• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok şaşırdım bi akıl verin kızlar ??

işte o arada senı de yoklamıs aklınca... canım yaşamış işte, mesajda açıkca yazıyor; % 10 u benım iğrenç bedenımden geçti..
eee, kım en çok neyın şovalyelıgını yapıyorsa
en namussuzu o'dur, diye boşa dememişler.

ayrıldınız mı, devam edıyor musunuz?

çok ilginç su an yaşadığım şaşkınlığı ömrümde yaşamadım.

bu insan bana çok emin bi şekilde hiç bişey yaşamadığını.hiç öpüşmediğini ilk benle öpüştüğünü söyledi. hatta duyunca şaşırdım. çünkü çok tecrübeli gibiydi. ona da dedim bunu.

hatta bana çok kızıyodu önceki ilişkimde sadece öpüşme olmuştu. bunun için demediğini bırakmadı..

eğer yaptıysa ve bana bunları diyosa çok büyük günah. ortada çok büyük bişey var kızlar. bi insan yapıpta nasıl bu kadar emin yapmadım der :14::14::14:

çok ilginç su an yaşadığım şaşkınlığı ömrümde yaşamadım.

bu insan bana çok emin bi şekilde hiç bişey yaşamadığını.hiç öpüşmediğini ilk benle öpüştüğünü söyledi. hatta duyunca şaşırdım. çünkü çok tecrübeli gibiydi. ona da dedim bunu.

hatta bana çok kızıyodu önceki ilişkimde sadece öpüşme olmuştu. bunun için demediğini bırakmadı..

eğer yaptıysa ve bana bunları diyosa çok büyük günah. ortada çok büyük bişey var kızlar. bi insan yapıpta nasıl bu kadar emin yapmadım der :14::14::14:
yalan söylerken yüzü kızarmayanlardan.. sonucta nereden aklına gelırdı mesajları okuyacagın? bilse inkar eder zaten ne dıyecek başka. hem sana şunu da söyleyeyım; hiç öpüşmemiş veya bişiler yaşamamıs bir erkeğin uslubu böyle olmaz :34: ne kadar pislik biri oldugu bellı.
bişiler yasadım dese ne olacaktı? geçmişte kalmıs sonucta değil mi? anla işte karsında nasıl yalancı biri oldugunu.

Erkek srkadasinizin igrenc bir üslubu var, bu bile basli basina ayrilma sebebi. Ha bu arada bu igrenc üslupla da sehrin yuzde seksenini kendi tabirince durtebilecegini sanmiyorum, merak ettiginiz buysa. Kadinlara bakis acisi boyle olan biriyle asla beraber olamazdim sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bana söyledikleri de tam tersi. :2:

bende okuyunca şok oldum. çünkü dediğim gibi tam tersi şeyler söyledi. hiç bi kızla bişey yapmadım dedi.

erkek muhabbeti diye mi öyle dedi. yoksa öyle biri mi bilmiyorum:14:

yalan söylerken yüzü kızarmayanlardan.. sonucta nereden aklına gelırdı mesajları okuyacagın? bilse inkar eder zaten ne dıyecek başka. hem sana şunu da söyleyeyım; hiç öpüşmemiş veya bişiler yaşamamıs bir erkeğin uslubu böyle olmaz :34: ne kadar pislik biri oldugu bellı.
bişiler yasadım dese ne olacaktı? geçmişte kalmıs sonucta değil mi? anla işte karsında nasıl yalancı biri oldugunu.

nasıl ya insan nasıl bu kadar gerçekçi yalan söyler :5:

haklısın konuşmalarından filan ben de şüpheleniyodum ama o kadar net söylüyodu ki. yaşadım dese kabul etmicek değildim. niye yalan söyledi ki hala anlam veremiyorum. :36::36::36:

üstelik başlarda ben yaşadı diye düşünüyodum öyle gibi anlatmıştı. sonradan dedi ben hiç bişey yaşamadım diye. ma çok emin net söylüyor. hatta ben yaşadığım için aşağılıyodu :(

nasıl ya insan nasıl bu kadar gerçekçi yalan söyler :5:

haklısın konuşmalarından filan ben de şüpheleniyodum ama o kadar net söylüyodu ki. yaşadım dese kabul etmicek değildim. niye yalan söyledi ki hala anlam veremiyorum. :36::36::36:

üstelik başlarda ben yaşadı diye düşünüyodum öyle gibi anlatmıştı. sonradan dedi ben hiç bişey yaşamadım diye. ma çok emin net söylüyor. hatta ben yaşadığım için aşağılıyodu :(
bir öpüşme yasadın dıye seni aşagılayan adamdan bir bok olmaz
kusura bakma . namus şovalyesı maşallah.

bir öpüşme yasadın dıye seni aşagılayan adamdan bir bok olmaz
kusura bakma . namus şovalyesı maşallah.

