cok sevdim

mina060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
62
3
1
48
Meraba ben 16 yaşindayim ben birine aşik oldum 2 sene sevdim uzaktan ama yuzume bile bakmiyo ayrica abimin arkadaşi ama bn cok seviyorum benimde en yakin arkadaşima cikma teklifi etti benim yanimda cok morelim bozuk yardim edermisiniz canimm cok sıkkın

Bir gider sogan gibi biri gelir doğan gibi. Daha cok aşık olup ask acısı çekeceksin. Hey gidi gençlik :)

Emin ol hepimiz kuccukken kendimizden buyuk insanlara asik olduk. Suan mesela aklima geldi eskiler gulumsedim.
Suan aci cekiyo gibi hissedebilirsin ama ilerde yuzunu gulumseten bi ani olarak kalicak...

Bide konu açıp yok olmuyolar mi deli oluyom he

İnsan her yaşta aşık olabilir ve sanar ki en çok acıyı ben çekiyorum sen onu seviyorsun ve tabii üzülüyorsun ama zamanla geçip gidecek bu böyledir sabret herşey geride kalacaktır ileride daha kim bilir kimleri seveceksin bu son değil bi deneyimdir böyle bişey herkes yaşadı sen de yaşadın ve inan herkesin acısı geçti seninki de geçecek canım

İnşallah unutacam ama oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…