Çok sevdiğini söyledikten iki ay sonra yeni ilişkiye başlamak ?

Teşekkür ederim. Umarım bu durumdan artık kurtulurum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler

Adami ararsan hala ona deger verdigini gostereceksin.
Birsey yapma. Arama sorma. Yoluna devam et. O ne yaparsa yapsin ilgilenme. Yaptiklarini bilmiyorum ama affedilecek seyler degildi dedigine gore cok da karakterli biri degilmis. Seni sevdigini soyledikten kisa birsure sonra baska biriyle fotograflarini gormen de bunu gosteriyor. Iyi ki teklifini kabul etmemisim diye sevinebilirsin.

Benm yaptığımı yap numarani degistir. Sosyal medyani kapat rahat rahat yaşa. Kimse rahatsiz edemez beni miss.
Aslında rahatsız eden yok.Ben kendim baktım, niye bakıyorsam. Artık rahatsız da etmez.Sevgilisi var şayet. Ama yine dediklerinizi yapmaya çalışacağım.Teşekkürler

Yok zaten aramam asla. Arayıp ne diyeceğim ki hem. Bir şekilde işin içinden sıyrılır. Sadece çok iyi dost arkadaş gibiydik. Samimiyetine sevgisine çok inanmıştım. O kadar ağlayıp kendini heder ettikten 2 ay sonra bunu yapması içimi acıttı. Bir de güzel günler hep gözümün önünde. Hep mi yalandı demekten kendimi alamıyorum

O kadar peşinden gelmiş çocukcağız, kabul etseydin o zaman. Fazla naz aşık usandırır.. Sen de bul birini boşver.

O kadar peşinden gelmiş çocukcağız, kabul etseydin o zaman. Fazla naz aşık usandırır.. Sen de bul birini boşver.
Yalnız yaptıkları "çocukcağız" olacak kadar küçük değil. Konuyu okuduysanız defalarca söyledim, affedilecek şeyler yapmadı diye. Hem bu kadar sevip hem de uzak durmak zorunda kalmak benim içinde kolay değil emin olun. Ama affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. Mesele naz yapıp aşık usandırmak değil yani. Hiç nazlı biri de değilimdir. Eğer dönebileceğim şeyler yapsaydı dakika durmazdım.

Ben sadece pişmanlığına inanmak istedim. Ama pişmanım diye yalvarıp üstüne 2 ay geçmeden birini bulması içimi acıttı, kendimi çok kötü hissettirdi.

Nereden duyduğunuz Önemi yok aslında.

Çıkıp yüzleşirdim ben olsam.

Karisini mezara koyarken bile cenaze torenindeki kadinlara bakip kiminle evlensem diye dusunuyormus bazi erkekler. 2 ay sana cok kisa olabilir ama onun icin yeterince yas donemini yasamis olabilir. Kaldi ki siz ayrilali 2 aydan fazla olmus. Omur boyu yas tutmasini bekleme. Teklifine hayir derken bunun en mantikli cevap oldugunu dusunuyordun, baskasiyla olmasi icini yakmamali. Iyi gunlerinizde olabilir ama sonra kotu seyler olmus ki bitirmissin ve asla geri donmemek uzere sayfayi kapatmissin. Birak gecmiste kalsin. Ne yaparsa yapsin. Belki de civi civiyi soker diye seni unutmak icin biriyle beraberdir, bilemezsin. Simdiki sevgilisini seviyor ya da sevmiyor bilemeyiz. Tek bir gercek var bitirdigin iliski icin artik geriye bakmanan gerektigi.

Zaten sizin ayrılığınızın üzerinden 1 yıl geçmiş boşuna adama giydirmeyin. Açık ve net bi şekilde onu affedemiceğinizi de söylemişsiniz ne yapsaydı belli aralıklarla size yazıp düşüncelerinizin değişmesini mi bekleseydi. Herkes kendi yolunda güzel sen de kendi yoluna bak artık.

