• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Bende el vermesi kıyafetlr ile büyüdüm o yüzdn bebegime az da olsa üç beş bişe aşmk istyrm yaşım genç ve ilk çocugum bazı şeylere hevesleniyorum bu en dogal hakkım.

Bu en doğal hakkınız elbette.. Hepimiz birilerinin küçülenlerini giymişizdir... Sorun sizin buna heves etmeniz değil ki.. Bu zaten normal...Bunları yapmanıza izin vermediği için eşinize sinirlenip keşke erken doğsa, bebeğimden tiksindim gibi düşünce içinde olmanız.. Ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum...Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah..

Karnınızda ki yavru için susuyorum ama tek diyecegim lütfen biraz kendinizi geliştirin ve merhamet sahibi olun evladiniza karşı.

Gelecek için Yurtdışına gitmeyi düşünüyor doğumdan hemen sonra . Bende bazen şaşıyorum herşeye .
Bütün ülkeler kollarini acmis gelsinler calissinlar diye bekliyorlar tabi. Sanirim yasiniz kücük, maddi ve manevi olarak da cocuk yetistirme olgunluguna erismemissiniz belli. Dilerim bir an önce karsi karsiya oldugunuz sorumlulugun farkina varirsiniz. Rabbim evladinizi korusun.

Katılıyorum size destek ve fikir için konu açtım fakat insanlar kelimelerimi sürekli sağa sola istedikleri gibi aktarıp dönderip çeviriyorlar çok yazık.
Konuyu takipteydim ilk defa yazıyorum. Ve hicbir zaman ' yavrusum'cu bir insan olmadim. Ama seninki neyin kafası?
Nasil bir destek bekliyorsun da ' yazik 'acaba?
Erken dogum icin yapılmasi gerekenlee diye oneri mi verelim?
Keşke büyüyüp de yapsaydın o çocugu.. ' yazik
'..

Yav vurmayın bu kadar.
görmüyor musunuz bu kız 20 yaşında bile yok. çocuk daha.
olan olmuş artık. yapmışlar bi cahillik hamile kalmış bu yaşta ne demek olduğunu bilemeden.
ama aşşalamak bir işe yaramaz ki. kadınlar kulübü destek olmak için akıl vermek için yok mu.
Çok düşündüm hamile kalıp kalmamayı eşimin yaşı sebebiyle vicdan azabı çekmemek için bir nevi de olsa içim rahat olsun diye bebek sahibi olmak istedim eşimi düşünerek karar da bulundum yoksa düşünecek olursak daha 19 yaşındayım benmde gezmeye eğlenmeye ihtiyacım var aklımdam zorum mu vardıda erkenden çocuk sahibi olmak isteyim. Bazı insanlar çok yanlış yorumda bulunuyor . Üzülüyorum anlayamıyorlar bazı şeyleri.

Mesleğini bilmiyorsunuz o yüzden böyle söylemişsiniz dir diye umuyorum her mesleğin çalışma şartları farklı sonuçta . Bnm çocuklupumu çocuğum un yaşamasını istemiyorum az da olsa bişeler yapmak istiyorum o kadarınada hakkım vardır diye düşünüyorum.
Bütün ülkeler kollarini acmis gelsinler calissinlar diye bekliyorlar tabi. Sanirim yasiniz kücük, maddi ve manevi olarak da cocuk yetistirme olgunluguna erismemissiniz belli. Dilerim bir an önce karsi karsiya oldugunuz sorumlulugun farkina varirsiniz. Rabbim evladinizi korusun.

Maddi sorununuz varken neden siz de çalışıp ihtiyaçlarını almadiniz çocuğunuzun ? Mesela dogum parasini bile alsaydiniz. Kocanizin eline baka baka Boyle üzülürsünuz. Cozum mu . Yok .siz o olabilecek çözümü tuketmissiniz
Çalışmıyorum fakat durumumda kötü değil ailem bir telefonuma bakar . Ama bu bebek bnm ailemin değil eşimin bebeği sonuçta kendi düşünmeli bazı şeyleri elbetteki kenarda köşede birikmişlerim var. Ama kötü günler için saklıyorum .

Ayagini yorganina gore uzat demis atalarimiz.

Siz de ucuz ve az alin ayrica biz de bebek dogunca hediye de gelir onlari da kullanirsiniz.

