- Konu Sahibi AKYARMERVE
-
Günaydın kızlar.ben bugün çok sıkılıyorum keyifsizim.sıcacık yatağımı bırakıp ankaranın kapalı yağmurlu soğuk havasına çıktım işe geldim.işte çok yoğun.zaten herkes hasta( ben hastanede çalışıorumda).ayy ne yapsakkiii can sıkıntım geçse.sevgilimde yatıor daha işe öğleden sonra gidicek kendine izin vermişte bugün.ayy biiride bana kafadan izin verse yha .:))))))))
İş bulabilmek umuduyla uyanan insanları düşünün biraz da isterseniz. Eğer işinizden memnun değilseniz bırakınız gitsin
sabah sabah ne kadarda agrasifsiniz.işimizden memnun degılız gıbı bır cumle kullanmamısızkı sen nerden uyduruyorsun.sadece hava uykusuzluk yorgunluktan dolayı ıse gelmek ıstemedıgımızı belırttık.şahsen işime aşığım severek gelıyorum.
Tabii ki bunda bir şey yok lakin konu bir derdim var yerine hiç bir başlığa uymayan yazılara yada ne bileyim sohbet bölümü vardır sanırım oraya açılsa daha iyiymi olurmuş. Bir derdim varda açlınca bir çok kişi uykusuz ve işe gelmiş olduğundan dert yakındığını düşünebilir.herkes az ama çok işsizlik sürecinden geçmiştir. İşi olmayan arkadaşlar( en kısa zamanda iş bulmanız ümidiyle) sizlerin bi işi olduğunda hep mutlu mesut mu olacağınızı sanıyorsunuz iş hayatı insanı yıpratıyor aslında iş de değil insanlar yıpratan, arkadaş sohbet havasında ruh halini yansıtmış ne var bunda...
Keşke bi işim olsaydı sabahın 6'sında uyanıp buz gibi suyla elimi yüzümü titreye titreye yıkayıp,o buzz gibi soğuk kapalı havada otobüs durağında otobüsün gelmesini bekleyip iş yerine gittiğimde masamda onlarca dosyayla karşılaşıp,mesai bitimine kadar kafamı kaldıramayacak durumda olsaydım...keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?