Alaka yukarda açıklandı . OkuyabilirsinizNe alaka??
Adamlar önce temiz düşüncelere sahip olsunlar
Bakmak niyetiyle yapmamıştir ama v yaka tişört egilince durum cok normal egilmeden önce yska tutulmaliydiYa abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Yakasını tutmıyor diye bakması mı gerekiyor acaba ne niyetle yaptıBakmak niyetiyle yapmamıştir ama v yaka tişört egilince durum cok normal egilmeden önce yska tutulmaliydi
Kocası edepsizse eltisi neden üsturuplu giyenecek pardon?Sizin eşinizde eltinizde çok sıkıntılı kişiler adap önemli. Eltiniz usturuplu giyinecek. E hadi giyinmedi ya esınız ??? Pes
Bakmasın elbette ama yengede egilip dogrulurken sonucun bu olduğunu dusunmeli iki tarafta hatalıYakasını tutmıyor diye bakması mı gerekiyor acaba ne niyetle yaptı
Yaka açık diye gel göğüsüme bak mı demek istiyor !!!Bakmak niyetiyle yapmamıştir ama v yaka tişört egilince durum cok normal egilmeden önce yska tutulmaliydi
Demiyodur illaki ama dikkatsiz özensiz biri bellikiYaka açık diye gel göğüsüme bak mı demek istiyor !!!
AynenBunun aynısı 300 sene önce de kitaplar için söyleniyordu.
Kitabın,dizinin suçu yok.Şunu anlayın artık.Zihniyet meselesi bazı şeyler.İnsanın içindekini kontrol etme gücü yoksa,dizi olsa ne olmasa ne.Sanki aşkı memnudan,yaprak dökümünden önce kimse birbirini aldatmıyordu.Lol.
Konu sahibi ben olsam birkaç kez daha gözlemlerdim.Biliyorum şimdi bağırıp çağırmak istiyorsunuz da ''sen ne diyorsun ya'' deyip üste çıkacak.Biraz gözlemleyin derim.
Başkasnı bilmem , ben ateş olur yakarım yorumunu yaptım. Laftada kalmaz eğer gözümle kesin görmüşsem kocamın yengesinin dekoltesine bakışını gerçekten yok ederim o adamı. Ama bakın Benim maddi gücüm var , diplomam var, destek ailem var. Ayrıca karakterimde var. Demek istediğim çok rahat uçan tekme ile o adamı hayatımdan şutlarım. Konu sahibinin durumunu konumunu bilemem. Sizin Yada başkalarının durumunuda bilemem. Ama ben yapamayacağım şeyi yorum olarak ne bu konuda nede başka konuda asla yazmadım. Birde sizin o ruh hastası arkadaşınızın konusu hala aklımda sizin olaylar karşısındaki duruşunuz çok hoşuma gitmişti. Konu dışı olacak ama daha iyimisiniz? Son durumunuz nasıl? Umarım herşey yoluna girmiştirValla kimi demis ki ortaligi atese veririm
Kimi agzima geleni sayarim
Yok onu dogduguna pisman ederim .
Istediginizi yapin hicbir sey degismez.
Bu tipler var baya bildigin var yani
Hatta bu kadini da bastirip sen delisin,bakmadim etmedim ,sen hastasin ,manyaksin diyecek kadar varlar ..
Kadin sinir olduguyla kalir
Bundan sonra da bakiyor mu diyerek
Dekolte kovalar .
Hiç bahaneye gerek yok ahlaksızlık hep vardı.Alaka yukarda açıklandı . Okuyabilirsiniz
Valla bana da oyle geldi rahatsz olmustur bakmistr düzeltmesi icinEsin oylesine bakmistir.
Insanin gozu kayar
Ya da soyle diyelim..ne bicim giyinmis bu..tarzinda bakmis da olabilir
Ama kocani eltinden kiskanmak .senin normal olmadigini gosteriyor.
Google-Etkinliğim menüsündenYa siz adamin gozunun nokta atisi nereye baktigini nerden gorebiliyorsunuz allah askina?
Eğilirken göğüslerine baksın diye mi eğiliyor ,hep suçlu kadın olur zaten demi erkek hiç o niyetle bakmaz ama kadın o niyetle eğilir, eşleriniz aynı durumda olsa direk yengeyi suçlardınız eminimBakmasın elbette ama yengede egilip dogrulurken sonucun bu olduğunu dusunmeli iki tarafta hatalı
Ne kadar abarttınızdefne-28 in aşk-ı memnu yorumunu. Insanlarda bu potansiyel yok muydu? Elbette vardi. Ama özellikle bu tarz dizilerin reyting rekorları kırması üzerine, yayınlanan her dizi artık çarpık ilişkiler üzerine kurulu. O dizi karakterlerinin fanları oluyor. Sosyal medyada o karakterlerin yaptıkları kötülükleri savunuyorlar. Kabul edin, hayatı televizyondan ibaret bir kesim var... Dolayısıyla bu tarz diziler böyle insanları daha da yozlaştırıyor.. Ve özellikle gençleri çok olumsuz etkiliyor.. O karakter olmak istiyor, ona özeniyor.. Sizin söylediklerinize göre kitap neden var, müzik neden var, tiyatro neden var, resim neden var vs. vs. İnsanların eğitimine katkıları var.. Tüm bunlar gibi televizyonun da insanlar üzerindeki etkisi inkar edilemez.. Tv programları ne kadar seviyeyi düşürdüyse ülkedeki yozlaşma oranı o kadar arttı.. Tabi ki dizilerin %100 etkisi olamaz.. Ama bu kadar bilincsiz bir toplumu kötü yönde etkiledigi de inkar edilemez.. İnsanın icinde varsa kısmı %30 luk bir dilim ise geri kalan %70 i gördükleri duydukları örnek aldıkları gözlemledikleri sonucunda var oluyor... Bugün hangi dizi bir süper baba eder? Ya da hangi program bir demet tiyatro? Nerde kaldı aile kavramı ahlak kavramı?.. Bugünkü dizilerde, abla kardesin sevdigi adami elinden aliyor, digeri yengesini ayartiyor, öbürü öz yegenine göz koyuyor.. Dizinin sonu aşk icin her yolu mübaha baglaniyor, dolayisiyla böyle ahlaksizliklar insanlarin gözünde normallestirilmeye calisiliyor.. Ve insanlar bu karakterleri cilginlar gibi destekliyor.. Özetle @defne-28 tüm bunları tek bir cümlede anlatmis oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?