Şimdi şöyle ki 5 ay önce boşandığım eski eşim tam 1 ay önce gelip seatlla çok pişmanım ne olur seni unutamıyorum hiç olmazsa çocuklar için bir şans ver diye oturdu ağladı saatlerce dil döktü ve ona nekadar yüz vermesemde bu durum benim yaramı kanattı ...ve dün duydum ki beni aldattığı kadına tek taş almış ailesini de toparlamış evlilik hazırlığı yapılıyormuş...Diyeceğim o ki haline şükür et beterin beteri var yemin ediyorum bu sene her yaşadığım olanüstü hallerim için bdv ye konu açsam herkes bana bakıp şükür eder

Sevgilisi olduğu duygularının değiştiği anlamına gelmez , yüksek ihtimalle o kızı sizi unutmak için , zamanla severim mantığı ile kabul etti .Böyle durumlarda erkekler hemen birbirlerine kendi kız arkadaşlarının arkadaşlarını falan tanıştırıyorlar. O tarz bir durum olmustur. Ama madem geri dönüşü olmayacak bir durum , affedemeyeceksiniz unutun gitsin. İçinizin acıması çok normal. Değer verdiğiniz , sevdiğiniz birini başkası ile görmek tabiki acı verir. Ama olmuyorsa zamana bırakıp unutmak gerekir.

İki ay önce bir duygusal atak yaşayıp sizi aramış. Ama sonuçta ayrılalı bir yıl olmuş ve ben hiç zannetmiyorum ki bir yıl boyunca sürekli sizi özleyip aklında tutmuş olsun. İnsan birkaç ayda ölüm acısını bile hazmedip kendi yoluna bakıyor. Ayrı olmalarına rağmen Ölümsüz aşklar sadece romanlarda filmlerde olur. Hiç kendinizi üzmeyin adamın yaptığı garip değil gayet normal. Böylece siz de bütün bağların koptuğunu ruhunuzun derinlerinde kabullenip yolunuza bakarsınız

. Ayrı olmalarına rağmen Ölümsüz aşklar sadece romanlarda filmlerde olur.

Valla katilmiyorum. Oluyor gayet. Master yaptigim okulda erkek bir hoca vardi, bayagi yasi basi da vardi 70e yaklasiyordu. Bir kez konuşurken insan kiminle yaslanirsa yaslansin, aklindakiyle ölüyor, ölmeye yaklaştıkça daha çok onu düşünüyorum demişti. O zaman ne dediğini anlamamıştım.

Ne dediğini 1 yıl sonra 26 yaşımda anladım. Alakasız bir yerde tanıştmıştık, o an nasıl bir andı anlatamam. Sanki yıllardır tanıyormuş gibiydm o anda onu sevdiğimi seveceğimi anladım diyeyim. Uzun lafın kısası, ölmeden önce de sanırım sadece bu adamı düşünücem bana öyle geliyor.

İnşallah sen haksızsındır ve ölmeden önce düşündüğün adam elini tutan adam olur cherry

Zaten barışmak istememişsin üzülmen yersiz değil mi? O son kez çabalamış, senden red alınca yoluna bakmaya karar verdi demek ki. Bence çok normal bir durum.

Bende de var böyle bir adam ahhh ahh , ilk gördüğümde ben de aynı sizin yazdıklarınız gibi hissetmistim, bu adam herkesten farklı olacak benim için demiştim öyle de oldu.

Bu yanar-döner insanlar iyice çoğaldı, e durum böyle olunca da aşka inancımız iyice azaldı. Sırf boşta kalmamak için pek çok kişi birbirini seviyor numarası yapıyor ve bence aldatmalar da bu yüzden çoğaldı. Yalnız kalmamak için yapılan evlilikler duygusal tatminsizlikleri de beraberinde getiriyor ve hadi başlıyor bir arayış. Filozofluğum tuttu gece gece.

Hangi sf olduğunu hatırlayamadım. Bir yorumda attığı fotonun iki ay öncesine ait olduğunu yazmışsınız. Yani olay size yalvarış tarihinden önceye dayanıyor. Ben mi yanlış anladım . Bence iyi olmuş buna şahit olmanız. Yoksa içinizde hep bir acaba kalırdı. Affetse miydim?

Gördüm deme olta at. Hadi gel yeniden deneyelim de. Bakalim ne dicek. Yemeyenin malını yerler =/ maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…