Çok sevsen de gitmeli mi bazen?

Daha neleri ne kadar ne kadr çok seveceksin biliyormusun .

O yuzden baslıgın dogru degıl, bır tane öküzün yularını bırakmıssın senden sonra adam olur ama ondanda baskası nasıplenır uzulme
Ben herseyi aşmasına yardım ettim cefayı ben sefayı başkası

biz ne zman büyüdük diyor dinlediğim şarkıda ne ara büyüdük de bu kadar dertlendik... at omzundan yükünü yoluna bak

Ben herseyi aşmasına yardım ettim cefayı ben sefayı başkası
Olur oyle bosver
kuzenımın bı sevgılısı vardı cocuk oyle beter oyle danaydıkı anlatamam
sonunda 3 senenın sonunda kuzenım cocugu cat dıye bıraktı cocuk ne agladı ıntıhar ettı evden atladı ılac ıctı aılesını araya soktu gerı donmedı kuzenım
oda dıyor onu ben adam ettım
kuzenım suanda nısanlanmak uzere dıger cocuk bıldıgımız kadarıyla hala yalnız

bilemedim ki simdi normalde böyle degilse gözü döndü o an demek ama yinede bahanesi olamaz hazmetmesi zor helleki sevdiginden böyle bir laf geliyorsa unutmasi dahada zor. Özür diledimi?
Evet diledi bir çok mesajlada anlattı video da yolladı şuan ne onda ne bende bir adım yok ayrılmak istemediğini söylemişti cevaplamadım hiçbiri o aradıkça ben açmadım şuan oda aramıyor

bazen olmuyorsa, sonu yoksa aşkından ölsen de bitirmelisin.
sevmek, aşk yeterli değil sağlıklı bir ilişki için.
bambaşka şeyler de gerekiyor.
o yüzden ters gelen durumlar varsa uzatmamalı.

Bizim bunun dısında bir sorunumuz olmadı aştığı şeyler ilişkilerle ilgiliydi sorunlu bir hayatı yoktu bundan sonra nolur bilmem ama ben adım atmayacağım

Evet diledi bir çok mesajlada anlattı video da yolladı şuan ne onda ne bende bir adım yok ayrılmak istemediğini söylemişti cevaplamadım hiçbiri o aradıkça ben açmadım şuan oda aramıyor

Hatasini kabul etmesi hos güzel klasik olacak ama herkez hata yapabiliyor baska sorununuz yoksa normalde yapmiyorsa belki biraz zaman sonra tekrar yüzyüze konusulabilir hatta kabul etmeyip hemen böyle bir tepki vermem iyide olmus diyelimki tekrar bir araya geldiniz böyle birseye cesaret edemez kaybedecegini bildiginden. Simdi belki sinirinin gecmesini bekliyor sakinlesmeni bekliyordur

Şuan hayır ama ayrıldığımız ilk hafta çok aradı mesajlar videolar attı ayrılmak istemiyorum seni seviyorum dedi hiçbirine karşılık vermedim geri de yazamıyorum kaldım böyle

Su anlatiklarindan sonra ben ortada tekrar düzelebilecek bir birliktelik gördüm. Her zaman derim her ask, iliski bir ayriligi kaldirabilir. Ben öyle ama baslasa bile eskisi gibi olmaz diyenlerden de degilim niye olmasin ki hatta daha iyi bile olabilir kaybetme korkusuyla birdaha yapamaz.

Beni tekrar arar mı?

Simdi sen kiyamam bitiremem diye dusunursun, tavizi de verirsen, yarin obur gun o herif gozunun yasina bakmadan baskasina gider. O zmn unutman cok sancılı olur. Zamanla hersey unutulur. Bu Kk deki dertler yuzunden feminist oldum ciktim yaa

Bencede doğru bir karar vermissiniz. Pişman olup özür dilerse bir şans verirsiniz. Yoksa affetmeyin zamanla daha çok hakaret eder.

Herkes böyle tek kelime karşılığında bile karşıdakine haddini bildirse keşke. O zaman kimse kimseyi ezmezdi herhalde.

YAZ NE KAYBEDERSIN OMUR GECIYOR CANIM.SELAM YAZ:)

Hakaret ettiği için ayrılmış. Şimdi kendi mi yazmalı diyorsunuz ? Inanın yanlış bir tavsiye bu.
Konu sahibinin tekrar araması olayın boyutunu tamamen değiştirir.
Adam gerçekten sevse o hakareti için aylarca özür dilemeliydi.
1hafta aramak nedir ?

ne bılım kız uzuldu gibi geldıbelkı de haklısın

ne bılım kız uzuldu gibi geldıbelkı de haklısın

Üzülmüş ama artık bir defa rest çekmiş. Affedecekse bile o aramalı tekrar.
Eğer konu sahibi ararsa hem.hakareti kabul etmiş olur, hem bir daha ki resti kabul görmez, hem de bu hakareti daha beterini yapar.

Üzülmüş ama artık bir defa rest çekmiş. Affedecekse bile o aramalı tekrar.
Eğer konu sahibi ararsa hem.hakareti kabul etmiş olur, hem bir daha ki resti kabul görmez, hem de bu hakareti daha beterini yapar.
son cumlen harıkaydı.Tam sozunun arkasında duran kişilikli insan davranışı.keşke oyle olabılse herkes olabılsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…