Çok sinir oldum resmen sinirden catliyorum ya.Esim ve gordügu dekolte

Ya abartiyormuyum kizlar.
Eltimin uzerinde v yaka bir tşort vardi.
Ve esimin 2 üc kere gözunun kaydıgini gordum az once ve çok sinir oldum.
Soylesem sacmala diyecek uste cikacak.
Ama sinir oldum
Bakmak niyetiyle yapmamıştir ama v yaka tişört egilince durum cok normal egilmeden önce yska tutulmaliydi

Ya siz adamin gozunun nokta atisi nereye baktigini nerden gorebiliyorsunuz allah askina?

Aynen

Başkasnı bilmem , ben ateş olur yakarım yorumunu yaptım. Laftada kalmaz eğer gözümle kesin görmüşsem kocamın yengesinin dekoltesine bakışını gerçekten yok ederim o adamı. Ama bakın Benim maddi gücüm var , diplomam var, destek ailem var. Ayrıca karakterimde var. Demek istediğim çok rahat uçan tekme ile o adamı hayatımdan şutlarım. Konu sahibinin durumunu konumunu bilemem. Sizin Yada başkalarının durumunuda bilemem. Ama ben yapamayacağım şeyi yorum olarak ne bu konuda nede başka konuda asla yazmadım. Birde sizin o ruh hastası arkadaşınızın konusu hala aklımda sizin olaylar karşısındaki duruşunuz çok hoşuma gitmişti. Konu dışı olacak ama daha iyimisiniz? Son durumunuz nasıl? Umarım herşey yoluna girmiştir

Alaka yukarda açıklandı . Okuyabilirsiniz
Hiç bahaneye gerek yok ahlaksızlık hep vardı.
Erkekler bakmamayı öğrenecek! Ve biz kadınların en büyük görevi erkek çocuğumuzu bu konuda iyi egitmek öyle 2 -3 üniversite bitirmemize de gerek yok ..Ahlak insanın beynindedir

Diğer konularınıza da baktım yanlıs anlamayın ama siz eltinizi evlendiğinden beri kıskanıyor olabilir misiniz? Yani eşinizin ailesinin ona daha iyi davranmasından rahatsızsınız. Bence size öyle geldi eşiniz yengesine bakmaz diye umuyorum. Siz eltinize kayınvalidenize görümcelerine kaynınıza herkese öfkelisiniz. Bence ilk bu kininizi yenin. Biraz akışına bırakın bu kadar gerilmeyin. He eşiniz gerçekten baktıysa eğer söyleriseniz size paranoyak falan diyecektir muhtelemen ki İnsallah bakmamıştır biraz daha gözlemleyin. Zira sapık bir adamla da evli kalınmaz.

Bakmasın elbette ama yengede egilip dogrulurken sonucun bu olduğunu dusunmeli iki tarafta hatalı
Eğilirken göğüslerine baksın diye mi eğiliyor ,hep suçlu kadın olur zaten demi erkek hiç o niyetle bakmaz ama kadın o niyetle eğilir, eşleriniz aynı durumda olsa direk yengeyi suçlardınız eminim

Konularınızda zaten eşinişin nasıl bir kişiliği var belli, art niyetli bir kocanızon olduğu kesin

Hep boyle olmaz mi? Bir seyden ne kadar kacarsak okadar tutuluruz.Bakmamaliyim dedikce goz oraya kayar hayir dedikce inadinaa inadina..Bakmamasi gerektigini biliyordur ama kendini bakarken bulur.
Hos degil tabiki kadin dikkat etmeli erkek nefsine hakim olup gozlerini aklini baska yone cevirmeli.Ama insan zihniyeti iste! Kimisi icin yasaklar neden vardir bilirsiniz.
Esinize bunu soyleyeceksiniz.Esinizi eltinizle her karsilastiginda aklina bu muhabbet gelecek ve gözleri yine oraya kayacak :)
En güzeli bu olayi unutmaya calisip,esinize bu durumu yansitmayin.Diyelim ki esiniz art niyetli.Gözüm kaydi evet isteyerek baktim mi diyecek?

Güzel yazmışsınız beğendim yorumunuzu. defne-28 nin savını siz açıklamışsınız.

Katkısı var mı kesinlikle var. İnsanların eğilimlerine göre de onlara izletilen şeyler şekilleniyor.
Geçenlerde The Economist dergisinde bir makale yayımlanmış . Irak'ta boşanmaların arttığı sebeplerinden birinin de Türk dizileri olduğu söylenmiş.
Dizilerin bazı fikirleri aşıladığı bir gerçek, hiç etki alanları yok dersek yanılmış oluruz.
Zaten kimse duygsusal yönden etkilenmiyor olsa izlediği şeyde kendine dair bir şeyler bulmuyor olsa, neden izlesin o diziyi.

Neyse konuyla ilgili yorumum da şu; gözü kaymış diye adamı sapık ilan etmek yanlış.
Gerçekten bakmayla, gözü takılmak arasında ciddi fark vardır zannımca.

Kadin olarak ben bile bakiyorum gozum takiliyo erkek napsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…