Bebegin sagligini dusunun ilk ve dunyaya gelicek bir bebek var insanlar ne dertler yasiyor hastalikli bebekler var.
Aynen öyle çok bişe almadım çok pahalı takımda almadım aldıgım takımın tanesi 15 tl durumumuz çokta kötğ değil görümcemlere bakıyorum durumu olmadıgı halde eşide çalışmıyordu çocuguna en pahalı bezi ıslak mendili alıyordu bayramlarda 150 den aşşagı takım almıyor birde neyi begenirse hemen alıyor ihtiyacı kalmadjmıda çöpe atıyor hayret ediyorum açıkçası

Şu durumda bebekten değil kocandan tiksinmen gerekiyor. Erken doğum meselesine gelince keşke sorumluluğunu alabileceğinizi anladığınızda bebek yapsaydınız. Zira doğunca da herşey güllük gülistanlık olmuyor. Derdide masrafıda bunların yanısıra umrunda olurmu bilmiyorum ama sevgiside katmerleniyor. Bir anne olarak sağlıkla zamanında gelsin diye dua etmen gerekirken erken doğsun demen acınası el kadar bebeğe kinleneceğine hödük kocanın hakkından gelmeyi öğren.
Neler yaptım neler neler söyledim neler ama anlamıyor man kafa yine mankafa

Çok düşündüm hamile kalıp kalmamayı eşimin yaşı sebebiyle vicdan azabı çekmemek için bir nevi de olsa içim rahat olsun diye bebek sahibi olmak istedim eşimi düşünerek karar da bulundum yoksa düşünecek olursak daha 19 yaşındayım benmde gezmeye eğlenmeye ihtiyacım var aklımdam zorum mu vardıda erkenden çocuk sahibi olmak isteyim. Bazı insanlar çok yanlış yorumda bulunuyor . Üzülüyorum anlayamıyorlar bazı şeyleri.
eşin kaç yaşında eşimin yaşından dolayı çocuk yaptım demişsin.ayrıca 15 liralık takım aldım ona söylendi demişsin eşin bebek istiyo mu acaba ?

Kız bu adam hep para lafı yapan biri mi yoksa çocuğa gelince mi böyle oldu hep lafını yapıyorsa boşver gitsin derim takma duyma
Evlendiğimizde üstümüze başımıza hiçbişe almadım gidip hiçbiyerde yemek yemedim sırf para gitmesin diye şuan bile hamile olmama ragmen dışarda yemek yemiyorum sırf lafını yapmasın diye bird ebiraz tutumlu davranmak için her canımın istedigini almak yerine çocugumun eksigini almayı tercih ederim açıkçası öylede böylede karnımın doyuyor sonuçta

Evlendiğimizde üstümüze başımıza hiçbişe almadım gidip hiçbiyerde yemek yemedim sırf para gitmesin diye şuan bile hamile olmama ragmen dışarda yemek yemiyorum sırf lafını yapmasın diye bird ebiraz tutumlu davranmak için her canımın istedigini almak yerine çocugumun eksigini almayı tercih ederim açıkçası öylede böylede karnımın doyuyor sonuçta
Dışarıda yediğiniz yemeğin lafını yapacak karakterdeyse eşiniz Allah yardımcınız olsun.

Yaşı biraz var üçbeş şeye çok pahalı diyor bikaç eksik kaldı ufak tefek onlarıda alim sonrasında ne gerekiyorsa kendi alsında görsün masrafı arkadaşlarıda diyırmuş daha bu masraflar neki hele bir doğsun ozman görürsün diyorlarmış. Oh iyi diyorlar bazı şeylerin farkına varsın.
eşin kaç yaşında eşimin yaşından dolayı çocuk yaptım demişsin.ayrıca 15 liralık takım aldım ona söylendi demişsin eşin bebek istiyo mu acaba ?

Anne görmesem bana anneliği öğreteceksiniz lütfen gereksiz yorumda bulunmayınız.
Yahu sacmalayan sensin. Biz bisey diyor muyuz? Bu zekayla nasil buyuteceksin o bebegi? Ayyy kocam altini degistirirken bez getirmedi camdan asagi atayim bu cocugu demekten farki yok su yazdiginin. Sirf ilgi cekmek icin sirf kocan sana iyi davransin diye bebegini erken dogurmak isteyen bir garip insansin. Daha agirini yazardim da neyse.... erken dogumla bebegini kaybedenlere, yogun bakim onunde bebegini bekleyenlere, erken dogum nedeniyle bazi sikintilari olanlara hakarettir senin bu yazdigin...
Hamilelik hormonlari da bi yere kadar... sana tavsiye bebegin dogmadan biraz olgunlas... annelik sadece alis veris yedir icir degil...

Back
X