cok sıkılıyorum..siz olsaydınız ne yapardınız....

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Napacagımı biliyorum. 1 sene önce Almanyaya gelin geldim.evin içindeyim sürekli hiç bir yere çıkmıyorum..sürekli evdeyim sanki dünyada ben tek yaşıyorum eşim ise saat 10 da işe gidiyor gece 11..12..gibi eve geliyor. .. hiç izni yok şimdi iki aylık kızım var...onunla oyalanmaya çalışıyorum....bende istiyorum ki hiç kimsem yok burda bari eşim eve erken gelsin bizimle ilgilensin bir akşam yemeğinide yalnız değil beraber yiyelim...sabahtan akşama kadar evdeyim gidecek yer de yok..eşimi seviyorum ama ben ömrümün sonunu kadar böyle mi yaşıyacagım.....bıktım yalnızlıktan ...

Dil biliyor musunuz? Yani hiç komşunuz da mı yok oturup bi çay içip nefes alabileceğiniz?

Bunları eşinize söylediniz mi diyeceğim ama adam keyfinden o saatte gelmiyordur herhalde. İzin günlerinde ne yapıyor

Bencede Almanya ya gitmissiniz alin bebeginizi yuruyus yapın hangi sehrindesiniz bilmiyorum ama illaki bir turistik yeri vardi oralara gidin oranın kulturunu insanlarını izleyin dil biliyosanız tanisin . Ah ben olcaktim ki :)
Kendinizi eve kapatmayın daha cok bunalırsınız

Can sıkıntın için öneriler ;
Puzzle al 1000 parça
Kursa git
Yürüyüşe git
Kuafore git.
Komşularına git.
Evcil hayvan al.
Olmadı doğur bi tane daha anacım

İs değişikliği yapamaz mi? Kotuymus ya hu 11-12
Yerinizde olsam dil eğitimi falan alirdim.

Canım seni çok iyi anliyorum ben de almanyadayım ilk geldiğimde kafayı yicektim kursa gittiğim halde, ama zamanla alışıyorsun maalesef.... al kızını çık gez eve tıkılma.... bak evde olduğun zamanlarda da buraya gir bizim topige gel:) almanca öğreniyoruz kendi aramızda almancilar olarak
Yabancidil bölümünde hergün on kelime topigi:))
Bekleriz

Kultur soku geciriyorsunuz cok dogal. Hic kolay degil, size sabir diliyorum.
Ama gocmen uyum programlari hicmi yok Almanya'da?

bebeğinizi alın parkta yürüyüş yapın.. alışveriş yapmaya cıkın, birşey almasanız bile mağazalara bakın. evde yapabileceğiniz hobiler bulun. el işi örgü vs.. şuan aklıma gelenler bunlar..

Aslında en çok eşime kızıyorum burda zayen yalnızım kimsem yok etrafımda üstüne oda 12 de geliyor ....başka işte çalışamam diyor ... sanki herkes çalışmıyor. .

Aslında en çok eşime kızıyorum burda zayen yalnızım kimsem yok etrafımda üstüne oda 12 de geliyor ....başka işte çalışamam diyor ... sanki herkes çalışmıyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…