cok saglam aldatildim

Ahh canım benim. .
Bebeğin için güçlü ol..
Eşine de ne diyeyim yani pess ..

Ne güzel bir yazı ne güzel dilek ler dualar amin insallah bu arkadaşımızı rabbim ferah a kavustursun allah sizdende razi olsun

Allah senden de razı olsun canım. Birbirimize ancak dualarla ve sözlerimizle destek olabiliyoruz, keşke elimizden de bişeyler gelebilse diyorum, sonra diyorum ki dua en büyük silah, birbirimiz için allahtan istemek kadar büyük bir yardım var mı ki? O çok daha iyi bilir ne yapması gerektiğini.

Allah razi olsun tekrar tekrar ve aglayarak okudum yazinizi . Dualariniz icinde tesekkur ederim. Ins cocugum icin guzel gunler yazilidir kaderimizde.baskada bisey istemiyorum artik .
Allah senden de razı olsun canım. Başka da bişey istemiyorum deme sakın. En çok bugün iste allahtan. Sen yüreği yanan bir annesin. Rabbim belki en çok şimdi kabul edecek dualarını merhametinin büyüklüğünden kıyamayacak sana belki. Kendin, evladın, ailen için güzellikler iste, eşin ve ailesi için iyilik, görebilen gözler, merhamet, doğruluk, yüreklerine yumuşaklık iste. En çok şimdi dua zamanı. Dualarım seninle arkadaşım.

İnanamıyorum okuduklarima..neyin kafasını yaşıyor bu ahlaksız herif...kilit degistirmek neymiş....sinirden kudurdum okurken...
pismanligin p si yok...
çok önemli bir yol ayrimindasin canım. ..ne yapacağına iyi karar ver...
Allah kahretsin ki herseyin başı para...
paran olsa biraz,ev tutar ve hemen davayı acarsin...ki ciddiyetinin farkına varsın...Bu süreçte pişman olursa paşam, davadan dönülür nolcak ki...hatta boşanma gerceklesse bile iptali var ama adam adam değil ki...
o kadar çekimser yazıyorum ki,tepkisini bilmediğim için. .
belki dava açınca kafasına dank edicek ya da tam tersi inceldigi yerden kopsun madem istiyor diyecek
Ailesini de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın....
bi de söylediğiniz kelimeleri tekrarlayip sizi suçlu hissettirmek isyltiyorlar bu oyuna gelme...ne var kardeşinin dediğinde ya da senin köpek gibi demende...sakın kelimelere takılma psikolojik baskı yapmaya çalışıyor...
Kadın sığınma evi dusunmezmisin geçici bir süre

Allah versin hepsinin cezasını inşallah...Hamile kadını 1 haftadır aglatiyorlar ben burda gerildim kaç gündür yazıklar olsun koca koca insanlar...

Geri dönme meselesinde ben çocuk için dönme taraftarı değilim. .iki seçenek var içinde halldeceksin ya bosayip yoluna bakacaksin ya da gerçekten affedip tekrar baslayacaksin...affetmeden dönmek hayatı zehir etmek demektir ki bunu çocuk bal gibi de anlar...

Artik yuzune bakilcagi kalmadiki babasi ben ayagina geldim gelmedin diyo.oglunun sucunu hafif goruyo.yatmamiski demeye getiriyo.onada resmen taviz verme kendinden demiski hala oda konusacan yuzu kendinde buluyo.bosancam diyorum sen bilirsin.sen bana zaten artim karilik yapmazsin bende gezerkm keyfime bakarim dedi bana ben sok ustune sok yasiyorum anlayacaginiz.ilk firsatta davayi accam artik.esyalarima el koyup hirsiz gibi eve girme o zaman diyebiliyo.cocugun esylarini alcam dedim vermiyorum dedi.bgn cikip hast cikisi falan alcam herseyi bastan.muhtacim saniyo ona.ama oyle bi toparlancamki o bile sok olcak.asla taviz vermicem.cunku hic haketmedim.babasi sormus ona kizin sana bi yanlisi bi zararimi vardi evde huzurmu yoktu diye.neyi soylemis biliyomusunuz.cocugun mobilyalari takiliyodu evde.tlf u hep cebinde bunun.bi ara bi baktim meydanda unutmus aldim hemen bakiyorum.cay koy dedi tlf bnde diye rahatsiz oldu gozu bende.isiniz btsin yada mola verin koyayim suan su sekilde dokersiniz dedim.uzatti bunu.gttim koydum tlf yok.o cay kaynadi kaynadi dgru duzgun isten gucten icilmedi bile.babasina diyomuski bsey istiyorum yapmiyo cay koy diyorum koymuyo.hic biseyimi bulamamis bunu soylemis . Bunun icin mi aldatilayi haketmis oluyorum ben.inan ne hali varsa gorsun artik.cok kuculdu cok zavalli oldu.suan evet bosandigimda cok zorlancam ama halletcem oglum icin.bana birde dün cocugu buyudugunde almaktan bahsediyo.o kadar ruhsuzlasmiski .

