- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Konu tekrarı.
Arkadaşım bunu kendine vesvese haline getirmissin bence nas felak Suresi oku vede başka bişilerle uğraş unut saçını bu çok sıradan bişi gülüp geç kökü sende değilmi yahu bosversene:)))
Ne demek iyi ol yeter ki takma boşverKeşke yapabilsem ya, sürekli bağırıp çağırıyorum bu yüzden söylediklerinizi dinleyeceğim teşekkür ederim :)
Bu konu 2 kere açılmamış sanırım baika başlık görmedim. Neyse konuya gelince herkesn hassas olduğu noktalar vardır. Seninkiler de saçların demekki. Takma diyemiyorum bu yüzden. Bundan sonra daha dikkat edersin kuaför seçimine
Kız kendine gel ayyy boşver ya alt tarafı saç millet ne sağlık sorunları ile baş etmeye çalışıyor. Git yüzünü yıka ve kendine gel. Saç değil mi kök sende sanki sonsuza dek böyle kalacak koyver gitsin ya.Öyle oldu galiba ya diğer konuda da saçlarımdan bahsediyordum da artık bu ben de psikolojik bir rahatsızlık halini almaya başladı, ondan açayım dedim
İyi ama burda gerçekten derdi olan insanlar var onlardan biri de benim. Geçenki konunuzu da hatırlıyorum ve aynısı bu kadar sıkıntıysa size kaynak yaptırın ve kurtulun bu derdinizden Allah'ta başka dert vermesin baş edebileceğinizi düşünmüyorum
Büyük şeylere olan üzüntümü sinirimi büyle küçük takıntılardan çıkarırdım bende bir zamanlar. Yani diyorum hayatınızda yada gecmişinizde bir problem bu şekilde mi dışa vuruyor acaba.
Kız kendine gel ayyy boşver ya alt tarafı saç millet ne sağlık sorunları ile baş etmeye çalışıyor. Git yüzünü yıka ve kendine gel. Saç değil mi kök sende sanki sonsuza dek böyle kalacak koyver gitsin ya.
Bu kadarda biraz abarti bence.
Kaynak yaptir sorun cozulur.
Hayatınızda ciddi bir probleminiz mi var yüzleşmekten kaçındığınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?