Evet fotoğraf tarihi 2 ay öncesi. Bir de ondan öncesi var bence. Ama yeni arkadaş olmuşlar, her şey çok hızlı başlamış belli ki. Hem şaşkınım hem üzgün. Böyle birine dönüştüğüne inanamıyorumHangi sf olduğunu hatırlayamadım. Bir yorumda attığı fotonun iki ay öncesine ait olduğunu yazmışsınız. Yani olay size yalvarış tarihinden önceye dayanıyor. Ben mi yanlış anladım . Bence iyi olmuş buna şahit olmanız. Yoksa içinizde hep bir acaba kalırdı. Affetse miydim?
o kadar haklısınız ki. İnsanlara olan güvenimi kaybettim resmen. Bir daha nasıl güvenip nasıl seveceğim birini hiç bilmiyorum. İmkansız geliyor artıkBu yanar-döner insanlar iyice çoğaldı, e durum böyle olunca da aşka inancımız iyice azaldı. Sırf boşta kalmamak için pek çok kişi birbirini seviyor numarası yapıyor ve bence aldatmalar da bu yüzden çoğaldı. Yalnız kalmamak için yapılan evlilikler duygusal tatminsizlikleri de beraberinde getiriyor ve hadi başlıyor bir arayış. Filozofluğum tuttu gece gece.
Beni en iyi anlayan yorumlardan biri. Teşekkür ederimSevgilisi olduğu duygularının değiştiği anlamına gelmez , yüksek ihtimalle o kızı sizi unutmak için , zamanla severim mantığı ile kabul etti .Böyle durumlarda erkekler hemen birbirlerine kendi kız arkadaşlarının arkadaşlarını falan tanıştırıyorlar. O tarz bir durum olmustur. Ama madem geri dönüşü olmayacak bir durum , affedemeyeceksiniz unutun gitsin. İçinizin acıması çok normal. Değer verdiğiniz , sevdiğiniz birini başkası ile görmek tabiki acı verir. Ama olmuyorsa zamana bırakıp unutmak gerekir.
Bana da öyle geliyor biliyor musun ? Sanki yıllar geçse de unutamayacakmışım gibi. Ama dönemeyeceğim de. Bu arada kalmışlıkla yıllar yılları kovalar gibi geliyor. En çok bu durum üzüyor zaten.Valla katilmiyorum. Oluyor gayet. Master yaptigim okulda erkek bir hoca vardi, bayagi yasi basi da vardi 70e yaklasiyordu. Bir kez konuşurken insan kiminle yaslanirsa yaslansin, aklindakiyle ölüyor, ölmeye yaklaştıkça daha çok onu düşünüyorum demişti. O zaman ne dediğini anlamamıştım.
Ne dediğini 1 yıl sonra 26 yaşımda anladım. Alakasız bir yerde tanıştmıştık, o an nasıl bir andı anlatamam. Sanki yıllardır tanıyormuş gibiydm o anda onu sevdiğimi seveceğimi anladım diyeyim. Uzun lafın kısası, ölmeden önce de sanırım sadece bu adamı düşünücem bana öyle geliyor.
Tam olarak ifade ettiğiniz gibi. Özlediğim aslında kendimim. O zaman ki halim, duygularım. Bilmiyorum, haklısınız belki ama 1 yıldır yerine kimseyi koyamadım. Aklımdan bile geçmedi. Umarım tez zamanda eskiyi hatırlamayacak kadar güzel insanlarla karşılaşırızNeydiney şimdi öyle geliyor ama yine seveceksiniz. Ha insanın aşklarının biri daha ağır basabilir hayatı boyunca ama bu yeni aşkı pratikte hiiiç etkilemez. Sevin ama çok güvenmeyin tabi, ya zaten insan kendine bile yüzdeyüz güvenmemeli ki başkasına güvensin. Ben de şu an hem nefret hem bazen özlem duyguları içindeyim. Onun göz renginden, saç renginden başkası güzel değil sanki şu an benim için. Ama aslında özlediğim o değil zaten istesem ayağıma gelecek durumda şu an. O kadar karaktersizmiş işte. Özlediğim benim saf duygularım ve kendi yarattığım saf sevgilim. O hiç yokmuş da ben onu öyle görmüşüm aslında. Yani diyeceğim insanlara güvenimiz bizim saflığımız kadar, gözümüz açıldıkça dengeyi tutturacağız.
Belli ki detay vermek istemiyorsunuz ama yine de merak uyanıyor işte. Aldattı mi bu adam sizi, affedilemez hatası neBana da öyle geliyor biliyor musun ? Sanki yıllar geçse de unutamayacakmışım gibi. Ama dönemeyeceğim de. Bu arada kalmışlıkla yıllar yılları kovalar gibi geliyor. En çok bu durum üzüyor zaten.
