Çok sıkılıyorum,arkadaşım yok,işim yok...

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
konuşacak kimse yok,of bir işim yok hala hazırda,sevgilim de yok.istediğim biri vardı beni istemedi.kafam onada çok takılıyo.halbuki hoş biriyim yani herkes öyle diyo.onu sosyal paylaşım sitesinde görünce deli oluyorum...arkadaşım yokkk,stres çokkkkk.kafayı yicermmm

arkadaş ortamı edinmek için bi kursa filan yazılın.. hem kafanız dağılır hemde yeni insanlar görürsünüz.... sevgili olayına gelince benimde yok ama yapacak birşey de yok :) kısmet meselesi bu işler.. öle ha deyince olmuyo... :23:

arkadaş ortamı edinmek için bi kursa filan yazılın.. hem kafanız dağılır hemde yeni insanlar görürsünüz.... sevgili olayına gelince benimde yok ama yapacak birşey de yok :) kısmet meselesi bu işler.. öle ha deyince olmuyo... :23:

evet yazılıcam yarın hemen gidip zaten bir dershaneye.yoksa kafayı yicem.hem üniversiteye yeniden hazırlanmış olurum hemde yeni çevre edinirim olmuyo böyle akşama kadar evde.evet o dediğin nasip meselesi canım.ama olmasını çok isterdim.bir ara hiç istemiyodum.ama benm istediğim biri beni istemedi.halbuki o istiyodu ama bazı etkenler vardı.napalım nasippp

Öncelikle kendine hobiler edin amaç belirle cnm yapmak isteyipte yapamadığın veya fırsatın olmadığı bişey varsa ona zaman ayırmaya çalış ve kendine güvenini kazan cnm.ilk adımla başlar herşey unutma...

Back
X