- 22 Mayıs 2016
- 93
- 55
- 3
- 32
- Konu Sahibi Boncuk0101
-
8 aydır birlikteydikÇok yeni bir ilişkide tartışma anında gerizekalı kelimesini kullanan 10 yıllık evliyken girdiği tartışmada neler söylemez. Bence doğru karar.
Ben 23 o 24tü tartışmada haksız olan bendim uzattıkça uzattım delirdi ama öyle denmezki özür dilerim ama çok kızdırdın dedi haklıyım kızdırmasaydın olmuyo mu buSevsede karşı tarafın bir takım problemlerinden dolayi boşanan insanlar var. Ve bu kadar basit olsa keske problemler.Biraz olgunluk şart. Yaşınız kaç diye soranlar olmadan ben sorayım sahsen merak ettim.
, ne bileyim şahsen ben bazen ağzımdan dil alışkanlığı ile neler neler kaçırıyorum ama aslında öyle demek istemiyorum : )) çok seviyosam aşilabilir ne ayrilcam yahu. Devamında dusunuruz :)
Akraniz nerdeyse, ben haksizsam uzatmam aksine karşı tarafa tamam çok uzatma derim:) Birazcik sizde de suç var tabi ki öyle dememeliydi düzeyli ve bunları problem edecek bir yapıya ve ilişkiye sahipseniz. :) Bence bir kere daha tekrarlarsa bitirirsiniz, cok seviyorsunuz madem.Ben 23 o 24tü tartışmada haksız olan bendim uzattıkça uzattım delirdi ama öyle denmezki özür dilerim ama çok kızdırdın dedi haklıyım kızdırmasaydın olmuyo mu bu
Affrdersem bundan güç alır diye düşünüyorum anlasın öküzlüğünü. İçime hiç sinmedi unutmak istiyorum8 ay cook uzun bir sure degil. Her sinirlendiginde hakaret etme hakki bulacak kendinde. O yuzden onunuze bakin.
Hakettim mi yaniYa sizde adamı o lafı dedirtecek kadar çıldırttıysanız normal karşılanmalı. Kendiniz diyorsunuz haksız olan bendim bi de ustune uzattikca uzattim diye. O zaman yapacak bir şey yok.
O zaman iki kızıp sonra kabullendi derdi yine yapardı tamam bende üsteledim ama hakaret etmedimEvet öyle demesi hoş değil ama senin haksızlığını, buna rağmen uzattığını, karşı tarafı deli ettiğini göz önüne alacak olursak, terketmemeliydin diye düşünüyorum.
Arıyor mesaj atıyor tabiki o istemiyormuş ayrılmakHaksız yere uzattıysanız o kelime hakaret olmaktan çıkar niteleme sıfatına girer.
Siz istiyorsunuz ama sorun bakalım adam gerizekalı olarak gördüğü biriyle olmak istiyor mu?
Evet bundan korktum dün onu diyen bugün aptal salakta der bunların olmasına cesaret vermek istemedimBir kere soylenen gerizekali da bi sey yokmus gibi gorunebilir ama o gerizekalinin ust turevleri var . Bakarsin bi sure sonra okuz olur, sonra hayvan olur sonra baska seyler olur. Zaten ayrilmissin bence donmeye gerek yok.
Öyle mi diyorsunuz peki barışırsam tavrım nasıl olmalı bu sözü hakkındaerkekler bir konuşuyorsa biz duygularımızı her açıdan ifade etmek adına 10 konuşuyoruz.
damarına bastıysanız kendini köşeye sıkışmış hissedip patlamıştır
siz de tavrınızı belli etmişsiniz herkes bir şansı hak eder ikincisi olursa affetmeyin.
bir daha üstüne bu kadar geldiğimi hissedersen bana laf yetiştirmek yerine sakinleşip konuşmayı deneyelim zira böyle bir sözü işitmeyi ikinciye kaldıramam diye çok net bir çizgi çekerseniz sorun olacağını düşünmüyorumÖyle mi diyorsunuz peki barışırsam tavrım nasıl olmalı bu sözü hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?