Teşekkür ederim. Umarım bu durumdan artık kurtulurum. Zaman ayırdığınız için teşekkürlersevda yolları zordur, çeken bilir, evet çektim biliyorum, ama kavuştum. sizi çok iyi anlıyorum, zordur, eksilir insan, acır yüreği kanar yüreği, gönlünüzün yangınını tahmin edebiliyorum, dua edin.
Aslında rahatsız eden yok.Ben kendim baktım, niye bakıyorsam. Artık rahatsız da etmez.Sevgilisi var şayet. Ama yine dediklerinizi yapmaya çalışacağım.TeşekkürlerBenm yaptığımı yap numarani degistir. Sosyal medyani kapat rahat rahat yaşa. Kimse rahatsiz edemez beni miss.
Yok zaten aramam asla. Arayıp ne diyeceğim ki hem. Bir şekilde işin içinden sıyrılır. Sadece çok iyi dost arkadaş gibiydik. Samimiyetine sevgisine çok inanmıştım. O kadar ağlayıp kendini heder ettikten 2 ay sonra bunu yapması içimi acıttı. Bir de güzel günler hep gözümün önünde. Hep mi yalandı demekten kendimi alamıyorumAdami ararsan hala ona deger verdigini gostereceksin.
Birsey yapma. Arama sorma. Yoluna devam et. O ne yaparsa yapsin ilgilenme. Yaptiklarini bilmiyorum ama affedilecek seyler degildi dedigine gore cok da karakterli biri degilmis. Seni sevdigini soyledikten kisa birsure sonra baska biriyle fotograflarini gormen de bunu gosteriyor. Iyi ki teklifini kabul etmemisim diye sevinebilirsin.
Yalnız yaptıkları "çocukcağız" olacak kadar küçük değil. Konuyu okuduysanız defalarca söyledim, affedilecek şeyler yapmadı diye. Hem bu kadar sevip hem de uzak durmak zorunda kalmak benim içinde kolay değil emin olun. Ama affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. Mesele naz yapıp aşık usandırmak değil yani. Hiç nazlı biri de değilimdir. Eğer dönebileceğim şeyler yapsaydı dakika durmazdım.O kadar peşinden gelmiş çocukcağız, kabul etseydin o zaman. Fazla naz aşık usandırır.. Sen de bul birini boşver.
Nereden duyduğunuz Önemi yok aslında.Ortak arkadaşımız yok. Daha doğrusu olan bir kaç kişi ile iletişimi kestim. El birliği ile beni aptal yerine koydukları için.Çok zor günlerdi. O yüzden kimseden duyamayacağımı bilir.. Evet maalesef aklımda. Çok kötü şeyler yaşattı ama insan sevince yalnızca güzellikleri hatırlıyor salak gibi.
Karisini mezara koyarken bile cenaze torenindeki kadinlara bakip kiminle evlensem diye dusunuyormus bazi erkekler. 2 ay sana cok kisa olabilir ama onun icin yeterince yas donemini yasamis olabilir. Kaldi ki siz ayrilali 2 aydan fazla olmus. Omur boyu yas tutmasini bekleme. Teklifine hayir derken bunun en mantikli cevap oldugunu dusunuyordun, baskasiyla olmasi icini yakmamali. Iyi gunlerinizde olabilir ama sonra kotu seyler olmus ki bitirmissin ve asla geri donmemek uzere sayfayi kapatmissin. Birak gecmiste kalsin. Ne yaparsa yapsin. Belki de civi civiyi soker diye seni unutmak icin biriyle beraberdir, bilemezsin. Simdiki sevgilisini seviyor ya da sevmiyor bilemeyiz. Tek bir gercek var bitirdigin iliski icin artik geriye bakmanan gerektigi.Yok zaten aramam asla. Arayıp ne diyeceğim ki hem. Bir şekilde işin içinden sıyrılır. Sadece çok iyi dost arkadaş gibiydik. Samimiyetine sevgisine çok inanmıştım. O kadar ağlayıp kendini heder ettikten 2 ay sonra bunu yapması içimi acıttı. Bir de güzel günler hep gözümün önünde. Hep mi yalandı demekten kendimi alamıyorum
. Ayrı olmalarına rağmen Ölümsüz aşklar sadece romanlarda filmlerde olur.
İnşallah sen haksızsındır ve ölmeden önce düşündüğün adam elini tutan adam olur cherryValla katilmiyorum. Oluyor gayet. Master yaptigim okulda erkek bir hoca vardi, bayagi yasi basi da vardi 70e yaklasiyordu. Bir kez konuşurken insan kiminle yaslanirsa yaslansin, aklindakiyle ölüyor, ölmeye yaklaştıkça daha çok onu düşünüyorum demişti. O zaman ne dediğini anlamamıştım.
Ne dediğini 1 yıl sonra 26 yaşımda anladım. Alakasız bir yerde tanıştmıştık, o an nasıl bir andı anlatamam. Sanki yıllardır tanıyormuş gibiydm o anda onu sevdiğimi seveceğimi anladım diyeyim. Uzun lafın kısası, ölmeden önce de sanırım sadece bu adamı düşünücem bana öyle geliyor.
Bende de var böyle bir adam ahhh ahh , ilk gördüğümde ben de aynı sizin yazdıklarınız gibi hissetmistim, bu adam herkesten farklı olacak benim için demiştim öyle de oldu.Valla katilmiyorum. Oluyor gayet. Master yaptigim okulda erkek bir hoca vardi, bayagi yasi basi da vardi 70e yaklasiyordu. Bir kez konuşurken insan kiminle yaslanirsa yaslansin, aklindakiyle ölüyor, ölmeye yaklaştıkça daha çok onu düşünüyorum demişti. O zaman ne dediğini anlamamıştım.
Ne dediğini 1 yıl sonra 26 yaşımda anladım. Alakasız bir yerde tanıştmıştık, o an nasıl bir andı anlatamam. Sanki yıllardır tanıyormuş gibiydm o anda onu sevdiğimi seveceğimi anladım diyeyim. Uzun lafın kısası, ölmeden önce de sanırım sadece bu adamı düşünücem bana öyle geliyor.
İlk gördüğümde aklıma geldi. Ama sonra sakin ol dedim. Zaten sahte hesaptan baktım. Gördüğümü asla bilemez. Görmemem içinde her yolu denemiş zaten. Çok uzun olduğu için o kısımları yazmadım. Hala ona baktığımı bilsin istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?