Çok Sinirlerim Bozuk

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
28
Merhaba hanımlar,
Bana ne oluyor cidden bilmiyorum. En ufak şeyleri takıntı haline, böyle hayat meselesi kıvamına getiriyorum ben ya.
Devamlı olarak onu düşünüyorum. Mesela burada saçlarımın boyuna taktığımı belirttiğim bir konu açmıştım, işte o geçmiyor bir türlü. Eski saçlarım çok güzeldi,upuzun ve sarıydı yani hayranlık duyardı insanlar. Şimdi saçlarım omzumdan biraz aşağıda, koyu tarçın ve kolay şekil almayan bir hal aldı. Sürekli bakım yapıyorum ama sanki inadıma uzamıyor Bu konu yüzünden depresyona girdim resmen. Allah korusun hayatım bitmiş gibi davranıyorum.
Her gün sinir krizi geçiriyorum, ağlama krizleri, kendime bakamama gibi durumlar yaşıyorum asla bunu yaşamadığım gün olmuyor. Muhakkak her gün bir kez bu konu yüzünden ağlıyorum.
Takıntım oldu ya, utanıyorum resmen kendimden. Koskoca kızım şu tavırlara bak.
Aslında olay kuaförün tamamen istediğim saç kesimini yapmamasıyla koptu. Dümdüz kes dedim öyle kötü duruyor deyip dalıverdi saçıma önleri kısa arkaları uzun Hepsi aynı olsaydı yine içim böyle yanmayacaktı.
Sürekli kendime öğüt veriyorum, dur kızım saçmalama Allah korusun insanların ne hastalıkları var saçlarını tamamen kaybediyorlar, şımarıklık yapma diyorum. Yani bana söylenebilecek her şeyi biliyorum aslında. Ama insanın içinden gelen bir dürtü var ya bırakamıyorum bunu. Mesela az önce hiçbir şey yoktu, aynanın önünden geçiyordum, saçlarımı gördüm resmen bir anda bütün vücudum karıncalandı inanılmaz bir öfkeyle doldum böyle elime ne geçse kırar atarım yani o derece. Bu saç konusu kafamı o kadar meşgul ediyor ki inanamazsınız. Saçma bunu ben de biliyorum ama olmuyor atamıyorum içimden. Burada belki içimi dökmek beni biraz olsun rahatlatır diye düşünerek bu konuyu açtım :'(

Arkadaşım bunu kendine vesvese haline getirmissin bence nas felak Suresi oku vede başka bişilerle uğraş unut saçını bu çok sıradan bişi gülüp geç kökü sende değilmi yahu bosversene:)))

Arkadaşım bunu kendine vesvese haline getirmissin bence nas felak Suresi oku vede başka bişilerle uğraş unut saçını bu çok sıradan bişi gülüp geç kökü sende değilmi yahu bosversene:)))

Keşke yapabilsem ya, sürekli bağırıp çağırıyorum bu yüzden söylediklerinizi dinleyeceğim teşekkür ederim :)

Bu konu 2 kere açılmamış sanırım baika başlık görmedim. Neyse konuya gelince herkesn hassas olduğu noktalar vardır. Seninkiler de saçların demekki. Takma diyemiyorum bu yüzden. Bundan sonra daha dikkat edersin kuaför seçimine

İyi ama burda gerçekten derdi olan insanlar var onlardan biri de benim. Geçenki konunuzu da hatırlıyorum ve aynısı bu kadar sıkıntıysa size kaynak yaptırın ve kurtulun bu derdinizden Allah'ta başka dert vermesin baş edebileceğinizi düşünmüyorum

Evet, anlayışınız için teşekkür ederim. Annem kızıp duruyor yapma kendine yazık ediyorsun bu kadar diye ama işte her insanın bir hassas noktası var

Büyük şeylere olan üzüntümü sinirimi büyle küçük takıntılardan çıkarırdım bende bir zamanlar. Yani diyorum hayatınızda yada gecmişinizde bir problem bu şekilde mi dışa vuruyor acaba.

Öyle oldu galiba ya diğer konuda da saçlarımdan bahsediyordum da artık bu ben de psikolojik bir rahatsızlık halini almaya başladı, ondan açayım dedim
Kız kendine gel ayyy boşver ya alt tarafı saç millet ne sağlık sorunları ile baş etmeye çalışıyor. Git yüzünü yıka ve kendine gel. Saç değil mi kök sende sanki sonsuza dek böyle kalacak koyver gitsin ya.

Onu ben de söylüyorum bu resmen şımarıklık gibi oluyor kendime sürekli söyleniyorum insanların ne dertleri var, benim de başka büyük problemlerim var ama sanki hayatım saçlarım yüzümden bitmiş gibi davranıyorum içimden geliyor bu resmen ben de çok üzgünüm
kaynak yaptırmayı düşündüm fakat doğal saça zarar verdiğini söylediler çıkarıldığında ondan dolayı vazgeçtim

Başka büyük sıkıntılarım var evet söylediğiniz çok mantıklı geldi şimdi bana. 3 senedir yaşadığım bir problemim var ne yazık ki onu mu çıkarmaya çalışıyorum ben de acaba :/

Evet onu söylüyorum hep kendime insanlar nelerle uğraşıyor diye ama ne bileyim takıntı mı olmuş ne olmuşsa artık

Bu sadece basit bir saç olayı değil, saçların bozulması sadece vesile olmuş. Bu kadar öfkelenmenize, ağlama krizine girmenize sebep olan birşeyler var muhakkak, kendinizi kabul edemiyorsunuz çünkü.

Hayatınızda ciddi bir probleminiz mi var yüzleşmekten kaçındığınız?

Çok üzüldüğüm, kimseye anlatmasam da çok kafaya taktığım bir durum var 3 yıldır. Aslında herkesin bildiği bir şey fakat yanımda konusu açılırsa hemen kaçıyorum, konuşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…