- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.402
- 1.123
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
14'lük kızdan mı kıskanıyorsun demiş birkaç kişi..Bu forumda ne 14'lükler gördük biz..Çok değil bundan birkaç hafta önce Nazlıbebek'in 15'lik kız kardeşiyle kocasının konusunu okuduk.. Bazıları okumamış sanırım
canım belkide farkında bile olmadan yanlışlıkla silmiştir
madem sana sürekli geliyo de ki az önce facedeydim bi baktım ablanı silmişsin aşkolsun falan de
eşini hiç karıştırma bakalım ne diyecek
Ben de 7511 ALLAH'ım beterinden korusun...7
Hemen eşinin facesinden sil onu..Akraban değil birşeyin değil..Hesap vermek zorunda da değilsin..İstemedim sildim dersin o kadar.
Şimdinin 14'lükleri sana bana taş çıkarır..Etekler bir karış,kaşlar ipince,gözler sürmeli ve facede çogusu profil oluşturup yandan çarklı fotolar çekilmekte..Çoğunun profilinde de erkek eklidir ve yarış içindeler kimin daha fazla arkadaşı olacak diye
14'lük kızdan mı kıskanıyorsun demiş birkaç kişi..Bu forumda ne 14'lükler gördük biz..Çok değil bundan birkaç hafta önce Nazlıbebek'in 15'lik kız kardeşiyle kocasının konusunu okuduk.. Bazıları okumamış sanırım
yok okumadım ben yeniyim forumda zaten öle bir olay mı olmuştu?
Evet canım..15 yaşındaki kız kardeşiyle kocasını birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atarken babaları tarafından yakalanıyor ve konu sahibesinin babasıda gerçekleri gelip kızına anlatıyor ağlayarak..Rezillik diz boyuydu ! Anlatılmaz yaşanır cinsten.
facede erkek avındalar
Geneli öyle..Görümcemin kızı 8. sınıftayken orta yaşlarda bir adamla msn üzerinde webcam açarak konusurken yakaladılar ve önlemini aldılar...İstismarcı çok ! ALLAH'ım sana emanet
cnm yanlışlıkla kesınlıkle sılmemıştır emınım.çünki bırgun komsularla onlardaydık kızda facedeydı komşularım bır resım merak ettıler bende kıza donup sen facedesın benım faceme grıpte gösterırmısın dedım oda sıbel abla bende eklı degılsın sen dedı
Evet canım..15 yaşındaki kız kardeşiyle kocasını birbirlerine cinsel içerikli mesajlar atarken babaları tarafından yakalanıyor ve konu sahibesinin babasıda gerçekleri gelip kızına anlatıyor ağlayarak..Rezillik diz boyuydu ! Anlatılmaz yaşanır cinsten.
ıstısmarcı cok evet ama kızlarımızda masallh pek bı memnunlar
mılletın kocasını almayı marıfet sayıolar
2 ıltıfata tav oluyolar
okuyun bı hele sonra bol bol erkek var turkıyede
Ah ah..Bir kız evladı sahibiyim..ALLAH'ım sen koru.. Uydurma şeytana..Ne desem bilemiyorum ama dikkatle gözlemlemek şart..Eşimle şimdiden konuşuyoruz bu konuyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?