- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Once hirsiz girmisti v.s sacmaladi sonra benden gizli girmene gerek yok ben ne istiyosan getiririm agizlari yapti . Ben soktayim sok sok . Aradim ben . Kardesime babama bilenmis hakli gibi.babasi saglam doldurmus.o adami neden getiriyosun muhabbeto yapiyo bana.inanin toparlayamiyorum bile soktayim .
Aynen babam icin diyo ! Beni onlar dolduruyo saniyo hepsi ! Suan acayip gerildim . inanamiyorum . Gercekten inanamiyorumkimi getirmişsin baban için mi diyo bunu mal değneği
Aynen babam icin diyo ! Beni onlar dolduruyo saniyo hepsi ! Suan acayip gerildim . inanamiyorum . Gercekten inanamiyorum
Inanmazsin belki ama cok vom iyiydik. Bende ona sasiyorum zaten . Ben oyle durup durup sorun cikaran bi tip degilim.o da oyle . Yoktan var edip gulebiliyoduk.herseyimizi birlikte yapiyoduk.bana hala ekledim evet ama aldatmadim seni seviyorum cocugumu seni yanimda istiyorum diyo .benim merak ettıgım bır durum var bu adam evlenmeden once nasıldı? evlilik surecınde nasıldı da suan bu kadar vurdumduymaz olabılıyor.gerekten sızınle olan ıletısımını baglılıgını merak edıyorum.
Tabi sadece guzel seyler soylemiyo . Bos konusuyo cok kafasi cok karistirilmis.ben kapimda kopek olcak diyemezsim.hakaretmis . Benim yasasigim ne acaba.sanki ben aldatilmadim kendin gittin kendin don diyo bide arsiz arsiz . inanin yazamiyorum sinirden.cirki cikti . Babasi ne dediyse aynilarini soyluyo ayni agiz yani.gitsin yasasin simdi onlarla.umrumda degiller.dusunceye bak anahtar degistiriyo.suan doguruyo olsam esyalarini getirin diye birine anahtar vercek olsam hale duruma bak.Allah gorsun cok aci cektim su son 1 haftadirInanmazsin belki ama cok vom iyiydik. Bende ona sasiyorum zaten . Ben oyle durup durup sorun cikaran bi tip degilim.o da oyle . Yoktan var edip gulebiliyoduk.herseyimizi birlikte yapiyoduk.bana hala ekledim evet ama aldatmadim seni seviyorum cocugumu seni yanimda istiyorum diyo .
Daha oncede soyledim babasi bi anda firlayinca o an agzimdan o kapimda kopek olacal seklinde cikti.ama annesine bosancam diye tekrarlamistim.hatta oda soylemis.cunku iki lafindan biri bosanmakmis sen zaten bitirmissin falan dedi.ya cok sey konustukta cok sey soyledimde aklima gelmiyor sokun etkisinden.agzima gelen herseyi dusundugum herseyi yapistirdim ama aldigi gaz kesin soyle.sana kopek olcak diyo kendini ezdirme.oda hep o psikolojide.hep bi savunma halinde.ara ara geri basiyo ben ne gerekiyosa yaparim duzelmesi icin v.s sonra tak toparlaniyo bastan hic olmadigi adam olup car car car konusuyo soz hakki var gibi.buraya yazdikca bile yeniden yasiyorum sinirden.aklima getirmek istemiyorum.cok gerdiler beni.olmadigim insan yaptilar.cizgimden cikardilar.Bu arada biz senin tarafındayız. Ağır yazıyorum çünkü bunları etrafında çok yaşamış biri olarak biliyorum ne, neyi doğuruyor. Nerde hata yapıyorsun 3. göz olarak daha iyi görüyoruz.
ama tabi biz dış kapının mandalıyız. Sen daha iyi biliyorsun yaşadıklarını.
Ama biraz sabırlı davranmalısın. Rahatın yerinde olmayabilir ama biraz sabret.
Sabırlı davranırsan kazanırsın. Yoksa kaybedersin. Hem de sonsuza kadar.
Gidiyor kendi geliyor nasıl olsa, affediyor nasıl olsa, eli mahkum nasıl olsa olur.
Çünkü öyle bir imaj çizdin şu anda. hem onu gözünde hem bizim gözümüzde.
İlk başta çok takdir etmiştim seni ama babasıynın geldiğindeki söylediklerinle batırdın işi kusura bakma.
Allah razi olsun tekrar tekrar ve aglayarak okudum yazinizi . Dualariniz icinde tesekkur ederim. Ins cocugum icin guzel gunler yazilidir kaderimizde.baskada bisey istemiyorum artik .Allah yardımcın olsun arkadaşım. Doğru yolu göstersin doğru adımlar attırsın sana. Anasına babasına kendisine söyleyemediklerin hırslandırmasın seni, öyle bir gün gelir ki bu çektiklerinin hepsinin acısı çıkar onlardan, alır karşına tek tek tek söylersin sen şunu demiştin sen bunu yapmıştın diye. SABIR! Sabır, güç, metanet diliyorum sana rabbimden. Bu kadar büyük bir imtihan yaşattığına göre sana, çook güzel günler de yakındır. Yeter ki sabret, kısa süreli hırslara kapılıp kısa süreli planlar yapma. Sakin olmaya çalış, biliyorum çok zor biliyorum ama sen lütfen bol bol dualar oku, evladınla konuş ve sakinleştir kendini. Rabbim görmüyor mu sanıyorsun? Bir kul gelecek dünyaya ve O inan hepimizden çok daha merhametli. Evladın için de senin için de en güzel kapıları açar, doğumunu da yaparsın maddi manevi de rahat içinde olursun inan. Ben iyi olacağını düşünüyorum senin ve evladın için. Herşey iyi olacak. Canım benim bugünden itibaren dualarım seninle
Ne güzel bir yazı ne güzel dilek ler dualar amin insallah bu arkadaşımızı rabbim ferah a kavustursun allah sizdende razi olsunAllah yardımcın olsun arkadaşım. Doğru yolu göstersin doğru adımlar attırsın sana. Anasına babasına kendisine söyleyemediklerin hırslandırmasın seni, öyle bir gün gelir ki bu çektiklerinin hepsinin acısı çıkar onlardan, alır karşına tek tek tek söylersin sen şunu demiştin sen bunu yapmıştın diye. SABIR! Sabır, güç, metanet diliyorum sana rabbimden. Bu kadar büyük bir imtihan yaşattığına göre sana, çook güzel günler de yakındır. Yeter ki sabret, kısa süreli hırslara kapılıp kısa süreli planlar yapma. Sakin olmaya çalış, biliyorum çok zor biliyorum ama sen lütfen bol bol dualar oku, evladınla konuş ve sakinleştir kendini. Rabbim görmüyor mu sanıyorsun? Bir kul gelecek dünyaya ve O inan hepimizden çok daha merhametli. Evladın için de senin için de en güzel kapıları açar, doğumunu da yaparsın maddi manevi de rahat içinde olursun inan. Ben iyi olacağını düşünüyorum senin ve evladın için. Herşey iyi olacak. Canım benim bugünden itibaren dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?