Cok sacma degıl mı sızce bı okurmusunuz

Cevap yazmayacaktım ama uyarı mahiyetinde yazmak istiyorum. Çok yakın bir öğretmen tanıdığım orta 1.sınıf kız öğrencilerinin yazıştıkları kağıtları yakalıyor ve kağıtta afedersiniz eşlerinin birtaraflarıyla ilgili muhabbet kuruyorlar. Ve bunlar 13 yaşında bekar kız öğrenciler !
Bunun dişinda en yakın arkadaşım bir ana okulunda çalışırken erkek çocuklardan biri arkadaşıma diyor ki oho ben herşeyi biliyorum diyip cinsel muhabbeti kastediyor!
Bunlar korkunç şeyler !
Ve lise mezuniyet zamanlarında aynı okulda okuduğum bir erkek arkadaşım 14 yaşında bir kızla beraber oluyor !
Nolur yaşları küçük demeyin çok kötü bir dönemdeyiz. Allah aşkına kendinizi,ailenizi bu kötü ahlaksız ortamlardan koruyun...

burada bir hanımın kocasıyla, hanımın 15 yaşındaki kız kardeşinin ilişkisini duydum daha kimseye güvenmem

14 yaşında deyip geçmeyin valla...

yalçın çakırın programında görüyoruz..

hep 14-15 yaşlarındaki kızlar 35-40 yaşındaki adamlara kaçıyolar

tedbirli olmakta fayda var

14 deyip güvenmeyin ne şler görüyo onlar silin gitsin esinizede söyleyin fazlamuatap olmasın kızla bu kadar basit bişe ne zamanda yasıyoruz kimseye güven olmaz bu zamanda ....

valla ben sana şu kadar söyliyim canım ben çok net hatırlıyorum, tam 14 yaşındaydım, komşumuz vardı bi tane 30 yaşlarında ona aşık olmuştum. çocukça bi platonik aşktı ama öyle hiseler besliyodum kendimce. tam böyle duyguları tanımaya başlama yaşları bence. ondaki de böyle bişey mi bilemem ama

ummadık taş baş yarar!!! hele bu zamanda ....bence dikkat et ....zaten seninde için rahat değil belli .....ben olsam anında silerim eve de o kadar çok gelip gitmesine izin vermem....

walla kk`da ne 14 lük konular okuduk,
bizim zamanimizda 14 yasinda ip atlardik ama,
o o zamandi,bu zamanda kimseye güven olmaz...

Arkadaslar yorumlarınızı tek tek okudum.
ben bırının gunahını almak ıstemem ama bu kız oyle bahsettıgımız gıbı degıl cekıngen utangac ve cok saygılı cunku aılesıde oyle bence ıyı yetısmıs bır kız zannetmıyorum esıme yan gozle bakıcagını hatta hıc sezmedımde esımın haberı bıle yok o boyle seylere kızar tersler.surdan bılıyorum bı arkadası karısını aldattı dıye arkadaslıgını bıtırdı sıldı attı.ben hıc bu sekılde dusunmedım.acaba bendemı bısı gordu sıldı bazen ıstek yolluyordu kabul etmıyordum onamı kızdı kendınce acaba ne bıleyım hep bu tarz dusundum ben

kiz sizin facenizde varmiydi yokmuydu anlamadim simdi...

bence sevgilisi falan vardır ilişki durumu falan değiştirmiştir kızın annesiyle komsu ve arkadaş oldugun için annesine
söyleyeceğini düşünüp seni arkadaşlıktan çıkartmıştır ama unutmustur eşinizi zavallı çocuk akıl
edememiştir. o yaşta ne beklersiniz ki ?

kiz sizin facenizde varmiydi yokmuydu anlamadim simdi...

Eskiden varmış ama sonra kız silmiş.

Bence eşinize de kızın ailesine de bişey demeyip olay büyümesin sonra kıskanç 14 yaşındaki kızı kıskanmış eşinize güvenmemiş olursunuz öle düşünmeseniz bile.
kızı da faceden silin ve eve fazla almayın.

birde kıendi söylemiş sizi sildiğini nasıl sinir oldum bu kıza sakın güvenmeyinbence eşinizin facesinden hemen silin 14 yaşındaki kızlar neler yapıyor yaa. nesakin erkekeleri çıkartıyorlar baştan.