Teşekkür ederim iyi dileğiniz için. Umarım hepimizin karşısına çok güzel insanlar çıkarAffedip barışmayacaktınız sonuçta. Bence o da bunu gördü ve yeni birini buldu. Aşık olduğu için yeni bir ilişkiye başladığını sanmam. Büyük ihtimal unutmaya çalışıyordur ama bu bile ne kadar doğru bir karar verdiğinizi gösterir bence. Dilerim karşınıza çok daha güzel insanlar çıkar.
Herkese merhaba,
Bugün canım çok sıkkın ve sizlerle paylaşmak istedim. Bundan 1 yıl kadar önce çok sevdiğim kişi ile ayrıldık. İlişkiyi yürütemedik ve bir çok haksızlık, kalp kırıklığı,acı biriktirerek , beni fazlasıyla üzen bir ayrılık yaşadık. Ona çok bağlıydım o da bana bağlıydı o zamanlar. Onu gerçekten çok sevdim ve sevildim (en azından ben öyle düşünüyorum). İki sevgililikten çok daha fazlasıydı aramızdakiler. İki yakın dost, arkadaş,sırdaştık.
Ayrıldık süreci benim için çok ağırdı ve ne yazık ki tam anlamıyla onu unutamadım. Hala seviyorum işin en kötüsü. Ayrılık sürecinde zaman zaman yazdı bana. Ya cevap vermedim ya da artık yazmamasını söyledim.Birbirimizden kopmamız da çok zor oldu anlayacağınız.
İki ay kadar önce tekrar yazdı. Artık konuşmaktan kaçmadım ve içimden gelen her şeyi söyledim. Çok incindiğimi, haksızlığa uğradığımı , beni üzen her şeyi konuştum Ona artık güvenmiyordum ve yaşadığımız onca şeyden sonra , kalbim onu istese de aklım bunun doğru olmadığını söylüyordu ve duygularıma yenik düşmemek için direndim. Bu konuşmada kendisi bana yalvardı. Hala çok sevdiğini asla unutamadığını ve asla unutamayacağını söyledi. Aradı ve çok ağladı. Bana çok haksızlık ettiğini bunların hiç birini hak etmediğimi hep çok üzüldüğünü söyledi. Ama yaptıkları artık hiç bir şeyi toparlamıyordu maalesef. Çünkü defalarca aptal yerine konduğum, yalanlar söylediği ve hiç bir kadının hak etmeyeceği şekilde terk etmişti beni.
Ona geri dönemedim ama pişman olduğuna inandım gerçekten. Hatta o günden bugüne kafam hep karıştı. İyi günler aklımdan çıkmadı. Onu zaten hiç unutamadım ayrıldığımızdan beri,yalnızca alıştım.Toparlandım.
Gelelim bugüne. Sosyal medyada merak ettim ve arkadaşımın gizli bir hesabından baktım. Bir de ne göreyim. Sevgilisi var. Kendisi hiç fotoğraf falan paylaşmamış ama kızın hesabında var.
İçim çok acıdı. Daha iki ay önce ağlayarak yalvarmıştı.Çok sevdiğini ve hep bu pişmanlığı yaşayacağını söylemişti. Onu unutamamanın verdiği acı, başka biri ile güldüğünü gezdiğini bilmek canımı çok acıttı. İlişkimiz ,iletişimimiz çok farklıydı. En iyi dostumdu. Canımı en çok bu yaktı. Ayrıldığımızdan beridir hep eksik hissettim ne kadar alışsam da. İki ayda bu kadar nasıl değişir insan ?
Bana da öyle geliyor biliyor musun ? Sanki yıllar geçse de unutamayacakmışım gibi. Ama dönemeyeceğim de. Bu arada kalmışlıkla yıllar yılları kovalar gibi geliyor. En çok bu durum üzüyor zaten.
