Çok sıkılıyorum,keyifsizim

çok teşekkür ederim...umarım benim gibi işsiz olan herkes en kısa zamanda iş bulur ve şükretmeyi bilir...

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

demiş yukarıda. Evet ben de böyle bir konuyu dert olarak görmez ve açmazdım ama demek konu sahibi çok bunalmış. Kendisi gibi birileri varsa onlarla konuşup kendini yalnız hissetmemek için açmıştır belki.

Ben de bir işim olsun çok isterim... Üstelik bunun için her gün SABAHın köründe Ankara'nın boğucu havasına uyanıyorum. Ve KPSS, KPDS, ALES, Okul dersleri, Staj... hangi birinden başlayacağımı bilemeden çırpınıyorum.
Neden?
Mezun olunca bir iş sahibi olabilmek için...

Belki ben de işimden sıkılıp bunalıcam bazı zamanlarda, ama yine de bir iş sahibi olabilmek için bu kadar hırpalıyorum kendimi.. Sizin yorucu da olsa bir işiniz var. Biraz pozitif yönden bakmaya çalışın

Son düzenleme:
Off Off açıkcası boyle yazıları gorunce acaip kızıyorum ve anlayışla bakamıyorum ..
Yıllardır okuyup didiniyorum , hergun 4 saat yol gidiyorum , dirsek eskitiyorum tabır-i caizse
Niye : İşim olsun , Kendı kendıme yetebileyim ele muhtac olmayayım diye..

İşi olanlarda işinden , sabah kalkmaktan yorulmaktan sıkılmaktan yakınıyor ..
haksızlık bu ..

( şunu anlıyorum : hani hava boğar insanı bazen , adım atmak gelmez içinizden psıkolojıktır falan )
ama yinede şükretmek gerekıyor die dusunuyorum ..
bir işim olması için cok dua edıyorum cunku ben ..

sana kesinlikle katılıyorum.ben 3 yıldır ünvrste sınavına giriyorum.gercekten kazanmak meslek sahibi olmak için emek veriyorum.ve hep o yoğun tempoyla calısıp insanlara faydalı olmayı hayal ediyorum.insan calısmaktan degil boş durmaktan sıkılmalı bence.sahip olduklarına sükredip kıymetini bilmeli..

Bugün önemli bir sınavım vardı ben yarın olacağını sanıyordum Sabahtan beri yapmadığım alavere dalavere kalmadı rapor alcam diye Her günün tadı başka güzel ama ya

Önümüz yaz herşey yoluna giricek bişeyler okumaya çalış istersen. Bunlar mümkünse haber vs olmasın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…