- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi huzurmelegim
-
Ne güzel bir yazı ne güzel dilek ler dualar amin insallah bu arkadaşımızı rabbim ferah a kavustursun allah sizdende razi olsun
Allah senden de razı olsun canım. Başka da bişey istemiyorum deme sakın. En çok bugün iste allahtan. Sen yüreği yanan bir annesin. Rabbim belki en çok şimdi kabul edecek dualarını merhametinin büyüklüğünden kıyamayacak sana belki. Kendin, evladın, ailen için güzellikler iste, eşin ve ailesi için iyilik, görebilen gözler, merhamet, doğruluk, yüreklerine yumuşaklık iste. En çok şimdi dua zamanı. Dualarım seninle arkadaşım.Allah razi olsun tekrar tekrar ve aglayarak okudum yazinizi . Dualariniz icinde tesekkur ederim. Ins cocugum icin guzel gunler yazilidir kaderimizde.baskada bisey istemiyorum artik .
Artik yuzune bakilcagi kalmadiki babasi ben ayagina geldim gelmedin diyo.oglunun sucunu hafif goruyo.yatmamiski demeye getiriyo.onada resmen taviz verme kendinden demiski hala oda konusacan yuzu kendinde buluyo.bosancam diyorum sen bilirsin.sen bana zaten artim karilik yapmazsin bende gezerkm keyfime bakarim dedi bana ben sok ustune sok yasiyorum anlayacaginiz.ilk firsatta davayi accam artik.esyalarima el koyup hirsiz gibi eve girme o zaman diyebiliyo.cocugun esylarini alcam dedim vermiyorum dedi.bgn cikip hast cikisi falan alcam herseyi bastan.muhtacim saniyo ona.ama oyle bi toparlancamki o bile sok olcak.asla taviz vermicem.cunku hic haketmedim.babasi sormus ona kizin sana bi yanlisi bi zararimi vardi evde huzurmu yoktu diye.neyi soylemis biliyomusunuz.cocugun mobilyalari takiliyodu evde.tlf u hep cebinde bunun.bi ara bi baktim meydanda unutmus aldim hemen bakiyorum.cay koy dedi tlf bnde diye rahatsiz oldu gozu bende.isiniz btsin yada mola verin koyayim suan su sekilde dokersiniz dedim.uzatti bunu.gttim koydum tlf yok.o cay kaynadi kaynadi dgru duzgun isten gucten icilmedi bile.babasina diyomuski bsey istiyorum yapmiyo cay koy diyorum koymuyo.hic biseyimi bulamamis bunu soylemis . Bunun icin mi aldatilayi haketmis oluyorum ben.inan ne hali varsa gorsun artik.cok kuculdu cok zavalli oldu.suan evet bosandigimda cok zorlancam ama halletcem oglum icin.bana birde dün cocugu buyudugunde almaktan bahsediyo.o kadar ruhsuzlasmiski .Allah versin hepsinin cezasını inşallah...Hamile kadını 1 haftadır aglatiyorlar ben burda gerildim kaç gündür yazıklar olsun koca koca insanlar...
Geri dönme meselesinde ben çocuk için dönme taraftarı değilim. .iki seçenek var içinde halldeceksin ya bosayip yoluna bakacaksin ya da gerçekten affedip tekrar baslayacaksin...affetmeden dönmek hayatı zehir etmek demektir ki bunu çocuk bal gibi de anlar...
Kendimde hata aramiyorum asla . Zaten babasi ona sordugunda oda bulamamis cay koymuyodu demis.guldum buna resmen.babasiyla babam konustu ordan biliyorum bunuda.ben bosancam dedim.sen bilirsin agizlari yapiyo bosanamam saniyo.sonra ciddi oldugumu biraz anladiginda ben bosanmak istemiyorum cocugumuz var diye sacmalamaya basliyo.cok kuculdu ya cok.hele o kilit.tamamdir yani bitirdi beni.baligada gtmis ayrica tam dogrulamiyoda.yalanlamiyoda ama . Gittiysem gittim nolcam diyo.cok terbiyesizlesmis taniyamadim 1 haftada onu.sok ustune soka soktu beni.inan haketmiyomus bunu iyi gordumSen neden kendinde hata arıyorsun ki. Çok sinirlendim eşin olacak küp kafalıya. Bu insanlar hiç bir şeyi hak etmiyor. Kalkmış bir tarafları, kendini bir şey sanıyor. Biliyor ki döneceksin ona. Şuna iyi dersini ver bence. Ama sakin ve onu umursamadan. Anlasın ne olduğunu. Şokları o yaşasın, kapıya kilit koymakta ne demek. Edepsiz.
