Çok sevdiğini söyledikten iki ay sonra yeni ilişkiye başlamak ?

Herkes aa evet gayette sever tarzında yorumlar yapmişta bu normal durum değil elbette canım ağlayip zirlayipta sonrada sevgili yapmasi aninda normal değil normal olan hakli olarak senin bu durumu sorgulaman çünkü seviyosun ama malesefki erkekler çok farkli yaratıklar çok tehlikeliler ne yapmaya çalsitiklarini ve ne istediklerini 30 yaşma geldim hala anlamiş değilim

Bu sitede böyle anlayışlı insanlara denk gelmek çok güzel. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Umarım geçer çok sağolun

Teşekkür ederim beni bu kadar iyi anladığınız için. Burada yazılanları okuyunca bazen diyorum ki ya ben çok duygu yüklüyüm ya da burada insanlar aşk sevgi gibi konuları kontrol altında yaşamayı becerebiliyorlar. Çok radikal ve keskin yorumlar görüyorum bir çok konu için. Acaba gerçek hayatlarında da böyleler mi bilemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım ben de sizin gibi anlayamayacağım hiç erkeklerin bu yaptıklarını.

Siz kabul etseydiniz sizinle olacakti . Büyük ihtimal kız hauayina girmek istedi siz istemeyince yoluna vakti

Siz kabul etseydiniz sizinle olacakti . Büyük ihtimal kız hauayina girmek istedi siz istemeyince yoluna vakti
Evet olacaktı zaten. Onu kesinlikle biliyorum. Ama yaptıkları için hiç bir şey yapmamış , canı isteyince terk edebildiği canı isteyince kolaylıkla geri kazanabildiği biri olacaktım sadece. Ben bunu kabul edemedim. Gerçekten çok pişman olan insan çok çabalar. Kolay hazmedilecek şeyler yapmadı ve benden de hemen unutuvermemi bekledi. Sabredemedi bile doğru düzgün. Özür dilerim diyince benim de hemen "aa tamam unutuverdim" dememi bekledi sanki. Ben bunu kendime yapamadım.

O zaman sizin de önünüze bakmanız en dogrusu

Keskin yorumlar yapilmasina bende çok karşıyım herkes ayni yorumu yapmıyor elbet ama şuda var ben birçok şeyi acımı burdaki keskin yorumlar sayesinde atlattim burdaki yorumları defalarca okuduğumu bilirim öyle òyle atlattım şuanda da aşk acisi çekiyorum sevdiğim adam başkasiyla evlendi ancak ilk etapta oturupta çok normal karşılayamam banada keskin yorumlar yapildi o orda karısıyla sevişsin sen onu düşün hiç unutmadığım yorum mesela çok incitti beni bu yorum ama baktim hakli anladiniz değilmi demek istediklerimi inşallah sizde bende bigün çok mutlu oluruz

Eeee hani bu kız nişanlıydi hatta askerdeydi ve nişanlısı ile konustugunuzda size inanmamıştı.birde eski eşin ailesi bu olayı normal mi karşılıyor yani onlara da pes doğrusu.umarım size bunları yaşatanlar yasattiklarini yaşamadan olmesinler.eski eşinize de diyeceğim tek şey allah onu bildiği gibi yapsın.

Aminnn inşallah gerçekten bana yaşattıklarını yaşatsın diliyorum!!ben ne diyim bu nişanlı kızdan harici birtane daha sevgili çıktı o da avukat kendisi asıl bomba oymuş zaten .Nişanlı olan evlendi avukat olan eski eşimle evlenmek için çabalıyor neyin çabası derseniz ailesi Doğu kökenliymiş eski eşimi onaylamıyormuş !!Eski eşimin ailesi oğlanları aşık olmuş aşka saygıları sonsuzmuş diye gayet olumlu karşıladılar kısacası hayatım Dallas aşçı uşağa Uşak aşçıya.....eski eşim arada gelip bana yalvarıp ağlayıp gidiyor sonra duyuyorum evlilik teklifleri yüzükler offfff benim lisanım yetmiyor bu kargaşaya tek bildiğim şu ki Sudan çıkmış balık gibiyim

Kızlar olaya duygusal bakıyor. Ayrılsakta seviyorum ölüyorum bitiyorum kalbim acıyor modunda. Erkekler oo bana kız mı yok. Hemen yeni sevgili yapıyo işte. Sevmek çok da önemli değil onlar için bence. Ayrılmışsın o da başkasıyla beraber. Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…