izmire getirmeyin kocaeliye getirin ben bisey demem kaydirigubbakcemile3
ya neyse bu cocuk kızla barısmayı dusunuyormu acaba
elbette cevap vereceğim canım merak etme...
bu kedi ciğer meselesi tam terrsi izmirin bekar özellikle asker meraklısı kızları için geçerli (onlar kendini biliyor yarası olmayan gocunmasın)...
dinlediğim hikaye değil tam tersi gerçeğin ta kendisi canım kız çocuğa yanaşmaya çalışıyor tlf alıyor bir şekilde sonra çocuktan ilgi görmeyince hemen komutanlara çocuk için şikayette bulunmuş beni rahatsız ediyor diye..ama sonra gerçek ortaya çıkıyor kız rezilliği ile kalıyor tabii...
Bir başka gerçekte ise 14 yaşındaki kız çocuğu askerlere yanaşıp cep numarası istiyor vermeyince üsteliyor tabii kendince cazibe yaratarak sonuç devriye askerlerinden biri öyle güzel bir cevap yapıltırıyor ki kızın gerisin geriye mort olup gidiyor...
ve fazlası ile...
güzellik kısmı çok göreceli oluyor bu konuda güzellik izmire has değil yani...
NEDEN acaba??? kaydirigubbakcemile3
Yarası olmayan gocun masın mı ? Sizin düşüncenize karşıt fikir beyan edenlerin yarası mı var şimdi? CADIARZU
Verdiğiniz örnekler çok çocukça olmuş.Bunları kim anlatıyor size anlamıyorum.Bir erkek bu tür şeyleri anlatarak-ya bire bin katarak anlatır ya da hikaye yazar -ne kazanabilir ki ? Kendini bilen erkek bu tür mevzulara girmez.Girerse ya kız arkadaşına ,ya da erkek arkadaşlarına hava atma peşindedir.Ha,başına böyle bir olay az da olsa gelebilir,ama bunu anlatarak övünç kaynağı haline getirmesi de abes olur.Birini kötülerken sözüm ona ulaşılmazlığını anlatmak ister.Çok çocukça.kaydirigubbakcemile3Erkekler böyle hikayeler yazmayı çok seviyor anlaşılan.aklinialirimsmileErkek olsaydım başıma böyle bir şey gelse dahi anlatıp ne bir şehrin kızlarını yererdim,ne de tavrımla gurur duyardım.:hulya:
Askerler İzmirli kızlardan yakınmış ,ama gelin bir de siz onları İzmirli kızlara sorun.Haftasonu oldu mu in inebilirsen Konak'a.Hiç kız görmemiş gibi bakıp ,laf atarlar. Gençlik işte...Neyse artık vatan borçlarını ödemeye gelmişler,görmezden gelmek lazım.bilmiyorumkismile
ya izmir muhabbeti artık cok abartıldı bence ya izmirli kızlar kendilerinden eminse sorun yok heryerde bozuk insan var erkek kadın farkedermi ha izmir ha istanbul sahsen deselerki kocaelili kıslar cirkin veya erkeklere sarkıyo acıkcası ben iplemem soyleyenler demekki beni tanımıyor der gecerim..sizde boyle yapın bence bu kadar savunmaya gectikce karsı tarafda uzerine laf soyluyor siz izmirli kızlar akıllıdır ondan zekasıyla baglar erkegi deyince karsı tarafda baska sey diycek ben bugun kocaelideyim yarın belki izmire gidicem oburgun istanbula ne belli yani ozaman istanbul kızlarınamı gusel akıllı vs diyces..isin aslı bence su ne izmir kızlarının soylendigi kadar hafif oldugunu dusunuyorum nede abartıldıgı kadar mukemmel ben yeri geliyor buyudugum sehirle ilgili kotu yorum bile yaparım bu bu kadar buyutulmemeli
elbette cevap vereceğim canım merak etme...
bu kedi ciğer meselesi tam terrsi izmirin bekar özellikle asker meraklısı kızları için geçerli (onlar kendini biliyor yarası olmayan gocunmasın)...
dinlediğim hikaye değil tam tersi gerçeğin ta kendisi canım kız çocuğa yanaşmaya çalışıyor tlf alıyor bir şekilde sonra çocuktan ilgi görmeyince hemen komutanlara çocuk için şikayette bulunmuş beni rahatsız ediyor diye..ama sonra gerçek ortaya çıkıyor kız rezilliği ile kalıyor tabii...
Bir başka gerçekte ise 14 yaşındaki kız çocuğu askerlere yanaşıp cep numarası istiyor vermeyince üsteliyor tabii kendince cazibe yaratarak sonuç devriye askerlerinden biri öyle güzel bir cevap yapıltırıyor ki kızın gerisin geriye mort olup gidiyor...
ve fazlası ile...
güzellik kısmı çok göreceli oluyor bu konuda güzellik izmire has değil yani...
NEDEN acaba??? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?