Haklısın Cherry, o insanlardan olmak istemiyorum ama sanırım onlardanım. Bu bağın kopması çok zor olacak benim için.Valla panpa zamanim olunca yazayim.
Bu konuna gelen cevaplar bence ikiye ayriliyor, 'normal' ilsikiler icin olan cevaplar, yani ask acisi gecer, unut onune bak seklinde olanlar. Bunlar siradan diyeyim iliskiler icin gayet gecerli tavsiyeler. Lakin ruh esligi mi diyeyim artik benzeri iliskilerde yasamayan anlayamiyor, unutsan da o bag kaliyor unutmak olabiliyor ama kopmak olamiyor.
Senin durumunu yasayan az insan var, ben de onlardan biriyim. Cogunluk bu hissiyati bilmedigi icin ellerinden geldigince yardim etmek icin kendi fikirlerini yazmislar ama yardimci olabilmisler mi sanmiyorum. Ne demis atalarimiz essketen dusenin halini, essketen dusen anlar
Bu kadr çabuk birini bulması o ilişkiden de bir cacık olmaz ki 3 gün sonra görürüz onları :)) yani mutlu mesut olup çok iyi bir hayatı olmayacak bu tarz bir ilişkiden hayır mı gelir içini ferah tut o yüzden.Konuştuktan kısa bir süre sonra tanışmış , arkadaşlık tarihlerinden anlaşılıyor ama önemi yok ne zaman olduğu. Sadece bu kadar kendini heder edip kısa sürede birini hayatına alması içimi acıttı
Gelmez haklısınız. Zaten çok uzun soluklu bir şeyler yaşayacak gibi durmuyor. Birazcık tanıdıysam. Ama öyle ya da böyle başkasını hayatına alabilmiş. İsterse bir gün sürsün. Bu gerçeği değiştirmiyor. Bu kadar haksızlık edip aynı zamanda hayatına nasıl böyle devam eder insan anlamıyorum. İçimdeki sevgiyi söküp atsam kurtulucam. Sanki hiç atamayacak gibiyim işi kötüsü.Bu kadr çabuk birini bulması o ilişkiden de bir cacık olmaz ki 3 gün sonra görürüz onları :)) yani mutlu mesut olup çok iyi bir hayatı olmayacak bu tarz bir ilişkiden hayır mı gelir içini ferah tut o yüzden.
aa sizin yorumunuz beni çok şaşirtti yorumlarinizi hep çok beğenmişimdir sizin demi unutamadiğiniz biri var yanliş mi anladımValla katilmiyorum. Oluyor gayet. Master yaptigim okulda erkek bir hoca vardi, bayagi yasi basi da vardi 70e yaklasiyordu. Bir kez konuşurken insan kiminle yaslanirsa yaslansin, aklindakiyle ölüyor, ölmeye yaklaştıkça daha çok onu düşünüyorum demişti. O zaman ne dediğini anlamamıştım.
Ne dediğini 1 yıl sonra 26 yaşımda anladım. Alakasız bir yerde tanıştmıştık, o an nasıl bir andı anlatamam. Sanki yıllardır tanıyormuş gibiydm o anda onu sevdiğimi seveceğimi anladım diyeyim. Uzun lafın kısası, ölmeden önce de sanırım sadece bu adamı düşünücem bana öyle geliyor.
Tanımadığınız insanlar hakkında hep bu kadar peşin hükümlü müsünüz ? Mesela "egolu"olduğumu nasıl anladınız ? Muhtemelen tanışıyor olsaydık bu söylediğinizden çok utanırdınız. Çünkü egodan da egolu insanlardan da nefret ederim hep. Ama burası böyle bir mecra değil mi ne yazık ki.Şu egodan ben de istiyorum ya...
Adamı reddetmişsin, yilmamis tekrar gelmiş, tekrar onu çok sevsen de onunla olamayacağını soyleyip git demişsin.
