çok sevip, başkasını arzulayan?

Bence siz sağlıklı değilsiniz, olayları ya tam algılayamıyorsunuz ya da kadınlar bir umut düzelir der ve tutunacak dalım olur diye bile bile yalan söylüyorsunuz. Öyle bir anlatmışsınız ki adam sanki sizle beraberken eskortla beraber olmuş ya da günübirlik bir ilişki yaşamış ki öyle bile olsa o da aldatmada neyse. Adam szinle beraber başka kadınla senelerce ilişki yaşamış, size ne söyleyip ne yaptıysa hatta daha fazlasını ona da yapmış o kadınada seviyorum demiş, evlenme vaadinde bulunmuş, hatta bir ara açtığınız konudan hatırladığım kadarı ile bu olaylar ortaya dökülünce onunla evlilik kararı almıştı. Siz o aralar pek umrunda değildiniz, aşk sevgi bunun neresinde; şimdi ne olduysa olmuş o kızla işler istediği gibi gitmemiş elinin altında siz kalmışsınız. Siz cidden bu adamın size aşık olduğunu bir an bile düşündüyseniz bence acil destek almalısınız. Azıcık kendinize saygınız olsun olayın sadece cinsellik olmadığı ortada sadece cinsel arzu için hiçbir erkek başka bir kadının o kadar zaman nazını çekip ilişki yaşamaz. Kaldı ki cinsellik yaşamıyor diye koşa koşa başkasına giden adamdan koca falan olmaz.

Sevmiyor seni ayrıl gitsin eskiden benim toksik iliskimde aynısını yaptı sonu olmadı olan bana olmadı seven insan öyle yapmaz
yaa peki daha sonra ne oldu? affettirmeye çalıştı mı kendini? böyle uzun süreli mi aldatmıştı?

Tabiki normal değil ve sizi evlenecek onu da eğlenecek kadın konumuna almış .

Bu sizi mutlu etmesin şu anda da aldatılıyorsunuz hiç şüphesiz evlenincede aldatacak .

Evlilik güven ve saygı çerçevesi içinde olmalı yoksa mutlu olmazsınız.

Bile bile lades demeyin aklınızı başınıza alın.
ayrı olduğumuzda aramız bozukken hata yaptım asla olmicak bir daha diyor :(

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
Gerçekten buna ciddi ciddi kafa mı yoruyorsunuz???
Adam karaktersiz,gönül eğlendiren,doymak bilmeyen bir tip.Niye olayı bu kadar dramatize ettiniz .Basit bir adam işte " Beni nasıl aldatır beni beni " diye diye dolaşmayın adamın mayası bu..

ayrı olduğumuzda aramız bozukken hata yaptım asla olmicak bir daha diyor :KK43:
böyle bir şey imkansız
tekrarı olacak
şimdi olmasa 5 yıl sonra 10 yıl sonra olacak
aynısını yaşamak istiyorsanız affedin
ayrıca öncekiyle nişan hazırlığı yapıyordu?
ne oldu ayrıldılar mı?

Sorma kafana boyle sorular sikintili olan o ,sen degilsin.o tatminsiz bir insan elindekinin kiymetini bilmiyor

haklısınız teşekkür ederim kafamdan atmak istiyorum sürekli aklıma geliyor

aldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
Belliki seni takıntı haline getirmiş eğer evlenmeden birşeyler yaşasaydın bu adamla sende aynı katagoride olacaktın.Seven adam aldatamaz başka biriyle ilişkiye girerken vijdanı sızlar. Evlenince ben karşılarım isteklerini aldatmasına gerek kalmaz diye yazmışsın bir yorumundada aldatacaksa hep bulgur yiyecek değilim ya biraz da pirinç yiyeyim der yine aldatır adamın karekteri bozuk cnm

uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?

arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
Nedeni insan olması.
İnsanın aklına her türlü arzu, fantezi vs. Gelebilir.
İşte insanın karakteri ve kalitesi bundan sonra ki evrede ortaya çıkar.
Yani kişinin aklına gelen ahlak dışı bir şeyi faaliyete dökmesi karaktersizliğini, ama aklına gelenlerle mücadele edip yanlıştan kaçınması karakterinin düzgün olduğunu ortaya çıkarır.

Hayır evlenip cinsellik yaşasa bile başkasını arzulayan karaktersiz adam yine yapacağını yapar. Zira sadakat ve karakter dediğimiz şey burada ortaya çıkar.
Yani bu adam karakterli ve sadık biri olsa idi biri ile evlenmeye niyeti varken asla başkası ile bir şeyler yaşamazdı.

Nedeni insan olması.
İnsanın aklına her türlü arzu, fantezi vs. Gelebilir.
İşte insanın karakteri ve kalitesi bundan sonra ki evrede ortaya çıkar.
Yani kişinin aklına gelen ahlak dışı bir şeyi faaliyete dökmesi karaktersizliğini, ama aklına gelenlerle mücadele edip yanlıştan kaçınması karakterinin düzgün olduğunu ortaya çıkarır.

Hayır evlenip cinsellik yaşasa bile başkasını arzulayan karaktersiz adam yine yapacağını yapar. Zira sadakat ve karakter dediğimiz şey burada ortaya çıkar.
Yani bu adam karakterli ve sadık biri olsa idi biri ile evlenmeye niyeti varken asla başkası ile bir şeyler yaşamazdı.
teşekkür ederim. son cümlenize aynen katılıyorum bende böyle düşünüyorum. erkeklerde durum farklı mı diye sormak istemiştim buradan. öyle bir davranıyorki sanki aşkından ölüyo asla kopmam asla vazgeçmem o zaman niye başkasını arzuladı çok kafam karışmıştı. haklısınız

Siz o diğer ihtiyaçlarını karşıladığı kızlardan farklısınız ondan siz ona değer veriyorsunuz ilgi alaka fedakarlık her şey o yüzden cebinde tutuyor bir gün bıkarsam daldan dala işlerinden bari bu kızda evlenicek kız kenarda dursun diyor bence

Siz o diğer ihtiyaçlarını karşıladığı kızlardan farklısınız ondan siz ona değer veriyorsunuz ilgi alaka fedakarlık her şey o yüzden cebinde tutuyor bir gün bıkarsam daldan dala işlerinden bari bu kızda evlenicek kız kenarda dursun diyor bence
seviyor mu yani

Back
X