cok sıkılıyorum..siz olsaydınız ne yapardınız....

Yok yani evim çarşıya gezilecek yerlere uzak....
Bence kendinize bir arkadaş bulsanız tüm bunları bir nebze unutacaksın. Arada alın kızınızı yürüyüşe çıkın, komşularınıza bakının. Almanya da türkler çoktur aslında. Kendiniz gibi evli çocuklu, birbirinizi anlayacak birkaç arkadaş bulursanız bu ruh halinden kurtulursunuz inşallah diye düşünüyorum

Almanya monoton bir ülke,herşey sistematik, iş mutlaka düzenli olur,,, nerden biliyorum, orda doğdum büyüdüm,şimdi burdayım...eşinizin akrabaları yokmu...bebek küçük daha,faaliyet yapın diycem ama,şimdi soğukta havası gezmek için,türk arkadaş edinin,gün yapın aklıma pekte bişi gelmiyor, eşiniz vardiya değiştirsin,beraber gezmek için...Allah kolaylık versin... Çocuğunuzla hayatın tadını cıkartın,cabuk büyüyorlar valla

Bol bol Kk da takil. Arkadasliklari da guzeldir buranin. Zaten yarin bir iki konuya yorum yapmaya basladin mi ay ne yorum gelmis,ay konu sahibesi ne yapmis derken epey bir vakit gecirirsin. Genellikle bdv disinda cok da eglenirsin. Can sıkıntını buyuk olcude alir.

Almanca bilmiyorsanız önce Almanca öğrenin. Kızınızla dışarı çıkmaya alıştırın kendinizi. Bir spor salonuna gidin hem arkadaş edinirsin. Eşin de bir taraftan yeni iş baksın. Aile yaşamına ve senin ihtiyaçlarına daha uygun olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…