O da gitmiş, mis gibi yeni ilişkiye başlamis.
Şimdi de diyorsunuz ki : çok seviyordu şöyle böyle...
Bence olay şöyle gelişti:
O kızdan hoşlandı ama sizi de unutamadı. O yüzden aklının bir köşesinde kalmasın, yarın bir gün 'neden cabalamadim' diye üzülmesin diye kıza açılmadan önce size bir yazdı.eger yeşil ışık yaksaydiniz sizinle yeni bir sayfa açacaktı.
Ama siz reddedince o da 'elimden geleni yaptim' dedi ve yeni ilişkiye yelken açtı.
Ne var ki bunda?
Belli ki kız da çok seviyormuş. İnşallah mutlu olurlar
Evet çok haklısınız. Sevse çabalardı. İki kere üç kere yazıp affet pişmanım demek çaba olmuyor maalesef. Kırgınlıkları düzeltmiyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.Boşver çok sevse seninle uğraşırdı daha çok çabalardı
Bir yıl önce ayrıldık şimdi neden sevgilisi var demedim ki. Böyle bir durumun normal olduğunu bende biliyorum. Sensiz yapamam, bir gün tekrar bir araya geleceğiz, ben inanıyorum , hala çok seviyorum gibi büyük laflar etmesinin üstünden 2 ay geçmeden ilişkisi olması beni üzen. Madem öyle böyle büyük laflar etme benim de yaramı deşme. Hatırlatma ya da içimde "acaba" bırakma. Sıkıntı buydu ama bir türlü anlatamadımOnun yaptığı normal sen takıntı haline getirmissin. Hayat devam ediyor, insanlar neleri ardında bırakıyor bir yıllık sevgili mi kalmayacak...
Haklısınız. O kadar "o bunu nasıl yaptı" dediğim şey var ki. Bir türlü böyle biri olduğuna ikna olamıyorum sanırım. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız içinyani birincisi adamı gözünde tanrılaştırdıgın için şimdi şoke oluyorsun
ikincisi erkekler biz gibi değil nişan atıp 10 günde başkasının koynuna giren adam tanıdım..erkekler işte
İnsanlar yüzeysel artık konuşuyor atıyor ardına bu kadar takılmayin hele ki o bir erkek bunu çok daha rahat yapar. Canınızı sıkmaya değmez, ardınızda bırakın, devam edin.Bir yıl önce ayrıldık şimdi neden sevgilisi var demedim ki. Böyle bir durumun normal olduğunu bende biliyorum. Sensiz yapamam, bir gün tekrar bir araya geleceğiz, ben inanıyorum , hala çok seviyorum gibi büyük laflar etmesinin üstünden 2 ay geçmeden ilişkisi olması beni üzen. Madem öyle böyle büyük laflar etme benim de yaramı deşme. Hatırlatma ya da içimde "acaba" bırakma. Sıkıntı buydu ama bir türlü anlatamadım
Haklısınız. Umarım ardımdan bırakabilirim gerçekten. Teşekkürler.İnsanlar yüzeysel artık konuşuyor atıyor ardına bu kadar takılmayin hele ki o bir erkek bunu çok daha rahat yapar. Canınızı sıkmaya değmez, ardınızda bırakın, devam edin.