Ben o eve gelmem ya nasil gittiysen öyle dön yada gel disarda konusalim sonra istersen seni geri oraya birakayim istersen gelirsin sen bilirsin diyo.konuscak bisey kalmadi artik dedim.sen bilirsin dedi.o kadarda rahat.babamlar cagirtiyor eve saniyo hala.babamlar beni dolduruyor saniyo.buna ihtiyacim yokki gorulen koy klavuz istemez.onlarin bisey dedigi yokKendimde hata aramiyorum asla . Zaten babasi ona sordugunda oda bulamamis cay koymuyodu demis.guldum buna resmen.babasiyla babam konustu ordan biliyorum bunuda.ben bosancam dedim.sen bilirsin agizlari yapiyo bosanamam saniyo.sonra ciddi oldugumu biraz anladiginda ben bosanmak istemiyorum cocugumuz var diye sacmalamaya basliyo.cok kuculdu ya cok.hele o kilit.tamamdir yani bitirdi beni.baligada gtmis ayrica tam dogrulamiyoda.yalanlamiyoda ama . Gittiysem gittim nolcam diyo.cok terbiyesizlesmis taniyamadim 1 haftada onu.sok ustune soka soktu beni.inan haketmiyomus bunu iyi gordum
Ben o eve gelmem ya nasil gittiysen öyle dön yada gel disarda konusalim sonra istersen seni geri oraya birakayim istersen gelirsin sen bilirsin diyo.konuscak bisey kalmadi artik dedim.sen bilirsin dedi.o kadarda rahat.babamlar cagirtiyor eve saniyo hala.babamlar beni dolduruyor saniyo.buna ihtiyacim yokki gorulen koy klavuz istemez.onlarin bisey dedigi yok
Aynen oyle.babam kizim istedi eve gelmesini diyo babasina.diyoki adam ben oglumu oraya laf isitmeye gondermem.lafa bakarmisin.babamda ben kizimi aldatildigi yere guvenip nasil gondereyim demeliydi o an . Ama babam hala vebal altina girmemek icin secici cevap vermeye calisiyo.aslinda boyle dusunmesine gerek bile birakmadilar artik.nasil bir egoysa bunlardakionu aile doldurmuş ya herkesi kendi gibi alık sanıyo
Çay yapmamışsın ha? Yok arkadaş için rahat olsun, bu insanlar vicdansız. Kaybettiğin hiçbir şey yok. Köpek de olacaktı, eşşek de olacaktı gerekirse, bu ne gurur?? Resmen suçunu bastırmak için üste çıkmaya çalışıyor.Artik yuzune bakilcagi kalmadiki babasi ben ayagina geldim gelmedin diyo.oglunun sucunu hafif goruyo.yatmamiski demeye getiriyo.onada resmen taviz verme kendinden demiski hala oda konusacan yuzu kendinde buluyo.bosancam diyorum sen bilirsin.sen bana zaten artim karilik yapmazsin bende gezerkm keyfime bakarim dedi bana ben sok ustune sok yasiyorum anlayacaginiz.ilk firsatta davayi accam artik.esyalarima el koyup hirsiz gibi eve girme o zaman diyebiliyo.cocugun esylarini alcam dedim vermiyorum dedi.bgn cikip hast cikisi falan alcam herseyi bastan.muhtacim saniyo ona.ama oyle bi toparlancamki o bile sok olcak.asla taviz vermicem.cunku hic haketmedim.babasi sormus ona kizin sana bi yanlisi bi zararimi vardi evde huzurmu yoktu diye.neyi soylemis biliyomusunuz.cocugun mobilyalari takiliyodu evde.tlf u hep cebinde bunun.bi ara bi baktim meydanda unutmus aldim hemen bakiyorum.cay koy dedi tlf bnde diye rahatsiz oldu gozu bende.isiniz btsin yada mola verin koyayim suan su sekilde dokersiniz dedim.uzatti bunu.gttim koydum tlf yok.o cay kaynadi kaynadi dgru duzgun isten gucten icilmedi bile.babasina diyomuski bsey istiyorum yapmiyo cay koy diyorum koymuyo.hic biseyimi bulamamis bunu soylemis . Bunun icin mi aldatilayi haketmis oluyorum ben.inan ne hali varsa gorsun artik.cok kuculdu cok zavalli oldu.suan evet bosandigimda cok zorlancam ama halletcem oglum icin.bana birde dün cocugu buyudugunde almaktan bahsediyo.o kadar ruhsuzlasmiski .
Benim Swarm kullanan tanıdıklarım ayyyyynen bunu yapıyorkeyfine baksın bence de sal ipini gitsin, bu konunun başında sadece mesajlaşmış ne var diyen kadınlarda oldu, anlamadıkları şuydu: bu bir arayış, adam aranıyo nerden bana iş gelir diye karı kız takip ediyo uzak yerleri değil ulaşılabilir olanları tercih ediyo, bu bir çıta, önce ararsın sonra bulursun sonra yatarsın perşembenin geleceği çarşambadan bellidir, dolayısıyla sadece eklemiş yazışmış diye bişey olamaz
Seninle ilgili ilk düşüncelerimi yıktın zamanla artık ilk msjımla aynı fikirde değilim. Çok geçimsiz bi ailede büyüdüm. Hep keşke boşansaydı die sitem var içimde anneme. İnş oğlunun sana olmaz ne diyelim.Benimde bir yanim senin gibi dusunuyo . Cok fazla hemde.ama kendimi gaza getirmemeye calisiyorum . Zaten onun benden artik karilik bekleme sansi yok . ben ona ikinci sans vermiyorum ki . Ben ogluma duzen istiyorum sadece . Hic mi mutsuzken mutlu gozukmek zorunda oldugumuz anlarimiz olmadi . Oluyor mutlaka . Kendimden gectim ben . Oglum icin herseyi denemek zorundayim
Ya eski yorumları okudum ama bulamadım kızları swarmdan silmişti noldu sonra?şu saatten sonra dönersen kv kp zaten huzur vermez kocan da hepten arsız olur keyfime bakarım ne demek, balığa gitmiş bide hadi o gün doğursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?