Ortak arkadaşımız yok. Daha doğrusu olan bir kaç kişi ile iletişimi kestim. El birliği ile beni aptal yerine koydukları için.Çok zor günlerdi. O yüzden kimseden duyamayacağımı bilir.. Evet maalesef aklımda. Çok kötü şeyler yaşattı ama insan sevince yalnızca güzellikleri hatırlıyor salak gibi.Bir arkadasından duymuş gibi sorabilirsin.
Hala aklında mı bu kişi ?
Cherry, yaptıkları unutulup hazmedilecek şeyler değil maalesef. Ben onu ne unutabildim ne de ona dönebildim. Dönersem kendime hep kızgın kalacaktım. Bu kadar mı gurursuzsun diye. Ama unutamadım da. Keşke dönebileceğim şeyler yapsaydı.Ablacım sen ne istiyorsun şimdi bu adamı istiyor musun istemiyor musun?
İstemiyorsan önüne bak, istediğini de yapar umrunda olmamalı.
Ama dersen ki başkasıyla olması bana koydu o zaman seviyorsun demektir konuş barışın bence.
Cherry, yaptıkları unutulup hazmedilecek şeyler değil maalesef. Ben onu ne unutabildim ne de ona dönebildim. Dönersem kendime hep kızgın kalacaktım. Bu kadar mı gurursuzsun diye. Ama unutamadım da. Keşke dönebileceğim şeyler yapsaydı.
Evet umrumda olmamalı ama sadece 2 ay kadar önce bu kadar yalvarıp şimdi biri ile sevgili olması beni çok sarstı. İçim öyle acıdı ki.
Haklısınız fakat iki ay öncesine kadar hala sevdiğini ,unutamadığını söyleyen birinin iki ay da yepyeni bir şeyle yaşaması çok mu normal. Bana pek normla gelmiyor. O kadar ağladı ve pişman gibiydi ki o duygudan kurtulmak yalnızca iki ay mı sürerİyi de ayrıymışsınız. Hem de 1 yıldır. Ne kadar süre geçmesi gerekiyordu ki? 2 ay da az bir süre değil. 2 ay önce ayrılsaydınız, yine bir nebze anlaşılırdı da, ayrılalı 1 yıl olmuş.
Cherry, yaptıkları unutulup hazmedilecek şeyler değil maalesef. Ben onu ne unutabildim ne de ona dönebildim. Dönersem kendime hep kızgın kalacaktım. Bu kadar mı gurursuzsun diye. Ama unutamadım da. Keşke dönebileceğim şeyler yapsaydı.
Evet umrumda olmamalı ama sadece 2 ay kadar önce bu kadar yalvarıp şimdi biri ile sevgili olması beni çok sarstı. İçim öyle acıdı ki.
Haklısınız fakat iki ay öncesine kadar hala sevdiğini ,unutamadığını söyleyen birinin iki ay da yepyeni bir şeyle yaşaması çok mu normal. Bana pek normla gelmiyor. O kadar ağladı ve pişman gibiydi ki o duygudan kurtulmak yalnızca iki ay mı sürer
Cherry tam olarak bu nedenle dönmedim. Hazmedemedim. Ama şuan yaptığını da hazmedemiyorum. Arayıp yalvarınca inanır gibi oldum pişmanlığına. Salaklığıma doymayayım. Umarım bunların esamesini bile hatırlamayacağımız insanlarla karşılaşırız. Şuan çok imkansız geliyor bana ama umarım bir sürpriz olur hayatımızda.Şimdi panpacım aynı benzer bir durumu hatta daha kötüsünü yaşamış biri olarak
1. Hazmedemedim
Ayrılırken yaptığı rezillikleri unutamadım gururuma yediremedim. Bu kadar rezillik yapmış birinin yüzüne her gün bakamazdım zaten
2. İtiraf ediyorum içimdeki bir yerlerde unutamadım da
Araya kötü sözler ya da davranışlar girdikten sonra haksızlığa uğrayan taraf sindiremiyor zaten o eski günlere dönüş olmuyor. Bilemedim açıkçası kelin merhemi olsa başına sürer
Haklısınız, önüme bakmalıyım. Ama onun eksikliğini hep hissettim. Umarım bir an bu durumdan kurtulurum.Teşekkürler yorum içinseven insan üzmez, yok üzmüşse, biraz da hatayı kişi kendisinde aramalı. diğer türlü, boşverin önünüze bakın.
Haklısınız. Nefret bile edemiyorum. Yaptıklarını yalnızca hayretle izliyorum. Hayatımda bu kadar iyi rol yapan kimseyi tanımadım. Teşekkür ederim. Umarım hayat gerçekten güzelliklere gebedir ve ben de artık güzellikler ile karşılaşırımBenim eşimden önceki ilişkimde 2014te ayrılmıştık Hatta ben ayrıldım dediğin gibi aradı ağladı Videolar çekti geri dön diye ama bitmişti dönmedim. bir süre sonra bir kızla ortak profil açmış sevgililik tarihleri 2013
Kimseye güven olmaz o yüzden o yapmacık aşk sözlerine cicimlere de kanmamak lazımmış bende o gün öğrenmiştim.
Bunu niye yazdım..
6 ay geçmiş demek ki duyduğu alışkanlık veya hevesmiş yüz bulamamış başkasına gitmiş. Beterin beteri var.
Sende artık düşünme mutlu bir sayfa aç önüne bak. Hayat güzelliklere gebedir
Umarım onu unutabileceğim biri çıkar. En çok bunu istiyorum. Teşekkür ederim yorumun içinBacım
O iş zaten olmazmıs neyine daha kafa yoruyosun
İki ay gene sabretmiş erkek milleti aksamına bulur yahu
Allah herkesi yerinde mutlu etsin de gör bak karsına nasıl daha iyileri cıkıcak
Bilmiyorum ki. 2 ay dan önce bence. Attıkları fotoğraf sadece 2 ay öncesinin. Ondan da öncesi vardır illa ki. Haklısınız insanlar çok acımasız. Evlendiğini henüz görmedim ama onu da görürüm herhalde. Zaman ayırdığın için teşekkürlerİlişkisi bir, bir buçuk aylıksa bir anormallik yok, sizden umudu kesince önüne bakmış, seçeneği değerlendirmiş. Ama daha eskiyse adinin tekiymiş tabi. Ayrıldıktan üç ay sonra evlenen birini tanıyınca artık şaşırmıyorum böyle şeylere.
Aslında boşlukta kalma gibi bir durum değildi. Ayrıldığımızdan beri bir şekilde ulaştı sürekli. Ama yaptıkları affedilecek şeyler değil. Affedemedim ben de. O kadar arayıp ağlayıp derbeder olup üstüne 2 ay geçmeden yeni biri ile birlikte olması çok incitti beni. Böyle biri değildi. Birbirimizi seviyorduk ve kaybetmekten korkardık. Ben öyle sanıyormuşum halbukiYoklamıi bi belki çok boşlukta falan kaldı sonra da yoluna devam etmiş. ben olsam hiç bir şey sormam bırakırım engellerim daha da ulaşamasın bitirdiysen ben de bitirdim diye
Haklısınız, önüme bakmalıyım. Ama onun eksikliğini hep hissettim. Umarım bir an bu durumdan kurtulurum.Teşekkürler yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?