Sen neden kendinde hata arıyorsun ki. Çok sinirlendim eşin olacak küp kafalıya. Bu insanlar hiç bir şeyi hak etmiyor. Kalkmış bir tarafları, kendini bir şey sanıyor. Biliyor ki döneceksin ona. Şuna iyi dersini ver bence. Ama sakin ve onu umursamadan. Anlasın ne olduğunu. Şokları o yaşasın, kapıya kilit koymakta ne demek. Edepsiz.

Kendimde hata aramiyorum asla . Zaten babasi ona sordugunda oda bulamamis cay koymuyodu demis.guldum buna resmen.babasiyla babam konustu ordan biliyorum bunuda.ben bosancam dedim.sen bilirsin agizlari yapiyo bosanamam saniyo.sonra ciddi oldugumu biraz anladiginda ben bosanmak istemiyorum cocugumuz var diye sacmalamaya basliyo.cok kuculdu ya cok.hele o kilit.tamamdir yani bitirdi beni.baligada gtmis ayrica tam dogrulamiyoda.yalanlamiyoda ama . Gittiysem gittim nolcam diyo.cok terbiyesizlesmis taniyamadim 1 haftada onu.sok ustune soka soktu beni.inan haketmiyomus bunu iyi gordum

Ben o eve gelmem ya nasil gittiysen öyle dön yada gel disarda konusalim sonra istersen seni geri oraya birakayim istersen gelirsin sen bilirsin diyo.konuscak bisey kalmadi artik dedim.sen bilirsin dedi.o kadarda rahat.babamlar cagirtiyor eve saniyo hala.babamlar beni dolduruyor saniyo.buna ihtiyacim yokki gorulen koy klavuz istemez.onlarin bisey dedigi yok

keyfine baksın bence de sal ipini gitsin, bu konunun başında sadece mesajlaşmış ne var diyen kadınlarda oldu, anlamadıkları şuydu: bu bir arayış, adam aranıyo nerden bana iş gelir diye karı kız takip ediyo uzak yerleri değil ulaşılabilir olanları tercih ediyo, bu bir çıta, önce ararsın sonra bulursun sonra yatarsın perşembenin geleceği çarşambadan bellidir, dolayısıyla sadece eklemiş yazışmış diye bişey olamaz

onu aile doldurmuş ya herkesi kendi gibi alık sanıyo

onu aile doldurmuş ya herkesi kendi gibi alık sanıyo
Aynen oyle.babam kizim istedi eve gelmesini diyo babasina.diyoki adam ben oglumu oraya laf isitmeye gondermem.lafa bakarmisin.babamda ben kizimi aldatildigi yere guvenip nasil gondereyim demeliydi o an . Ama babam hala vebal altina girmemek icin secici cevap vermeye calisiyo.aslinda boyle dusunmesine gerek bile birakmadilar artik.nasil bir egoysa bunlardaki

Çay yapmamışsın ha? Yok arkadaş için rahat olsun, bu insanlar vicdansız. Kaybettiğin hiçbir şey yok. Köpek de olacaktı, eşşek de olacaktı gerekirse, bu ne gurur?? Resmen suçunu bastırmak için üste çıkmaya çalışıyor.

Benim Swarm kullanan tanıdıklarım ayyyyynen bunu yapıyor

Seninle ilgili ilk düşüncelerimi yıktın zamanla artık ilk msjımla aynı fikirde değilim. Çok geçimsiz bi ailede büyüdüm. Hep keşke boşansaydı die sitem var içimde anneme. İnş oğlunun sana olmaz ne diyelim.

Kayınvalidenler neden birden sana cephe aldılar, nasıl insanlık bu. Onlara da çok sinir oldum ya. İşte bu zamanlarda insanları iyi tanırsın. Bunları topluca at çöpe gitsin.

canım benim bir süre hiç iletişime geçme
bebeğin eşyalarınıda alma evden
git al birşeyler
zaten adam rahat hem sinirlerinde yıpranmaz
bebek kısmetiyle gelir
bir süre babanlarla idare edersin
herşey olacağına varır
sen bebeği düşün
eşinide Allah ıslah etsin sözylenecek çok şey var ama bende hamileyim neyse............

Bu konunun buralara gelceğini hiç beklemiyordum bence sizde beklemediğiniz için bu kadar şok oldunuz
hayırlısı olsun karakterini yeni öğrendiniz işte eşinizin böyle olaylarda çıkıyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…