Hersey beklenir erkeklerden. Uzulme dik dur unut engelle aklina bile getirme dusuncene girmesine izin verme. Eski kocam bana sevgilisiyle fotograflarini atti iki hafta gecmedi benimle barismak iatedi sen istersen ondan ayrilir sana donerim dedi. Simdi de barisma ihtimalimiz varsa soyle ona gore cabalayim diyor. Sanirsin kara da gemi yurutecek.Inanamadim mideleri yok bunlarin. Aynu teklifle biz onlara gitsek ya da onun yaptiginin ayniaini sen yapsan yollu oluruz.Herkese merhaba,
Bugün canım çok sıkkın ve sizlerle paylaşmak istedim. Bundan 1 yıl kadar önce çok sevdiğim kişi ile ayrıldık. İlişkiyi yürütemedik ve bir çok haksızlık, kalp kırıklığı,acı biriktirerek , beni fazlasıyla üzen bir ayrılık yaşadık. Ona çok bağlıydım o da bana bağlıydı o zamanlar. Onu gerçekten çok sevdim ve sevildim (en azından ben öyle düşünüyorum). İki sevgililikten çok daha fazlasıydı aramızdakiler. İki yakın dost, arkadaş,sırdaştık.
Ayrıldık süreci benim için çok ağırdı ve ne yazık ki tam anlamıyla onu unutamadım. Hala seviyorum işin en kötüsü. Ayrılık sürecinde zaman zaman yazdı bana. Ya cevap vermedim ya da artık yazmamasını söyledim.Birbirimizden kopmamız da çok zor oldu anlayacağınız.
İki ay kadar önce tekrar yazdı. Artık konuşmaktan kaçmadım ve içimden gelen her şeyi söyledim. Çok incindiğimi, haksızlığa uğradığımı , beni üzen her şeyi konuştum Ona artık güvenmiyordum ve yaşadığımız onca şeyden sonra , kalbim onu istese de aklım bunun doğru olmadığını söylüyordu ve duygularıma yenik düşmemek için direndim. Bu konuşmada kendisi bana yalvardı. Hala çok sevdiğini asla unutamadığını ve asla unutamayacağını söyledi. Aradı ve çok ağladı. Bana çok haksızlık ettiğini bunların hiç birini hak etmediğimi hep çok üzüldüğünü söyledi. Ama yaptıkları artık hiç bir şeyi toparlamıyordu maalesef. Çünkü defalarca aptal yerine konduğum, yalanlar söylediği ve hiç bir kadının hak etmeyeceği şekilde terk etmişti beni.
Ona geri dönemedim ama pişman olduğuna inandım gerçekten. Hatta o günden bugüne kafam hep karıştı. İyi günler aklımdan çıkmadı. Onu zaten hiç unutamadım ayrıldığımızdan beri,yalnızca alıştım.Toparlandım.
Gelelim bugüne. Sosyal medyada merak ettim ve arkadaşımın gizli bir hesabından baktım. Bir de ne göreyim. Sevgilisi var. Kendisi hiç fotoğraf falan paylaşmamış ama kızın hesabında var.
İçim çok acıdı. Daha iki ay önce ağlayarak yalvarmıştı.Çok sevdiğini ve hep bu pişmanlığı yaşayacağını söylemişti. Onu unutamamanın verdiği acı, başka biri ile güldüğünü gezdiğini bilmek canımı çok acıttı. İlişkimiz ,iletişimimiz çok farklıydı. En iyi dostumdu. Canımı en çok bu yaktı. Ayrıldığımızdan beridir hep eksik hissettim ne kadar alışsam da. İki ayda bu kadar nasıl değişir insan ?
Galiba seni onun kadar kimse iyi anlamadı. Bana öyle oldu çünkü. Onun kadar kimse anlamadı ve ben kimseyle onun ile kurduğum bağı kuramadım. Daha doğrusu denemedim bile. Fikri bile üzüyor. Söylediklerin daha da üzdü beni. Herkes geçer hepimiz yaşadık bunları diyor ama demek ki geçmeyince geçmiyor. Peki ne kadar süredir ayrısınız ? Aslında belki özel olacak ama yaşadıklarını merak ettim biliyor musun ? Paylaşırsan, anlatırsan sevinirim. Benzer şeyler yaşamış insanları dinlemek bir nebze iyi geliyorValla panpa bu, nasil diyeyim kozmik bag/ruh esligi vb sekildeki kopmayan bag seklindeki asklar gercekten karin agrisi. Yillar gecse de, unutsan da, sevmesen de, kizsan da, baskasina asik olsan da kopmuyor yahu yani nasil bir bagsa hala birbirinize bagliyor. Inan bana seni ne kadar bagliyorsa, o adami da o kadar bagliyor. Sen yalniz kaldiginda ya da kotu hissettiginde o adami ne kadar dusunuyorsan o da ayni sekilde. Ben yuzunu unuttum, uzun zamandir gormuyorum. Ama onu gorudugmdeki hislerim nasil dieyyim kalbimin bir kosesinde duruyor, o hissin nasil bir sey oldugunu unutmadim. Ask degil iskence arkadas, gitmiyor, bitmiyor yuzunu untsam bile. Umarim seninki biter gider kurtulursun. Ben reiki uzmanina gittim, psikojik danismana gittim, reiki usulu enerji bagi koparma calismasi yaptim 21 gun, unutma calismasi yaptim, baskasindan hoslandim, flort ettim ama ne yaparsam yapayim kurtulamadim yahu gitmedi bir turluSamimi ve candan olarak senin kurtulmani diliyorum cunku ben kurtulamadim
