• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok saldım 🙁

lilika

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.416
Puanlar
53
Merhaba.

Bu aralar kendime hiç bakma isteğim yok. Saçlarım iyice beyazladı boyamak gelmiyor içimden. Cilt bakımı hak getire. Aşırı kilo aldım, zayıflamak için hiç bir adım atmıyorum. Gerçi zayıflamak istiyor muyum onu da bilmiyorum. Hava çok güzel yürüyüş yapsam vaktim de var üşeniyorum.
Depresyon olduğunu sanmıyorum çok saldım kendimi ve toparlanmak hiç içimden gelmiyor. İlla bir gayesi mi olmalı insanın, insanlar normal görsün beni gibi, hayır tabi ki. Kendi için yapmalı insan. Yapmıyorum yada yapamıyorum.

Yokuş aşağı gidiyorum...

Bıkkınlık bezmişlik olabilir belki bazen de insanın kendisini salmaya ihtiyacı vardır evden bir çıksanız gerisi gelir
Evet sabah yürüyüşüne bir başlasam devamı gelecek gibi ama evden cikasim yok:(

Merhaba.

Bu aralar kendime hiç bakma isteğim yok. Saçlarım iyice beyazladı boyamak gelmiyor içimden. Cilt bakımı hak getire. Aşırı kilo aldım, zayıflamak için hiç bir adım atmıyorum. Gerçi zayıflamak istiyor muyum onu da bilmiyorum. Hava çok güzel yürüyüş yapsam vaktim de var üşeniyorum.
Depresyon olduğunu sanmıyorum çok saldım kendimi ve toparlanmak hiç içimden gelmiyor. İlla bir gayesi mi olmalı insanın, insanlar normal görsün beni gibi, hayır tabi ki. Kendi için yapmalı insan. Yapmıyorum yada yapamıyorum.

Yokuş aşağı gidiyorum...

Bir yerden başlayın devamı gelir. Bekleyerek bir yere varamazsiniz. Kosmaniz gerekmiyor adım atın gerisi gelir.

En zoru başlamak. 3 ay önce aynıydım.. kendimi zorlayarak yürüyüşlere başladım. Gerçekten yataktan kazıdım kendimi yani.

İlk ay sadece mental etkisini gördüm.
İkinci ay zayıflamaya başladım.

Eğer tükenmişlik yaşıyorsanız, kendi kendine geçmiyor malesef.. birazcık zorlayın kendinizi.

En zoru başlamak. 3 ay önce aynıydım.. kendimi zorlayarak yürüyüşlere başladım. Gerçekten yataktan kazıdım kendimi yani.

İlk ay sadece mental etkisini gördüm.
İkinci ay zayıflamaya başladım.

Eğer tükenmişlik yaşıyorsanız, kendi kendine geçmiyor malesef.. birazcık zorlayın kendinizi.
Evet kesinlikle başlamak sorun. Mental etki etse bile yeter, zayıflamaya da başlarım devamında. Haklısınız zorlamadan olmaz umarım yaparım

Bir yerden başlayın devamı gelir. Bekleyerek bir yere varamazsiniz. Kosmaniz gerekmiyor adım atın gerisi gelir.
O kadar zor geliyor ki o adım... Ama başka çarem yok doğru.

Kan değerlerinize baktırın. Bazı vitamin eksiklikleri insanı hiçbir şey yokken bile bu şekilde kötü bir ruh haline sokabiliyor. Ruh halini, modunu düşürüyor. Takviyeler alabilirsiniz.
Bunun dışında da biraz kendimizi zorlayıp o güvenli, rahat alandan çıkmamız gerekiyor. Biraz zorlayın kendinizi ve günde 1 saat yürüyün, takın kulaklığınızı açın enerjik müzik veya sevdiğiniz tarzda podcast dinleyin. İnanın temiz havada yürümek bile insana iyi hissettiriyor. Zorla da olsa saçınızı boyayın. Kendinizi daha da güzelleşmiş, bakımlı görünce eminim ki ruh haliniz düzelecektir.
Biraz çabalamalısınız kendiniz için. İçinizden gelmiyor olsa bile zorlamalısınız kendinizi ki toparlayabilesiniz.

Hiç amacım yok gibi hayatta. Hiç arkadaşım da yok bir tane bile.
Kendi kendinizin arkadaşı olun ilk başta. Kilo yavaş yavaş verilir bir kusur değil, saç transparan boya ile beyazları kapanır isterseniz. Evde çocuk vs gibi sorumluluk yoksa, hergün dışarı çıkın 10 gün kadar. Giyinmeye teşvik eder. Bir kurs bulun seveceğiniz. Arkadaş da az ama öz edinirsiniz yavaş yavaş. Sağlık olsun yeter ki. Hepsinin çözümü var.

O kadar zor geliyor ki o adım... Ama başka çarem yok doğru.

Şimdi gidin önce güzel bir yuzunuzu temizleyin. Sonra tonik, nemlendirici önce buradan başlayın. Sonraki gün saçınızı, sonra yürüyüşlere başlarsınız. Gerisi gelir.

Kan değerlerinize baktırın. Bazı vitamin eksiklikleri insanı hiçbir şey yokken bile bu şekilde kötü bir ruh haline sokabiliyor. Ruh halini, modunu düşürüyor. Takviyeler alabilirsiniz.
Bunun dışında da biraz kendimizi zorlayıp o güvenli, rahat alandan çıkmamız gerekiyor. Biraz zorlayın kendinizi ve günde 1 saat yürüyün, takın kulaklığınızı açın enerjik müzik veya sevdiğiniz tarzda podcast dinleyin. İnanın temiz havada yürümek bile insana iyi hissettiriyor. Zorla da olsa saçınızı boyayın. Kendinizi daha da güzelleşmiş, bakımlı görünce eminim ki ruh haliniz düzelecektir.
Biraz çabalamalısınız kendiniz için. İçinizden gelmiyor olsa bile zorlamalısınız kendinizi ki toparlayabilesiniz.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Kesin vardır kan değerinde bir eksiklik. Baktirsam iyi olacak.
Önce saçımı boyayım evet. Dediğiniz gibi zorlamadan olmaz. İki üç gün dışarı çıksam devamı gelir sanırım.

Back
X