uzmanlığı vs.si o kadar tutuyormuş, ben en iyisi özelden bir danışayım bu konuları sana iyi biliyorsun sanırım :)
Rehber öğretmenler yardımıyla ve internette sabaha kadar araştırmalar sonucunda bir kaç şey öğrendim fakat bilmediğim çok şey var :) Özelden istediğini sorabilirsin yanıtlarım yani
bir tm öğrencisi olarak sana yardım etmek istedim öncelikle bende tıp okumak istedim ve tmbölümünü bitirdikten sonra hepiçimde kaldı tıp okumak bence tıpı oku içinde kalmasın uğraş3 yılla ve çokçalış
sen hangi bölümdesin canım? :44:
ben sana mesaj atamıyormuşum ya nasıl konuşucaz şimdi biz? nasıl sorucam?yükseltmeye mi çalışsam ki bir an önce :44:
küçümsemek gibi olmasın sadece bi örnek. bi çobanın tıp bölümünü kazandığıyla ilgili bi haberi hatırladım şimdi. köy yerinde verilen eğitim seviyeler bu kadar düşükken bi çoban kazanabiliyosa,sende çok istiyosan kesinlikle kazanabilirsin
bende hemşire olmak istiyorum illa bu sene kazanmalıyım diyorum. mat ve fen bnm diplerde o yüzden işe girip bi an önce dershane araştırmalarına başlamak istiyorum
Canım o bahsettiğin çoban benim çalıştığım üniversitede tıp okumaya başladı hatta maddi durumundan dolayı burs ayarlanmıştı ama en son duyduğum derslerinin çok kötü olduğu asla bir doktor olamayacağı için atıldı hocaların söylediği kopya ile geldiği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?