile tövbe et.

korkmakta haklısınız ben olsam bende korkardım. kim kimi kınarsa ölmeden başına gelirmiş. ben dikkat ediyorumda kınadıklarım başıma geliyo. aynı senin durumunda şimdiki nişanlımdan için ' aman allah korusun istemem onu dünyada tek erkek olsa almam ' demiştim noldu :):) şimdi ondan başkasını görmüyo gözüm deliler gibi seviyorum :16: önemli olan ona aşık olman salla gitsin:) aşık olursan saten iyiki büyük konuşmusum diyosun :)

çok haklısın kim kimi kınarsa ölmeden başına gelirmiş çok doğru.benimde başıma geldi çoookkkkkk pişmanım ama artık çok geç:((((

ole buyuk konusunca dılını ıssır o zaman basına gelmez :1: benım dayımın kızısıda ole dedıydı sımdıkı esıne dunyada bı sen bı ben kalsam yınede senınle evlenmem dıye sımdıde cok mutlu :nazar: belkım sende mutlu olursun basına gelınce :1: yahu kader kısmet bu ısler olacagı varsa olur yane... o zmn herkes basına gelmesını ıstedıgı seyın tersını soyleyıp buyuk konussun o zmn mutsuz kımsecıkler kalmaz :37:

ole buyuk konusunca dılını ıssır o zaman basına gelmez :1: benım dayımın kızısıda ole dedıydı sımdıkı esıne dunyada bı sen bı ben kalsam yınede senınle evlenmem dıye sımdıde cok mutlu :nazar: belkım sende mutlu olursun basına gelınce :1: yahu kader kısmet bu ısler olacagı varsa olur yane... o zmn herkes basına gelmesını ıstedıgı seyın tersını soyleyıp buyuk konussun o zmn mutsuz kımsecıkler kalmaz :37:

Tersini söylemek iyi fikirmiş :1:

Back
X