- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
E evlenin bari o zaman. Hamile kalırsanız sıkıntı ama. Adamın ihtiyaçları garanti devreye girer yine.yok hayır tekrar geri geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E evlenin bari o zaman. Hamile kalırsanız sıkıntı ama. Adamın ihtiyaçları garanti devreye girer yine.yok hayır tekrar geri geldi
Aldattı deseydiniz olmaz mıydı?aldatan şahısa verilecek tek şans tekmeyi basmak olurdu.uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
böyle tersleyerek yorum yapanlar neden böyle yapıyorsunuz. insan bir şeyleri yaşarken dışarıya yorum yaptığı kadar mantığını devreye sokamıyor. travmalar yaşanıyor. döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yokE evlenin bari o zaman. Hamile kalırsanız sıkıntı ama. Adamın ihtiyaçları garanti devreye girer yine.
Adam nişandan dönüp gelmiş, siz hala aşk mantık dinlemez türküsü çalıyorsunuz. Evlenin işte daha ne duymayı bekliyorsunuz ? Sizi de bi memnun edemedik.böyle tersleyerek yorum yapanlar neden böyle yapıyorsunuz. insan bir şeyleri yaşarken dışarıya yorum yaptığı kadar mantığını devreye sokamıyor. travmalar yaşanıyor. döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok
nişan yapılmamış. o aşamaya gelinsede gerçekleşmemiş. neden konuyu bulandırdınız. sizinle de dertleşilmiyorAdam nişandan dönüp gelmiş, siz hala aşk mantık dinlemez türküsü çalıyorsunuz. Evlenin işte daha ne duymayı bekliyorsunuz ? Sizi de bi memnun edemedik.
Ooo ne güzel işte. Nişanlanın gitsin ayol. En azından size özel bir şeyler kalmış. Onu da başkası ile yapmadan elinizi çabuk tutun.nişan yapılmamış. o aşamaya gelinsede gerçekleşmemiş. neden konuyu bulandırdınız. sizinle de dertleşilmiyor
ama evlenmek istiyor evlenince cinsellk yaşayınca ilişkideki o eksiklik tamamlanır gibi geliyor?Sandığınız gibi çok sevip çok bağlı olmadığı için yapar. Başka nedeni yok
Onlarla eğlenmiş sizle evlenecekmiş! Siz de sosyal medya hesaplarınızdan diğer kızları çatlatın sizle eğlendi benle evleniyor diye !!
Oyy bir de diğer kızla nişanlanmış olmamış geri gelmiş. Siz de bu adamın niyetini okumaya çalışıyorsunuz. Allah akıl fikir versin
İlişkideki eksiklik cinsellik değil karakter hanımefendi. Siz bilirsinizama evlenmek istiyor evlenince cinsellk yaşayınca ilişkideki o eksiklik tamamlanır gibi geliyor?
Kesin tamamlanır(!) Bir sürü güya severek evlenen evli herif aldatıyor, neden acaba?ama evlenmek istiyor evlenince cinsellk yaşayınca ilişkideki o eksiklik tamamlanır gibi geliyor?
M A S U MKesin tamamlanır(!) Bir sürü güya severek evlenen evli herif aldatıyor, neden acaba?
Aşkoom tabiki normal değil çok seven, çok bağlı olan bir adam başka bir kadınla birlikte olmaz. Hele de kesinlikle ayrılmak istemeyen bir adam ise seni kaybetmekten korkar ve böyle bir şey yapmaz. Kusura bakma seni üzmek istemem ama ben bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum.uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
Gerçekten sevdiğini nerden çıkardınız ki bazıları sevmeyi bilmezuzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
teşekkür ederim ince yorumunuz için. inanın görseniz öyle şeyler yapıyoki sevdiğine inandırmak için kendimden şüphe ediyorum. ve tabii ki karşıdaki kızlar kötü onlar ona aşık bu onları sevmiyo böyle şeyler diyo ben anlamıyorum evlenmek isteyen kişi niye başkasını arzulayıp yıllarca cinsellik yaşıyo kafam almıyo tek cinsel istek için miAşkoom tabiki normal değil çok seven, çok bağlı olan bir adam başka bir kadınla birlikte olmaz. Hele de kesinlikle ayrılmak istemeyen bir adam ise seni kaybetmekten korkar ve böyle bir şey yapmaz. Kusura bakma seni üzmek istemem ama ben bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum.![]()
eşim boşanırsam intihar edecekmiş konusundaki erkeğe benziyor bunlar neden böyleler :/ seviyosa niye aldatıyor :/
20 kez sevmiyor yazıldı yaeşim boşanırsam intihar edecekmiş konusundaki erkeğe benziyor bunlar neden böyleler :/ seviyosa niye aldatıyor :/