ben şokkkkkk.... kızım var allah herkesin çocugunu korusun kötülerle karşılaştırmasın
Kesinlike polise gitmelisiniz.Babanızla duydugunuz kaygıyı baskomsere anlatın.Bi oneride bulunabilirler.Ama lutfen gidin.
Dayı bu ya hu...
Nasıl bu hale gelebiliyor insanlar...
Zor durum. Sülaleye rezil edilse, babanız duyacak. Sonra ya kendi ya o mahlukat mezara girer demişsiniz.
Sessiz kalınsa, belki başkasına da yapacak. İkici ucu ...lu değnek.
Kız kardeşinize destek olacaksınız, ne desem bilmiyorum. Çok üzüldüm.
Çükü düşesice.
Düşünmüyor değilim. Ama babam da 50 küsür yaşında insan. Kalp krizi mi geçirir ne yapar bilmiyorum. . O anı atlatıp geçirirse bu sefer ilk yapacağı şey gidip o pisliği öldürmek olur. . Babam ''biz bu dünyada namusumuz için yaşıyoruz'' diyen biri. .
kız kardesiniz mutlaka psikolojik destek alsın lütfen bu konuyu one alın
(d )ayının bir şekilde ceza çekmesini sağlamak lazım
pislik adı şerefsiz
Allah o herifi bildiği gibi etsin! Bu nasıl iğrençlik? Öz be öz yeğenine nasıl o gözle bakmış şerefsiz! Allah'ım çok sinirlendim ya..
kardeşinin çocugu seninde öz evladın hay şrfsiz. bari onlara o gözle bakmayın ya.. siz bu durumdaysanız kızkardeşiniz nasıldır kimbilir...''Dayı'' diyorsun ''amca'' diyorsun ya var mı ötesi bunun?? Yok. Ama insanın içi pis olunca kendi kızını bile tanımayanı da gördük bu dünyada. Ben sildim onu. Yok öyle biri benim için. Allah belasını versin. Kendisinin de kızı var üstelik. Duyduğumda kaynar sular döküldü başıma. Ve şu durumda en kötüsünü yapıyorum ve susuyorum sadece. .
Şeyi kopasıca pislik!
Kimseye güven kalmadı, bırak dayıyı babalar neler yapıyor ya.
Bu dünya eskiden de bu kadar pislik bir yer miydi? Yoksa yeni yeni mi türemeye başladı bu şerefsizler?
kardeşinin çocugu seninde öz evladın hay şrfsiz. bari onlara o gözle bakmayın ya.. siz bu durumdaysanız kızkardeşiniz nasıldır kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?