Umarım atlatmışsındır. Çok üzüldüm ,yaşadığın zor. Biz de öyle ağlaya ağlaya ayrıldık o yapamadı ben yapamadım. Çok zor zamanlar. Bağımız bir türlü kopmuyordu ki baktım sevgilisi var. Aynen dediğin gibi kan beynime sıçradı sanki. 2 ay önce ağlıyordu hala seviyorum diye. Uyuştum, başkasıyla güldüğünü konuştuğunu bilmek içimi çok yakıyor. Umarım atlatırım. Şuan çok zor geliyor ama zamana bırakmaktan başka çare yok.hepsini okumadım ama şunu söylemeye geldim 4 buçuk senelik sevgilimle bir sorunumuz yokken zihniyet farkından ayrıldık ikimizde seviyorduk ağlaya zırlaya olmayacak dedik ayrıldık. aradan 2 ay gibi bir zaman geçti şeytan dürttü aradım bana dedi ki ya üzülürsün diye söyleyemiyorum ama paylaşıcam ben önümüzdeki ay evleniyorum. kan beynime sıçradı derler ya ben hissettim o kanı net olarak. sonuçta evlenemedi ve annesiyle konuştum doğruydu söylediği daha sonra ayrıldı şiddetli geçimsizlik varmış aralarında falan filan. demem o ki gönül değişik bir şey aşkından ölürüm sensiz yapamam diyen insanlar bile kanlı bıçaklı oluyor. olur böyle şeyler. zor olur ama atlatırsın inan.
Bir yerde benzer şey yaşamışız. Eğer affedecek olsaydım çabalayacaktı. Yani benden hep "çabala affederim" dememi bekler gibiydi. Affetmeyi çok farklı algılıyorlar.Yaşadığınız şey çok üzücü, umarım atlatmışsınızdır. Karşımıza iyi insanlar çıksın artıkHersey beklenir erkeklerden. Uzulme dik dur unut engelle aklina bile getirme dusuncene girmesine izin verme. Eski kocam bana sevgilisiyle fotograflarini atti iki hafta gecmedi benimle barismak iatedi sen istersen ondan ayrilir sana donerim dedi. Simdi de barisma ihtimalimiz varsa soyle ona gore cabalayim diyor. Sanirsin kara da gemi yurutecek.Inanamadim mideleri yok bunlarin. Aynu teklifle biz onlara gitsek ya da onun yaptiginin ayniaini sen yapsan yollu oluruz.
Galiba seni onun kadar kimse iyi anlamadı. Bana öyle oldu çünkü. Onun kadar kimse anlamadı ve ben kimseyle onun ile kurduğum bağı kuramadım. Daha doğrusu denemedim bile. Fikri bile üzüyor. Söylediklerin daha da üzdü beni. Herkes geçer hepimiz yaşadık bunları diyor ama demek ki geçmeyince geçmiyor. Peki ne kadar süredir ayrısınız ? Aslında belki özel olacak ama yaşadıklarını merak ettim biliyor musun ? Paylaşırsan, anlatırsan sevinirim. Benzer şeyler yaşamış insanları dinlemek bir nebze iyi geliyor
İki ay içinde hemen nasıl bulacak o kız daha önce de vardır aralrında ilişki olmasa da önceden tanıdığı bildiği biridirHerkese merhaba,
Çok haklısın. İnsanlara olan tüm güvenimi kaybettim sanki. Umarım en yakın zamanda hayatımda esamesi bile kalmaz ve iyileşirim artık. Tek temennim bu.Dik durmuşsun,olmaması daha iyidir senin için boşver. Şuan hayatındaki kişiyi sevmese bile başka amaçlarla birlikte oluyor olabilir bilemeyiz erkek sonuçta,bizim ki enine boyuna düşünmezler ki.
Konuştuktan kısa bir süre sonra tanışmış , arkadaşlık tarihlerinden anlaşılıyor ama önemi yok ne zaman olduğu. Sadece bu kadar kendini heder edip kısa sürede birini hayatına alması içimi acıttıİki ay içinde hemen nasıl bulacak o kız daha önce de vardır aralrında ilişki olmasa da önceden tanıdığı bildiği biridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?