Artık öyle çok şeyler görüyoruz,duyuyoruz ki insanların kuşkulanmasını normal olarak görüyorum...Şimdi ki genç kızların çoğunda öyle bir özgüven,hazır cevaplılık ,süs püs herşey var...Hepimiz o dönemleri geçirdik ben lisedeyken okula yeni gelen öğretmenime aşık olmuştum,ama o evliydi,hatta çocukları vardı olamayacağının bilincindeydim,dersimize girerdi utancımdan bildiğim sorulara cevap bile veremezdimama şimdikilerin çoğu farklı,öğretmenleriyle çok içli dışlılar,çok açık sözlüler,hatta akrabamızın kızı var, 13yaşında ooo beni sulu götürüp susuz getiren cinsten...Siz diyorsunuz ki öyle değil,sanmam... öyleyse eminseniz 13yaşındaki kızı kafanıza takmayın,biraz mesafeli olun derim..

Yorum yapmadan önce Nazlıbebeğin açtığı topiği okumamıştım ama
şu andan itibaren söylediklerimi geri alıyorum. Pek muhattap olma bebeğin var sanırım
onu bahane et alma içeri derslerinede yardımcı olamayacağını bebeğinle ilgilenmen gerektiğini söyle
uzak tutu ailenden

hemen kötü düşünmeyin.face bazen kendi kendine siliyor olabiliyor öyle şeyler.geçen samimi arkadaşım dedi bana beni silmişin dedi niye sileyim ben kimseyi silmiyorum ki.olabiliyor yanii

O yaş gruplarıyla çalışıyorum ve inanın iç dünyaları bizim dönemimizle kıyaslanamaz bile...internet,tv,çevre..vs sayesinde ilişkiler(özellikle cinsellik) hakkında çok daha fazla bilgiye sahipler ve merak düzeyleri çok daha fazla.Kendisinden yaşça çok büyük erkeklerle çıkanlar,zengin sevgili bulmaya çalışanlar,kamerada show yapanlar,erkek öğretmeni bir şey yapmasa da dikkat çekmek için öğretmen bana asılıyor diyenler,sınıftaki erkek arkadaşına ''aç bakim iç çamaşırın ne renk'' diye soranlar....vs(ki tabiki de hepsi böyle değil demek istediğim yanlış anlaşılmasın ama olumsuz yönde ilerleyen kız öğrenciler de mevcut)kaldı ki o yaştaki bir öğrencinizin içsel olarak eşinizi beğenip ideal bir erkek gibi görmesi onu bir model belirlemesi çok normal.(ki tahminimce eşinizin tipi,tavrı size davranışı,konuşması, mimikleri hoşuna gidiyor kafasındaki erkek modeline uygun olduğunu düşünüyordur,ama ilerleyen yaşıyla zaten bunun o tarz bir şey olmadığını fark edecektir).sizin de bunu anormal karşılamadığınıza eminim ama evinize girip çıktığını söylüyorsunuz,eşinizi görebilmek için sizden ödev yardımı alma bahanesi altına sığınıyor olabilir ama arkadaşlarına gidip ''bizim alt katta oturan adam çok hoş biri galiba bana asılıyor'' demeyeceğinin garantisi var mı?iç dünyasını ne kadar bilebilirsiniz ki? ayrıca şunu da belirtmek isterim: eğer facede arkadaşlarıyla özel şeylerini paylaşıyorsa(yorum,video,foto gibi) siz annesine söyleyebilirsiniz diye sizden çekinmiş olabilir.o yaş grupları karşı cinse daha çok güvenir.eşinizden sır çıkmayacağını düşünüp sizden daha çekiniyor olabilir...olumsuz da olmak istemem ama siz her ihtimale karşı evinize fazla sokmayın,eşiniz de faceden silsin o bunu bir yeşil ışık olarak algılayabilir..

size ne dedi abla seni faceden sildimmi dedi keske o zaman deseydin neden sildin diye:44:

istek yolluyordu kabul etmiyordum demiste sanirim oyun isteklerinden bahsetmis ben arkadaslik istegi sandim yanlis anlamisim pardon...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…