- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
Konuyu gorunce mesaj yazamadan gecemedim.Tabii gebe oldugunuzu goz onunde bulundurarak yorumda bulunacam.Premature bebek annesiyim ve suan hamileyim hergun tek duam bebegimin gununde ve sağlıklı doğması.Benim 4.sezeryanım olacak ve ilk gittigim doktor olum riskimin olabilecegini gebeligimi gozden gecirmemi istedi.Benim cevabim belliydi kalbi atan saglikli melegime kiyamazdim olursem sehit olurum kalırsam gazi dedim.Suan nasil doguracam bana ne olur demiyorum sadece bebegim premature dogmasin,onu yogun bakimda kablolarla savasirken gormuyum acı çekmesin,hayata tutunmasi pamuk ipligine bagli kalmasin logusa yatagi gormeden yogun bakim kapisinda gunlerce evladim icin aglarken sutum kesilecek diye endise etmiyim istiyorum.Sansli anneler gibi saglikla dogan bebebigimi alip evime gitmeyi hayal ediyorum.Ve kimsenin bunu yasamamasini diliyorum.
Sizin suan tek dusunceniz bebeginiz olmali esiniz 2.planda ne dediginin ne onemi var bebeginizin canindan kiymetli mi?
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim aminn insallah benim umudum var umarim bu sefer hersey gonlumce olur.Size ve tum gebe arkadaslara da gununde ve saglikli dogum nasip etsin rabbim...Çok duygulandım gerçekten ne zor şeyler yasamissiniz... İnşallah sağlıkla tam vaktinde evladınizi kucağınıza alırsınız. Rabbim seni evlatlarından evlatlarını da senden hem bu dünyada hem de cennetinde ayırmasın
Sonra küvez başında ağlarsın o nasıl laf bide alışveriş için varsın eksik olsun kaçmıyor ya sağlıklı olsunda.Zaten çoğu şey gereksiz doğduktan sonrada tamamlanır yavaş yavaş.Sinirlerim bozuldu.Bir yenidoğan yoğun bakımı gidip gör bence o zaman ne dilediğini anlarsınİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Ne akilla erken dogum yapmak istiyorum diyosun sen anlamadim, kolay birsey zannediyorsun galiba. Allah akil fikir versin.İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Kiz tek derdin bu olsun sen hamilelik bunalimindasin normal yani insanin ruh hali degisiyor. Alma bisey sende birak dogumdan sonra kocan tutussun . Nasilsa alinacak olanlar alinacak. Birak son dakika 2 kati para odesin bak nasil geliyor akli basina.İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?