Ağlayıp zırlayıp da 2 ayda başkası normal değil bence sana ağlarken de vardı bu kadınEvet çok haklısınız. Sevse çabalardı. İki kere üç kere yazıp affet pişmanım demek çaba olmuyor maalesef. Kırgınlıkları düzeltmiyor. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Arkadaşlık tarihlerine baktım benden sonra. Ama hemen sonra. Yani konuşmamızdan yaklaşık 10 gün sonra falan tanışmış sanırım. Bir önemi yok gerçi ama böyle. Ha belki daha önce görmüş beğenmiş ancak o zamana tanışmıştır. Onu bilemiyorum tabiAğlayıp zırlayıp da 2 ayda başkası normal değil bence sana ağlarken de vardı bu kadın
Ben açıkçası gerçekten sevse 2 yıl bile bekler diyorum. İnsan birini unutmadan başkasını sevemez. Yani sevdiyse de size olan sevgisi pek inandırıcı olmazArkadaşlık tarihlerine baktım benden sonra. Ama hemen sonra. Yani konuşmamızdan yaklaşık 10 gün sonra falan tanışmış sanırım. Bir önemi yok gerçi ama böyle. Ha belki daha önce görmüş beğenmiş ancak o zamana tanışmıştır. Onu bilemiyorum tabi
Sorunuzu tam olarak anlayamadım gerçekten, saçma bir cevap vermiş olmak da istemiyorum şimdi. Bir daha sorar mısınız daha açık haliyleReçel tam olarak nasıl bir duygu?
Cidden merak ediyorum.
Bu ego değil bunu çok iyi anlıyorum, birine karşı hislerin bitmediği halde, bir yanın deli gibi isterken hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağını bilmek cidden acı bir şey. Özlediğin günlerin olması ve hiç bir zaman o günlere, o günlerde hissettiklerine dönemeyecegini bilmek. Zamanla geçer diyorlar geçer inşallah sizinde.Tanımadığınız insanlar hakkında hep bu kadar peşin hükümlü müsünüz ? Mesela "egolu"olduğumu nasıl anladınız ? Muhtemelen tanışıyor olsaydık bu söylediğinizden çok utanırdınız. Çünkü egodan da egolu insanlardan da nefret ederim hep. Ama burası böyle bir mecra değil mi ne yazık ki.
Şeyi biliyor musunuz ? İnsanların sevgisi ile gururu arasında kaldığı durumlar oluyor. Bir insanı çok sevebilirsiniz ama yaptıkları bazen gururunuza çok dokunmuş olur. Affetmeyi de çok istersiniz ama öyle çok kırmış , hak etmediğiniz o kadar çok şey yaşatmıştır ki ne affedebilirsiniz ne de maalesef sevmekten vazgeçebilirsiniz. Takdir edersiniz ki sevgi kontrol edilen bir şey değil. Sevmeyeyim diyince sevmekten vazgeçemiyorsunuz.
Benim durumumda tam olarak böyle oldu. Yoksa egom affetmeme engel oldu gibi bir şey değil yani. Ayrıca yaptıklarından sonra "elinden geleni "yapmış olmadı maalesef. Elinden gelen ara ara yazıp affet demek mi ? Siz hiç hak etmediğiniz şeyler yaşadıktan sonra o insan tarafından ara ara affet demesini elinden geleni yapmış olarak mi nitelendirirsiniz. Eminim ki öyle düşünmezsiniz.
Ayrıca çok mutlu olsunlar gibi şeyler demişsiniz. Nispet eder gibi bir cümle olmuş :) . Mutsuz olsunlar demedim ki zaten. Merak etmeyin kimsenin mutsuzluğunu isteyecek biri değilim. Benim üzüldüğüm ve paylaşmak istediğim sadece şuydu , o kadar pişmanım, seviyorum , ömür boyu bekleyeceğim, senden başkası asla olmaz artık vs gibi büyük cümlelerin üzerinden 2 ay bile geçmeden yeni bir aşka yelken açmak , haksızlığa uğradığımı düşündürttü. Güya çok iyi arkadaş, dost ve sevgiliydik.Birbirimizden kopamazdık güya. Bu kadar çabuk mu dedim. Vicdan azabından uyuyamıyorum diyen insan 2 ay bile geçmeden yeni birini bulabilmiş. Ben gel vicdan muhasebesi yap demedim ki. Ama madem yapıyorsun arkasında dur. Çünkü belki ona inanacaktım ? Belki de inanır gibi oldum. Üzüldüğüm buydu. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?