Çok sevdiğini söyledikten iki ay sonra yeni ilişkiye başlamak ?

Neydiney

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
875
626
33
Herkese merhaba,

Bugün canım çok sıkkın ve sizlerle paylaşmak istedim. Bundan 1 yıl kadar önce çok sevdiğim kişi ile ayrıldık. İlişkiyi yürütemedik ve bir çok haksızlık, kalp kırıklığı,acı biriktirerek , beni fazlasıyla üzen bir ayrılık yaşadık. Ona çok bağlıydım o da bana bağlıydı o zamanlar. Onu gerçekten çok sevdim ve sevildim (en azından ben öyle düşünüyorum). İki sevgililikten çok daha fazlasıydı aramızdakiler. İki yakın dosttuk

Ayrıldık süreci benim için çok ağırdı ve ne yazık ki tam anlamıyla onu unutamadım. Hala seviyorum işin en kötüsü. Ayrılık sürecinde zaman zaman yazdı bana. Ya cevap vermedim ya da artık yazmamasını söyledim.Birbirimizden kopmamız da çok zor oldu anlayacağınız.

İki ay kadar önce tekrar yazdı. Artık konuşmaktan kaçmadım ve içimden gelen her şeyi söyledim. Çok incindiğimi, haksızlığa uğradığımı , beni üzen her şeyi konuştum Ona artık güvenmiyordum ve yaşadığımız onca şeyden sonra , kalbim onu istese de aklım bunun doğru olmadığını söylüyordu ve duygularıma yenik düşmemek için direndim. O ise hala çok sevdiğini asla unutamadığını ve asla unutamayacağını söyledi. Aradı , ağladı. Bana çok haksızlık ettiğini bunların hiç birini hak etmediğimi hep çok üzüldüğünü söyledi. Ama yaptıkları artık hiç bir şeyi toparlamıyordu maalesef. Çünkü defalarca aptal yerine konmuştum, yalanlar söylemişti ve hiç bir kadının hak etmeyeceği şekilde terk etmişti beni.

Ona geri dönemedim ama pişman olduğuna inandım gerçekten. Hatta o günden bugüne kafam hep karıştı. İyi günler aklımdan çıkmadı. Onu zaten hiç unutamadım ayrıldığımızdan beri,yalnızca alıştım.Toparlandım.

Gelelim bugüne. Sosyal medyada merak ettim ve arkadaşımın gizli bir hesabından baktım. Bir de ne göreyim. Sevgilisi var. Kendisi hiç fotoğraf falan paylaşmamış ama kızın hesabında var.

İçim çok acıdı. Daha iki ay önce ağlamış,çok sevdiğini ve hep bu pişmanlığı yaşayacağını söylemişti. Onu unutamamanın verdiği acı, başka biri ile güldüğünü gezdiğini bilmek canımı çok acıttı. İlişkimiz ,iletişimimiz çok farklıydı. En iyi dostumdu. Canımı en çok bu yaktı. Ayrıldığımızdan beridir hep eksik hissettim ne kadar alışsam da. İki ayda bu kadar nasıl değişir insan ?

Son düzenleme:
Reactions: Den

Ya bu devirde herkes bir günde unutuyor , unutmasa da bu adamın kız arkadaşlarından biri bu kızı zorla ona ayarlamış da olabilir, adam kızı yara bandı olarak da kullanıyor olabilir. Siz kendinizi üzmeyin bu devirde insanlarda vicdan ve mantık yok gibi bişi...

erkekler...

numarasını telefonda engelleyin ve bir daha aklınızı karıştırmasına izin vermeyin.
Böyle bir şeye izin vermem zaten. içim çok acıdı sadece. Ağlaması, yalvarması aklımdan çıkmıyor. Sadece 2 ay önce. Böyle biri olduğuna inanmak çok zor

Ama yani adam daha ne yapsaydı ?
Affedemeyecek kadar çok kırmışsa sizi ve anlamışsa sonuçta geri dönmeyeceğinizi önüne bakmıştır.
Bu kadar çabuk olması içimi acıttı. 2 ayda duygular nasıl değişir böyle. İki ay önce hüngür hüngür ağlamıştı hala sesi kulağımda

İlk gördüğümde aklıma geldi. Ama sonra sakin ol dedim. Zaten sahte hesaptan baktım. Gördüğümü asla bilemez. Görmemem içinde her yolu denemiş zaten. Çok uzun olduğu için o kısımları yazmadım. Hala ona baktığımı bilsin istemedim.

Bu kadar çabuk olması içimi acıttı. 2 ayda duygular nasıl değişir böyle. İki ay önce hüngür hüngür ağlamıştı hala sesi kulağımda

Duygularının değiştiğini nereden biliyorsunuz ki?
Her biriyle sevgili olan birbirini sevmiyor ya da severek başlamıyor yani, belki zamanla severim umudu vardı kendisinde ilişkiye başlarken.

ilişkiniz düşündüğünüz kadar farklı değilmiş demek ki

Adamı istemiyorsun ,tüm çabalarına rağmen reddediyorsun, ömür boyu seni bekleyemezdi .normal olan bu ! Sen de artık arada kalmaktan vazgeçip, başka birleriyle dene ..
Çok uzun olmaması için yaptıklarını yazmadım. Yoksa affedilecek şeyler değil. Öyle olsaydı bu kadar seviyorken hayır diyemezdim. Çok direndim. Çünkü geri dönersem gurursuz bir insan olacaktım her şeyden önce. Onun yalvarması ağlaması yaptıklarının yanında o kadar az ki. Ben sadece iki ayda bu duyguları nasıl hiç olmamış gibi yaşadı onu anlamıyorum

Bir arkadasından duymuş gibi sorabilirsin.

Hala aklında mı bu kişi ?

Ablacım sen ne istiyorsun şimdi bu adamı istiyor musun istemiyor musun?

İstemiyorsan önüne bak, istediğini de yapar umrunda olmamalı.

Ama dersen ki başkasıyla olması bana koydu o zaman seviyorsun demektir konuş barışın bence.

Madem öyle, anlaşılacak bir durum da yok sanırım . Tümüyle at kafandan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…