Çok Saçma Değil mi???

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
Selam Bayanlar...

Bir kaç ay felan oluyor sevgilimle bu konuyu konuşalı şimdi aklıma geldi sizinde düşüncelerinizi merak ettim yazmak istedim...

Şimdi benim sevgilim asker tanıyanlar biliyor.
Usta birliğide İzmirde...
Sevgilimin asker arkadaşının nişanlısı askerde çocuktan ayrılmış kız...
Sebepte ustabirliğinin İzmir'e düşmesi...
Şimdi diyeceksiniz ne var bunda...
Seven ve sevdiğine güvenen için hiçbir sorun yok aslında...
Neyse kızın ayrılma sebebi ise İzmir'in kızları güzel olur derler yaa hani işte sebebi buymuş...Gidecek başka yer bulamamışmı!!!
Sanki çocuk kendi tercih ediyor nereye gideceğini...
Duydum çok şaşırdım böyle birşey böyle bir bahane olur mu diye...
Memleketimin her yöresinde çok güzel kızlar var İzmirin nasıl bir özelliği var diye...(izmirlli arkadaşlarım yanlış anlamayın...)
Sizce bunun altındaki gerçek kızın ayrılmak için ayrılmak için bir bahane çıkarmak değilde nedir???

Peki sizin sevgiliniz İzmir yada antalya gibi güzel bayanı daha çok olan bir şehire düşseydi ustabirliği düşünceleriniz ne olurdu???? CADIARZU

=)
o kızın derdi başka.erkek arkadaşı çok çapkın olsa gerek böyle bir bağlantı kurmuş kızcağız:)

çapkın değil canım yaa çocuk çok üzüldüğünü nasıl böyle düşünür diye anlatmış arkadaşlarına...
benimde aklıma gelen kızın o sıra özgür olur dilediğince erkeklerle konuşup edip eylemesi geldi ne yalan diyimbilmiyorumkismile

Evet,İzmir'in kızlarının güzelliği tescillidir,ama erkek düşkünü değildirler.Kimseye yüz vermezler.bayanssulusmile
Bu durumda boşuna ayrılmış erkek arkadaşından arkadaşınız.kaydirigubbakcemile3

Bu konu da o kadar emin olma...:umursamaz:

guven meselesi bu
bu kiz ya kendine guvenmiyo
yada karsisindakine...
yada hem kendine hem karsisindakine:lepi:
ben zaten hic inanmamisimdir
izmirli kizlarin diger kizlardan ustun bi guzellige sahip olduguklarina
dolayisiyla boyle bi sebep ayrilik nedeni olamaz benim icin:umursamaz:

aynen katılıyorum vereliniortakalkisalkisalkis
memleketimin 81 ilinde birbirinden çok güzel kızlar var sadece izmire has değil bayanssulusmile

Bu konu da o kadar emin olma...:umursamaz:

Neden emin olmayayım ? zemuszemus
Kedi ulaşamadığı ciğere pist ,dermiş. İzmirli kızlardan yüz bulamayan ve onlara çamur atan bir erkeğin hikayelerini dinlediniz herhalde.:icecream:

Neden emin olmayayım ? zemuszemus
Kedi ulaşamadığı ciğere pist ,dermiş. İzmirli kızlardan yüz bulamayan ve onlara çamur atan bir erkeğin hikayelerini dinlediniz herhalde.:icecream:

cnm her yerde her tur insan vardir
butun izmirli kizlar iyi
butun izmirli kizlar guzel
olcak diye birsey yok

konu neden hemen izmirli kızlarla diğer illerin kızlarına geliyo anlamsız
izmirli kızların inatla güzel olmadıklarını savunanlara şaşıyorum ilgilenmeyin madem:umursamaz:
konumuz kızın tavrı mı izmirli kızlar mı?? antalya yada istanbula düşse güzel kız bulamıcakmıydı?-tatlicadiarzu-

konuya yorum yazarsak kızın zekasında sorun var kesinlikle:sinifsinif:
sanki kendisi seçiyo askerlik yapıcağı yeri:bbo:
mantıklı düşünemediğinden eminim saçmalık yani:1closedeyes:

o nasıl iş ya
öyle şeymi olur
insan isteyerek seçmiyorki
kızın yaptığı mantıklı gelmedi bana.

heryerde kızlar var kimisi sevgilisi olana dahi asılır izmir veya istanbul farketmes veya asılmas sahsen benim erkek arkadasımda tatil beldesinde oturuyor ama kızlar falan birseyler olur diye aklıma gelmedi benden iyisini bulursa gule gule derim ki bulamas oda biliyor ona guvenim tam yani opuyorumnanaktan

o kadar belli ki bahane olduğu..
yani,şöyle okkalı bir bahane bulur insan.
kötü sallamış.
ama yok,olmamış

cnm her yerde her tur insan vardir
butun izmirli kizlar iyi
butun izmirli kizlar guzel
olcak diye birsey yok

Konu sahibinden sorduğum soruya yanıt bekliyorum hala.bilmiyorumkismile
İzmirli kızların güzelliği meşhurdur ,demenin kimseye bir zararı var mı ? Diğer kızlar çirkin diyen oldu mu bu arada ? Kızın tavrı sorgulanacağına İzmirli kızların güzelliği,huyu suyu sorgulanır olmuş. Ama burda doğrudan bir önyargı var belli.:umursamaz:
Soruma yanıt alayım,neden emin olmayacağıma dair,sonra yazarım yazacaklarımı.kaydirigubbakcemile2

Kız açıkca bahane aramış arkadaşım. Madem kıskanıyor ne diye bırakıyor? İnsan daha çok yapışır sevdiğine. Daha çok bunaltır

amanın iyi ki burası olmamış.... burası rus kaynıyor.
antalya yanii.
ne yapardı acaba hatun kişi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…