Sürekli anlatıyorum ama anlamıyor kaç farklı şekilde anlattıysam yine tekrarlıyor gerçekten usandım beni alışveriş manyagı gibi görüyor oysaki her istedigimi alan bir insan değilim çocuğuma bile sadece 6 tane takım aldım başka birşey almadım .Erken doğum ne demek sanırım bilmiyorsunuz Allah korusun öyle birşey olsa yine siz uğraşacaksınız. Eşinize artık alışveriş yapmanız gerektiğini çocuğun tamamen masrafsız olmayacağını detaylı olarak anlatmaya çalışın. Bebek demek masraf demek bunu herkes bilir. Eşiniz sanırım şimdiden lohusa psikolojisine kapılmış.
Biliyorum korkuyorumda ama bıkıyorum artık onun yüzünden bazen annelik duyğularımı unutuyorum tiksiniyorum.Ağzından yel alsın suan erken doğum olursa en az 2 ay kuvezde kalacak haberin var mı? O zaman masrafı görürsünüz işte...
Sakin ol güzelimİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Biliyorum korkuyorumda ama bıkıyorum artık onun yüzünden bazen annelik duyğularımı unutuyorum tiksiniyorum.
Ben herşeyi düşündüm ama eşim evliliğe alışamadı galibaga bekarken kendi kazandıgını bi kenara koymaya alışkın şimdi.birikim yapamıyor diye bana eziyet ediyor gibi birşey sanırım.yaşın kac acaba ne demek erken dogum yapmak istemek yazik evladina kocan olacak herifin cenesini kapatamiyorsun bitsin cilem dogsun ne olursa olsun mu diyorsun kafa piril piril masallah ihtiyaçları olucak elbet nerde bulursa orda dogup yasayacak hali yok ya bunlari dusunmeden mi cocuk yaptin simdide erken dogsun diyebiliyorsun anlamak imkansiz
Orası öyle elbette ama eşimden uzaklaşınca bebeğimdende uzaklaşıyorum malesefOnun ne günahı var? Çocuktan kurtulacağına kocandan kurtul asıl...
Orası öyle haklısınHamilelik psikolojisi arkadaslar çok üstüne gitmemek lazim, bence de guzel konuş eşinle beşik neden almadın ki önce onu hallet
Allah zamanında hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin
Babalık sonradan öğrenilen birşey senin gibi hissetmesini bekleme
bunlar cevap degil senin agzin yok mu ya deliriyorum sizin gibileri gorunce kocan kizinda bebektende soguyorsun oyle mi neden cocuk yaptin o zaman neden yazik bebege o kucucuk masuma aman kocisinle arayi duzeltki bebegide sevebilesin mazallah sogursun falan nasıl olucak anlamiyorum anneysen bebek sahibi olmak istemissen boyle kocam sevdi sevindim kocam kizdi sogudumla olmaz insan yetistireceksin bitki degil ne desem bilmiyorum sinirden deli oldumBen herşeyi düşündüm ama eşim evliliğe alışamadı galibaga bekarken kendi kazandıgını bi kenara koymaya alışkın şimdi.birikim yapamıyor diye bana eziyet ediyor gibi birşey sanırım.
Normalde altta kalan bir insan değilim asi bir insanım ama zoruma gidiyor.bunlar cevap degil senin agzin yok mu ya deliriyorum sizin gibileri gorunce kocan kizinda bebektende soguyorsun oyle mi neden cocuk yaptin o zaman neden yazik bebege o kucucuk masuma aman kocisinle arayi duzeltki bebegide sevebilesin mazallah sogursun falan nasıl olucak anlamiyorum anneysen bebek sahibi olmak istemissen boyle kocam sevdi sevindim kocam kizdi sogudumla olmaz insan yetistireceksin bitki degil ne desem bilmiyorum sinirden deli oldum
Beddua değilde bilmiyorum ya çok stresleniyorum ara ara sancım geliyor doğumdanda korkuyorum ama karşıödaki anlayamıyor.Onun kokusunu duymadığın için bu şekilde düşünüyorsun. Daha ona dokunamadığın için.
Onun içer de 1 gün kalması bile onun için nasıl faydalı biliyor musun. Tek bir gün bile.. olur da duan kabul olursa çektiğin acının tarifi bile olamaz. Hayatı tutuna bilecek mi tutunamayarak mı. Daha kucağına alamadan. Kaybetmek... allah korusun.
İnsan çocuğu olduktan sonra ne eş kalıyor ne bişey. Herşeyden geçiyor..
Eşe kızıp çocuğa beddua etmek..akıl kârı değil canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?