kendisi yaşamadıysa hani desin bi nebze. ama kendisi yapmışsa ve diyorsa gerçekten çok kötü gerçekten :14::14::14::14::14:

kızların yüzde onunu dürtmüşmüş bak seeeeen
hayal dünyası da genişmiş yazıııııık
kusura bakma ama çok sevimsiz ve seviyesiz birisiymiş sevgilin olacak kişi

evet aynen öyle demiş. şok oldum ben de. çünkü bana ben kimsenin günahına girmem. kendimi sakladım evlenceğim kişiye. hiç bişey yaşamadım diyen ve ben yaşadım diye sürekli eleştrien biri.:53:

eğer yaşamışsa yaptığı kabul edilir bişey değil :43:

Siz tam anlamıyla bir cinsellik mi yaşadınız?

karakter mahrumu bir yaratık bu
:50::50::50::50:
tabirleri ifadesi ne denli laçka olduğunu gösteriyor
bu devirde bakirt erkek olmasına inanmak
kızların yğzde onu ile birlikte olduğuna inanmaktan çok daha zor
:50::50::50::50:
o mesajı al onun gözüne sok
ve deki
bak bende seni dürttüm
:33::33::33::33::33:

arkadaşlar sevgilim daha önce hiç bir kızla bişey yaşamadını söyledi. çünkü hiç biriyle evlilik düşünmemiş. bende inandım. çünkü yalan söyliceni düşünmedim. hatta ben yaşadığım için neler söyledi neler.

bugün eski konuşmalarına bakarken. 3 sene önce bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm. aynen şöyle demiş.

- ordan kız almam. (ordan dediği öğrenci olduğu il) ordaki kızların % 80 i dürtülmüş bunların yüzde 10 u bana ait demiş gülmüş.

şimdi bu doğrumudur. sevgilimin dediğine mi inanıyım burada yazana mı?

hiç bi kızla evlilik düşünmediğinden bişey yaşamamış mı, bu başlı başına yalan zaten bence, bayağıda komik bi yalan
sen neden ona eskileri anlatıp eline koz verdin ki
açıkcası ben üslubu böyle olan bir adamla devam etmeye korkardım, ayrılırsanız kimbilir arkandan neler diyecek

arkadaşlar sevgilim daha önce hiç bir kızla bişey yaşamadını söyledi. çünkü hiç biriyle evlilik düşünmemiş. bende inandım. çünkü yalan söyliceni düşünmedim. hatta ben yaşadığım için neler söyledi neler.

bugün eski konuşmalarına bakarken. 3 sene önce bir arkadaşıyla konuşmasını gördüm. aynen şöyle demiş.

- ordan kız almam. (ordan dediği öğrenci olduğu il) ordaki kızların % 80 i dürtülmüş bunların yüzde 10 u bana ait demiş gülmüş.

cnm erkek arkadaşın bence sana birçok yalan söylemiş ve böyle şeyler yaşamış olabilir

Arkadaşına hava atmak için de söylüyor olabilir zaten öyle de yapsa yalancı. Ama böyle konuşan bir insan bence çok da masum değil :19:

Senin yasadiklarini sorgulamasi ve yuzune vurmasi, kendi yasanmamisliklariyla ovunmesi zaten kadina bakis acisini gosteriyor. O konusmayi gormeden anlasiliyor ne oldugu. Yalanci mi degil mi bilemem. Arkadaslarina hava atmaya calisiyo da olabilir 3 yil olmus yani. Ama zihniyeti bozuk.

evet ben zaten duyunca şaşırdım bişey yaşamadını. çünkü hiçbişey yaşamamış biri gibi değildi. kesinlikle çekingen değildi..

Ben ordaki kiZlarin %80 dûrdülmüs bunlarin %10u benim cumlesinden Ziyade ordan kiz almam lafin takildim sizidemi katiyor ordaki kizlara..eger öyle yapiyorsa yol ver gitsin adam olmaz ondan..bu mesajida acik bisekilde hesabini sor böyle seyleri nasi icinizde tutuyorsunuz anlamiyorum

İmza

erkek arkadaşınız tam bir şerefsiz ve iftiracı.kızlara iftira atıyor

Madem bu zamana kadar kimseyle öpüşmemiş bile, senle niye öpüşüyor.
Erken arkadaşın yalancının önde gideni.

Ben ordaki kiZlarin %80 dûrdülmüs bunlarin %10u benim cumlesinden Ziyade ordan kiz almam lafin takildim sizidemi katiyor ordaki kizlara..eger öyle yapiyorsa yol ver gitsin adam olmaz ondan..bu mesajida acik bisekilde hesabini sor böyle seyleri nasi icinizde tutuyorsunuz anlamiyorum

İmza

yok ben orda degilim. hesabini sorcam merak etme.

Back
X