- 20 Eylül 2017
- 2.399
- 9.472
- 158
- 38
benimde 2 evladim var cocugum olucak kalkip esim olacak adam eziyet edecek bende erken dogsada kurtulsam sogudum bebekten dicem bu akla sigiyor mi sizce kocanim agzini kapatmasi gerekmez mi ee kocasindan soguyunca bebektende soguyormus eee bu cocuk dogunca ne olucak peki ben bu yuzden cok kiziyorum madem boyle ok.z lere cocuk vermeyin iki bezin ust basin lafini yapan adamdan nasil baba olicakHamilelik psikolojisi arkadaslar çok üstüne gitmemek lazim, bence de guzel konuş eşinle beşik neden almadın ki önce onu hallet
Allah zamanında hayırlısıyla kucağıniza almayı nasip etsin
Babalık sonradan öğrenilen birşey senin gibi hissetmesini bekleme
Aynen öyle en son çare eşyaları toplayıp annemlere gideceğim doğumu orda yapacagım bıktım usandım artık ben ailemden böyle görmedim çok zoruma gidiyor.Erken dogum yapip bebegi terk etmeyi mi planliyorsunuz?
Cunku masraf ve bakim asil dogumdan sonra baslayacak. Bebek dogunca rahatlamayacaksiniz, suan cektikleriniz artacak. Hele ki erken dogum olursa... allah korusun.
Siz bence psikologa gidin mutlaka. Esiniz normal degil yani bebegin ihtiyacini elbet hazirlayacaksiniz. Ama boyle bir es ve hamilelik bir arada bir insana agir gelir. Ki size de gelmis belli.
Kendiniz ve bebeginiz icin destek alin. Ama bu adama ne yapsak onu bilemedim.
Orası öyle elbette ama eşimden uzaklaşınca bebeğimdende uzaklaşıyorum malesef
Bilseydim böyle yapıcagını hamile filam kalmazdım masrafları kaldıramıyor beyefendibenimde 2 evladim var cocugum olucak kalkip esim olacak adam eziyet edecek bende erken dogsada kurtulsam sogudum bebekten dicem bu akla sigiyor mi sizce kocanim agzini kapatmasi gerekmez mi ee kocasindan soguyunca bebektende soguyormus eee bu cocuk dogunca ne olucak peki ben bu yuzden cok kiziyorum madem boyle ok.z lere cocuk vermeyin iki bezin ust basin lafini yapan adamdan nasil baba olicak
Bilmiyorum belki kendini suçlu hisseder düşüncesindeyim ama ne düşüneceğimi bile şaştım pskolojim 0 galibağaerken doğurunca kocanın çenesi mi kapanacak?
Küvözde yaşamaya devam edecek olması senaryonun iyi kısmı, Allah akıl fikir versin öyle birşey dilemiş ki, bebek şu an doğsa yaşama ihtimali %60Ağzından yel alsın suan erken doğum olursa en az 2 ay kuvezde kalacak haberin var mı? O zaman masrafı görürsünüz işte...
Küvözde yaşamaya devam edecek olması senaryonun iyi kısmı, Allah akıl fikir versin öyle birşey dilemiş ki, bebek şu an doğsa yaşama ihtimali %60
Konu sahibi tedavi ol.
Çocukca konuşmayın dua yerine geçerse görürsünüz. Erken doğum cok kötü sarılık olacak küvozde kalacak bir cok organı gelişmediği icin destek alacak ozaman skze asıl masraf olacak Güzelce konuşun. Eşinizi takmayın bebeginize odaklanın babalar çekmiyor anneler çekiyor çocuğa bir sey olsa Allah korusunİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Çocukca konuşmayın dua yerine geçerse görürsünüz. Erken doğum cok kötü sarılık olacak küvozde kalacak bir cok organı gelişmediği icin destek alacak ozaman skze asıl masraf olacak Güzelce konuşun. Eşinizi takmayın bebeginize odaklanın babalar çekmiyor anneler çekiyor çocuğa bir sey olsa Allah
Haklısınız.
İnşallah olmaz fakat gerçekten bunaldım.Allah korusun erken doğum falan olmasın
Konuyu gorunce mesaj yazamadan gecemedim.Tabii gebe oldugunuzu goz onunde bulundurarak yorumda bulunacam.Premature bebek annesiyim ve suan hamileyim hergun tek duam bebegimin gununde ve sağlıklı doğması.Benim 4.sezeryanım olacak ve ilk gittigim doktor olum riskimin olabilecegini gebeligimi gozden gecirmemi istedi.Benim cevabim belliydi kalbi atan saglikli melegime kiyamazdim olursem sehit olurum kalırsam gazi dedim.Suan nasil doguracam bana ne olur demiyorum sadece bebegim premature dogmasin,onu yogun bakimda kablolarla savasirken gormuyum acı çekmesin,hayata tutunmasi pamuk ipligine bagli kalmasin logusa yatagi gormeden yogun bakim kapisinda gunlerce evladim icin aglarken sutum kesilecek diye endise etmiyim istiyorum.Sansli anneler gibi saglikla dogan bebebigimi alip evime gitmeyi hayal ediyorum.Ve kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Sizin suan tek dusunceniz bebeginiz olmali esiniz 2.planda ne dediginin ne onemi var bebeginizin canindan kiymetli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?