- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Iki aylik Kızı varmış ya daha neye doğursun kadıncağızCan sıkıntın için öneriler ;
Puzzle al 1000 parça
Kursa git
Yürüyüşe git
Kuafore git.
Komşularına git.
Evcil hayvan al.
Olmadı doğur bi tane daha anacım
Dili çok bilmiyorum bilsemde araba olmadan biryere gidemiyorum...malesefDil biliyor musunuz? Yani hiç komşunuz da mı yok oturup bi çay içip nefes alabileceğiniz?
Canım seni çok iyi anliyorum ben de almanyadayım ilk geldiğimde kafayı yicektim kursa gittiğim halde, ama zamanla alışıyorsun maalesef.... al kızını çık gez eve tıkılma.... bak evde olduğun zamanlarda da buraya gir bizim topige gel:) almanca öğreniyoruz kendi aramızda almancilar olarakNapacagımı biliyorum. 1 sene önce Almanyaya gelin geldim.evin içindeyim sürekli hiç bir yere çıkmıyorum..sürekli evdeyim sanki dünyada ben tek yaşıyorum eşim ise saat 10 da işe gidiyor gece 11..12..gibi eve geliyor. .. hiç izni yok şimdi iki aylık kızım var...onunla oyalanmaya çalışıyorum....bende istiyorum ki hiç kimsem yok burda bari eşim eve erken gelsin bizimle ilgilensin bir akşam yemeğinide yalnız değil beraber yiyelim...sabahtan akşama kadar evdeyim gidecek yer de yok..eşimi seviyorum ama ben ömrümün sonunu kadar böyle mi yaşıyacagım.....bıktım yalnızlıktan ...
Iki aylik Kızı varmış ya daha neye doğursun kadıncağız
Eşime söyledim işini değiştirmesi içinde kaç defa söyledim..ama o da ben başkabir işte yapamam diyor....Bunları eşinize söylediniz mi diyeceğim ama adam keyfinden o saatte gelmiyordur herhalde. İzin günlerinde ne yapıyor
Anlamadım yaşadığınız bölgede yalnız mısınız? 2 insan görmek için arabayla bir yere mi gitmek lazım?Dili çok bilmiyorum bilsemde araba olmadan biryere gidemiyorum...malesef
Evet haklısınız işte bende kendime yüzlerce kez bunu soruyorum ben evlimiyim yoksa hapistemi bilmiyorum. ....ne yapacağımıda bilmiyorum....Evlilik mi bu yani şimdi
Yok yani evim çarşıya gezilecek yerlere uzak....Anlamadım yaşadığınız bölgede yalnız mısınız? 2 insan görmek için arabayla bir yere mi gitmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?