uff, profesyonel şrfsizmiş :) bu bir kişilik bozukluğu diyebiliriz. umarım kusura bakmazsın "bilimsel tanı"mdan dolayı. bence seviyor. çünkü şrfsizler de sever. onların da sevgi duyguları vardır. hatta görüyorsun ki herkesten fazla ve herkese yetişmiş. bu tipler kendilerini normal bir insandan öte öyle çoook severler ki, başkalarının kişisel haklarını umursamazlar, daima kendilerini ön planda tutarlar.
bir-iki de değil yıllarca. hem de farklı kızlar var galiba. bu durumda bir diğer olasılık ise adam ruh hastası. aşağılamıyorum, hepimizin ruhunda derece derece hastalıklar vardır, bazen nükseder, bazen kaybolur. ama bunun ki baya sıkıntılı. nasıl iyileşicek. gerçek deliler deli olduğunu kabul etmez. iyileşene kadar araya birkaç kadın daha girer.
kişilik-karakter bozukluğu ve ruh hastalığı beyinle ilgili şeyler. bunları düzeltebilmek çok zor. her yerde söylerim, farkındalık sahibi ve dönüşüme gönüllü bir insanın değişimi 7 yıl sürüyor ve değişim yüzde 90 larda kalıyormuş. senin sevgilin bunları isteyerek yapmadı. hatta seni sevdi. ama kendi beyin yapısı ve bakış açısı ile sevdi. ve seni hep böyle sevebilecek. sana saygı duymadan kendini ve zevklerini ön planda tutarak bencilce vs vs. bu tiplerde gözyaşı-intihar vs silah kullanılır. çoğu zaman masal olarak kalır. ama beyin yapısı işte. egosunun acısı ona herşeyi yaptırabilir. sonuçta sağlıklı düşünemiyor. bir bebek açken ağlamayı kesiyor mu. hayır. çünkü beynini kontrol edemiyor. biz acıkınca ağlıyor muyuz. hayır. çünkü beyin gelişti ve sağlıklı çalışıyor. o hesap.
neyse canım kardeşim. deneyim güzel bir kelime. bırak denemişin işte. birkaç yıl daha deneme artık. elinde bu kadar veri var. üzülmek normal. ama böyle insana fazla üzülme istersen. kıymetli biri olsa neyse. ha ben nasıl göremedim diye insan kendi zekasına kızıyor, egosu inciniyor falan ama onu da aşmayı öğren, bu deneyiminde sana böyle bir faydası olsun. her bitiş yeni bir başlangıçtır. eğer arkana bakmazsan.