- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Annesi babasının ekli olmasında sakınca yok..eşinizin ekli olmasında sakınca yok ama sizin ekli olmanız sakıncalı:44::44:uzak durmakta fayda var..ayrıca o yaş çocukların dışardan görünüşü çoğunlukla yanıltıcıdır..iç dünyaları çok farklıdır..evet utangaç,sessiz sakin durabilir ama öyle olduğu anlamına gelmez..inanın siz 1 tane görüyorsunuz ama ben her gün yüzlerce görüyorumkızlar su var bu kız anne babasından nıye cekınsınkı zaten onlarda eklı onda
yani eşinize ilgi duyuyor olabilir o yaşta kızlarda görülen bir durum belki de hayranlıktır sadece.hemen kötü düşünmeyin.bence çok saçma bir tepki olur onu silmek.neden korkuyorsunuz ki bence arkadaş olun konuşun madem evinize geliyormuş ona faydalı olabilirsiniz eşinize ilgi duyuyorsa sizi neden sevdiğini anlamaya çalışacaktr bir zaman sonra..belki de sizi şimdiden rakip olarak görmeye başladığından sizi silmiş olabilir..ona doğru örnek olup fikirlerini tamamen değiştirebilirsiniz..bir genç de bir gençtir.genelde o yaşlarda çoğu genci muhattab alıp ilgilenen yok vaktiniz varsa eşinizle birilkte ilgilenin derim:)
Arkadaslar yorumlarınızı tek tek okudum.
ben bırının gunahını almak ıstemem ama bu kız oyle bahsettıgımız gıbı degıl cekıngen utangac ve cok saygılı cunku aılesıde oyle bence ıyı yetısmıs bır kız zannetmıyorum esıme yan gozle bakıcagını hatta hıc sezmedımde esımın haberı bıle yok o boyle seylere kızar tersler.surdan bılıyorum bı arkadası karısını aldattı dıye arkadaslıgını bıtırdı sıldı attı.ben hıc bu sekılde dusunmedım.acaba bendemı bısı gordu sıldı bazen ıstek yolluyordu kabul etmıyordum onamı kızdı kendınce acaba ne bıleyım hep bu tarz dusundum ben
çekingen ve utangaçlığına güvenilmez ama saygılı ise endişe etmenize gerek yok...eşinize ilgisi varsa sizi kıskanıyordur sadece..hem eşiniz böyle şeylere kızar diyorsunuz endişe etmeyin.eşiniz sizin vereceğiniz tepkileri tuhaf bulablir.aranızda bir güven var sonuçta.yeni yetme sevgili olsanız hadi neyse...
esime guvenım evet sonsuz ama gercekten kızında hıç esıme karsı farklı bakışını görmedım ben
hem eşinize farklı bakışını görmemişsiniz ,hem kız çok utangaç ,saygılı,hem iyi yetişmiş ..hem eşinize yan gözle bakacağını düşünmüyorsunuz sorun ne o zaman ...bir tek faceden silmiş olması mı sorun?siz sadece ''faceden beni neden sildi?'' kısmında takılıp kalmışsınız.
Sizin için çok ama çokkkkkk üzüldüm !!! 14 yaşındaki bir ergen eşinize göz koymuş ve hatta birkaç yılla kadar da eşinizi elde eder !!! Yuhhh desem ayıp olacak pesss diyeyim bari.
Bu nasıl bir özgüvensizliktir hepimiz hamile olduk ama elin sabisine kötü gözle bakmadık. Hani bir reklam var o ne özgüven o diye, o sakızdan çiğnemenizi öneriyorum. Belki biraz kendinize gelirsiniz.
Sizin için çok ama çokkkkkk üzüldüm !!! 14 yaşındaki bir ergen eşinize göz koymuş ve hatta birkaç yılla kadar da eşinizi elde eder !!! Yuhhh desem ayıp olacak pesss diyeyim bari.
Bu nasıl bir özgüvensizliktir hepimiz hamile olduk ama elin sabisine kötü gözle bakmadık. Hani bir reklam var o ne özgüven o diye, o sakızdan çiğnemenizi öneriyorum. Belki biraz kendinize gelirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?